akbank çok kötü bu durumlarda hep kötü yorumlarını okuyorum,eski bir hesabımı kapattırıp kredi icin tekrar basvuracaktım ama saldım yazdıkları puanları bile vermemişler... |
Bildirim
akbank çok kötü bu durumlarda hep kötü yorumlarını okuyorum,eski bir hesabımı kapattırıp kredi icin tekrar basvuracaktım ama saldım yazdıkları puanları bile vermemişler... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 11 Nisan 2022; 13:18:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam limit güncelleme kampasıymış gelen. Onun harici birşey yok. Kapatırız bizde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bana 500'e 50 yattı internet harcamasına |
Hemen Akbanklı olup, İlk Kez Cebe İnen Axess'e Başvuranlar, 500 TL’ye Varan Chip-Para Kazanıyor! https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15121/hemen-akbankli-olup-ilk-kez-cebe-inen-axesse-basvuranlar-500-tlye-varan-chip-para-kazaniyorbu linkte yazıyor detaylar ama, puanlar bir sonraki ekstrede yansıyacak demiş |
kredi için hesap açtım akbankta, daha önce akbankla işim olmadı hiç |
krediden sonra başvuru yaptım aynı ekranda değil. şikayet kaydı da oluşturdum, eğer uygun değilsiniz derse de kartı kapatırım zaten çok da önemli değil açıkçası. bu tip bi ekran önce başvurmanız gerekirdi 3 sn geç bastınız gibi şark kurnazlıkları yapacaklarsa uğraşamam |