< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 10 Kasım 2023; 22:51:27 > |
Paraf TROY kart başvurusuna 400 TL ParafPara
-
-
-
400 tlyi aldıktan sonra iptali basabiliyoruz demi şartsız şurtsuz ?
-
yes -
hocam biz aidatı atlıyoruz :)) 99TL aktif ettiğimiz gibi yapıştırır bunlar.
-
Parafly troya da verir mi ki? -
bunun mastercardlı olanı var siyah renkli. Onu değiştirip bunu alırsak yararlanabiliyor muyuz acaba ?
-
İlk defa Troy kart alana diyor.Neden vermesin ki hocam? -
400TL için 99tl riske girmeye değmez mi?
-
onu iptal et yeniden bu karta başvur yararlanırsın.
iki farklı karta aidat ödeme -
masterkart var, aidat almadılar bes vardı, onu iptal etmiştim, acaba karıştırmasa mı? Bakarsın aidat alırlar o zaman.
Yada başvurayım, aidat alırlarsa iptal ederim geçerim. Aidat olayı kartlarda kırmızı çizgimdir.
-
Önce Troy u alıp diğer kartı sonrasında iptal ettirmek daha mantıklı değil mi?
Diğer bankalar gibi 1 hafta da değil 1 gün sürmeden kartı kapatıyorlar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 10 Kasım 2023; 22:48:44 > -
Onaylamiyor abi yok 1k bile limit vermiyor 😡 -
Dün akşam başvuru yaptım. Daha başvuru ekranından çıkmadan onay mesajı geldi.
Umarım diğer kartı kapatmazlar, taksit vs işlemleri takip etmem lazım.
-
Wow anında onayladı
Kartın klasik olması için aramak lazım mı acaba sormadı da
Şimdi platinyum falan yollamasinlar -
Evet sonunda İsrail Boykotunu destekleyen kampanyalar görmeye başladık Devlet tarafında. Master Card ve Visa yerine Troy tercihi elbette isabetli, kampanya paylaşımı için teşekkürler. Kart sahibi olduğum için olabilir anında onay mesajı geldi.
-
uygulamada nereden başvuru oluyor? -
ben link üzerinden sayfaya gidip, en aşağıdaki kartları tanıyalım gibi yerden paraftroy u seçtim açılan sayfanın sonunda başvuru yaptan bilgileri doldurdum hemen SMS geldi
Halkbank kullandığım bir banka degil uygulaması bende yüklü degil. Troy olunca basvurdum
-
Halkban uygulaması>Menü>Kredi kartları>Başvuru… -
Kredi kartı mı Devit kart mı hocam
Evet sonunda İsrail Boykotunu destekleyen kampanyalar görmeye başladık Devlet tarafında. Master Card ve Visa yerine Troy tercihi elbette isabetli, kampanya paylaşımı için teşekkürler. Kart sahibi olduğum için olabilir anında onay mesajı geldi. |
halkbank türkiyedeki en dandik bankalardan biri |
400TL için 99tl riske girmeye değmez mi? |
6 taksit işi yatarsa kart çöp olur, hiç avantajı kalmaz |
Cins hocam onlar. Ziraat de bunun gibi. Toplamda 1.7 milyon limitim var tertemiz sicilim var ve 7 sene maaş müşterisi oldum Halk efendinin ve kart limitim 4 bin küsür TL 😁 |
Benzer içerikler
- ziraat bankası prestij kart
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- qnb 25 bin ödül
- enpara youtube premium
- katlanan chip para programı
- letgo güvenli ödeme
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X