Şimdi Ara

Axess yeni müşterilere 500 TL chip para veriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
11
Favori
21.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akbank çok kötü bu durumlarda hep kötü yorumlarını okuyorum,eski bir hesabımı kapattırıp kredi icin tekrar basvuracaktım ama saldım yazdıkları puanları bile vermemişler...

• Kimse de ekran görüntüsü yok mu arkadaşlar. Başvuru ekranında 500 TL hediye ibaresi yer alan ? ŞİKAYET VAR a ekleyeceğim görüntüyü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldezenfektani -- 11 Nisan 2022; 13:18:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • resE kullanıcısına yanıt
    İlk alışveriş miktarı neydi hocam ve fiziki kart gelince mi yaptınız harcamayı yoksa dijital olarak mı?

Alışveriş miktarı önemli mi acaba?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Hocam limit güncelleme kampasıymış gelen. Onun harici birşey yok. Kapatırız bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı filan onaylandı kampanyalarda gözükmüyor 500 TL chip muhabbeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • straat41 S kullanıcısına yanıt
    Bende de kampanyada görünmüyor. Ancak 500 TL harcama yaptığımda 100 TL chip yattı anında. Kartı alalı 12 saat kadar oldu. 2 alışverişimde de 100 er chip yattı. Her internet alışverişinde % 20, işlem başına en fazla 100 tl olmak üzere toplamda 500 tl verecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Acaba bide müşteri yaptığımıza referans kodumuzu girebiliyor muyuz oda 250 Chip para demek

• foxhound487 F kullanıcısına yanıt

bana 500'e 50 yattı internet harcamasına

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt
    axess
    Hemen Akbanklı olup, İlk Kez Cebe İnen Axess'e Başvuranlar, 500 TL’ye Varan Chip-Para Kazanıyor!
    https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15121/hemen-akbankli-olup-ilk-kez-cebe-inen-axesse-basvuranlar-500-tlye-varan-chip-para-kazaniyor

bu linkte yazıyor detaylar ama, puanlar bir sonraki ekstrede yansıyacak demiş

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Önceden Akbank hesabınız olabilir mi ? Çünkü Eski Akbank müşterisi olup ilk kez axessli olacaklara kampanya 500/50 diye biliyorum

kredi için hesap açtım akbankta, daha önce akbankla işim olmadı hiç

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ilk başvurunuzda mı karta başvurdunuz yoksa kredi başvurusuyla hesap açıldıktan sonra mı? Çünkü kart daha onaylanmamışken kredi için hesap açıldığında bende 500/50 kampanyası için kredi kartı başvurusu yapın diye ibare çıkmıştı Akbank mobilde. Bir ihtimal öyle bir neden olabilir mi?

krediden sonra başvuru yaptım aynı ekranda değil.

şikayet kaydı da oluşturdum, eğer uygun değilsiniz derse de kartı kapatırım zaten çok da önemli değil açıkçası.

bu tip bi ekran önce başvurmanız gerekirdi 3 sn geç bastınız gibi şark kurnazlıkları yapacaklarsa uğraşamam

• resE kullanıcısına yanıt
    Limit güncelleme kampanyası nedir limit artırınca mı geldi hocam?

Tüm alışverişleriniz 500 tl üzeri mi oldu hocam ve fiziki kartlamı yaptınız kart gelmeden İnternet üzerinden mi 2 alışverişim de de 100 er tl yattı demişsiniz alışveriş miktarı önemli mi? 5-10 liralık alışverişe de işlem sayıp 100 TL veriyor mu?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hep 500 TL ve üstü yaptım. Başvuruda dijital kullanıma açman gerekiyor kartı. Koşullarda da böyle geçiyor zaten. Fiziki kart yok elimde. %20 verir. 100 Tl harcarsan 20 chip yatar diye düşünüyorum. Hiç denemedim ama.
    Yani totalde 2500 tl harcamaya 500 tl chip yatacak

Eyvallah hocam alışverişin nereden olduğu önemli değil sanırım market olur İnternet harcaması olur vs ama tek sefer de 2500 yapınca olmayabilir sanırım anladığım kadarıyla 500x 5 işlem yapmak gerekir gibi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.