Şimdi Ara

Axess yeni müşterilere 500 TL chip para veriyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
11
Favori
21.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de benzer durum oldu. Müsteri hizmetleri diyor bu kampanya sizde görünmüyor. 500/50 toplamda 250 kampanyasına katılmıssınız diyor. Hoş axess mobilde o da görünmüyor.

Ben diyorum zaten bu kampanya göründügü için seçip, kredi kartı basvurusu yaptım. Kampanya görünmeden nasıl kampanyaya katılacagım diyorum size tanımlanmamış diyor. Sistemde görünmediği için bir şey de yapamıyor ilginç. Olmadı kartı iptal etmeyi düşünüyorum

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    Verdiler mi hocam 500 chip para?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıkmayan candan ümit kesilmezmiş :)

ilk basvuru red olunca limit düşürüp yeniden basvurdum bankaya cagırdılar. Sonra 3 kere daha basvuru yaptım dönüş olmadı diye. 3.sü bir hafta sonra onaylandı, 2 gün sonra aradılar (5. başburum) bir kart daha onaylanmış 9k da onun limiti onu iptal ettirdim. hala 2 si değerlendirmede görünüyor iptal etmemişler.

Bir de limiti yükseltin chip para verelim.. Ancak bu 500 chip kampanyasından faydalanamadım - yok öyle bir kampanya diyorlar. Sanırım ilk başvuru yaptıgım kartta kaldı o. O da hala degerlendirmede görünüyor.

Axess yeni müşterilere 500 TL chip para veriyor

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt
    Aynısı bendede oldu ama ben kredi kartını alırken müşteri hizmetlerinden aldım ve dedim ki bana 500/100 cipp verecekseniz kk alacağım dedim adam veriliyor tanımlı dedi açtı ama 250-50 geliyor bende kayıt oluşturdum ses kayıtlarını inceleyin ben bunu solediginiz için aldım yoksa tüketici hakem heyetine gidecem dedim bakalım ne olacak 5 gün oldu hala inceleniyor diyor.bu sefer faka bastılar özellikle bastıra bastıra sordum kayıt alınıyor diye

• outworks kullanıcısına yanıt
    Ben bunu müşteri hizmetlerine sorduğumda chip para olarak değil de ekstreye indirim olarak yansıyacak dedi, bekliyorum öyle olmazsa ben de başvuracağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -observer- kullanıcısına yanıt
    Bana müşteri hizmetleri bu kampanya için katılım gerekmiyor dedi, bekleyelim olmazsa hep birlikte şikayet ederiz

• ensimsek E kullanıcısına yanıt
    Ama görselde chip para olarak yazıyor bence o üstünden salmış hocam sizi .Bunlar bı kampanya yapacak yüzlerine bulastirdilar.

• outworks kullanıcısına yanıt
    Zaten her müşteri temsilcisi aynı konuda farklı şeyler söylüyor tutarsız ve bilgisiz gibiler, haklı da olabilirsiniz ama kaydı da var bilemedim

Muhtemelen müşteri hizmetlerini de doğru düzgün hâkim değiller. Benim axess mobilden yapabildiğim şeyleri müşteri temsilcisi bana tarif ediyor, öyle olacaksan müşteri temsilcisine neden ulaşayim..

Doğru dedin şikayet etmekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Bu 500 tl chippara kampanyası ile ilgili kayıt oluşturmuştum. Verdikleri cevap bu şekilde. Kampanyaların birleşmediğini söylüyorlar.

Bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyetine şikayet edeceğim bunları.

• haacar kullanıcısına yanıt
    Hak edilen chip para ilk hesap özetine yansıtılacaktır diyor, ben de mh arayıp sordum o da ekstre kesildikten sonra gelmezse ticket açalım dedi, ekstresi kesilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensimsek -- 20 Nisan 2022; 9:52:32 >
    Bu yanlış olmalı çünkü her iki kampanyada da diğer kampanyalarla birleşir şeklinde geçiyor

Doğru söylüyorsunuz hocam birleşir yazıyor. Kampanya şartlarını da ekleyerek bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyetine şikayet kaydı oluşturdum. %99 olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum.

E devlet te mi var hocam bu kısım?

• Aidatlı kart başıma silah dayasalar kabul etmem. 500 lira veriyor ama aidat geldi mi çatır çatır alıyor geriye verdiğini. Aidat işi rezilliktir zulumdur.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Linkini bırakıyorum.

Axess yeni müşterilere 500 TL chip para veriyorwww.turkiye.gov.tr
    Bireysel Müşteri Hakem Heyeti
    https://www.turkiye.gov.tr/tbb-bireysel-musteri-hakem-heyeti
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

Axess aldığı aidatın kat be kat fazlasını veriyor yıl içinde.

Helali hoş olsun diyorum eğer bi şekilde iade alamazsam.

Hocam örnek bi metniniz var mı

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bu ay 1.300₺
    Gecen ay 900₺
    Mayıs ayında bakalım ne kadar alcaz

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Kazandığının 10 katını harcayıp da alıyorsun bedava mı veriyorlar sanki chip parayı boş geçin bu işleri.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.