< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Axessle Qr ve mobil ödemeye yüzde 3 toplamda ayda 100 TL chippara (2. sayfa)
-
-
Vergi dairesine 7000 tl ödemem var. İnternet sitesinden qr ile ödeyebiliyor muyuz acaba -
Bunlar birbirini mı örnek alıyor bu ne şaka mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler -
benim migros carrefour dışında vb. büyük firmalar dışında kullandığım büfe bakkal vb küçük işletmelerde hep red ediyor ödemeyi sebebini bilen var mı
-
pandemi ayağına temassız,mobil ödemeye yönlendirdiler zaten milleti kırparlarda kırparlar şimdi. yapıkredinin 100 tl harcamaya 100 tl verdiği dönemler falan nerede %3 ler nerede
-
Ben geçen ödedim, öyle bir ekran görmedim. Sannıyorum -
Temassız mobil ödemeyi ya da qr ödemeyi nerede yapıyorsunuz Türkiye'de?
-
Qr ödemeyi hiç denemedim ama gittiğim heryerde temassız ödeme yaptım geçen ay 50tlye yakın chip-para kazanmisimdir.telefonu posa yaklastirinca işlemi alan kişi nabiyo la bu değişik gibi bir bakışı oluyor ama para çekildikten sonra o teknolojiyi ben bulmuşum gibi şaşkın şaşkın bakıyor bazilari.
Ayrıca banada çok güzel bir alışkanlık oldu bu kampanyayla beraber cüzdan cikar kart çıkar derdi yok yaklastir teli şakkk -
Garanti kafayı yemiş, yıllık 50 tl bonus nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WaBoSe
Qr ödemeyi hiç denemedim ama gittiğim heryerde temassız ödeme yaptım geçen ay 50tlye yakın chip-para kazanmisimdir.telefonu posa yaklastirinca işlemi alan kişi nabiyo la bu değişik gibi bir bakışı oluyor ama para çekildikten sonra o teknolojiyi ben bulmuşum gibi şaşkın şaşkın bakıyor bazilari.
Ayrıca banada çok güzel bir alışkanlık oldu bu kampanyayla beraber cüzdan cikar kart çıkar derdi yok yaklastir teli şakkkben de bu şekilde ödüyorum 3 yıldır. özellikle pandemi döneminde de baya değere bindi nfc ile ödeme. insanların hala kredi kartını yabancıya uzatması kadar saçma birşey yok. temassız kartı olmayan bankada kalmadı, ya almıyolar ya da açmıyorlar temassız özelliği.
-
Akbank NEO kart için geçerli mi?
-
Sonrada ay sonu banka bize yerleştiriyor şaak.(Bu arada ben de kullanıyorum)
-
quote:
Orijinalden alıntı: HmB_SaLTemassız mobil ödemeyi ya da qr ödemeyi nerede yapıyorsunuz Türkiye'de?
Hemen hemen her yerde.
-
Mobil ödeme denilen zaten temassız ödeme kullanılan yerler.
Kart yerine telefonu uzatıyorsunuz sadece. Farkı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: M i M
Garanti kafayı yemiş, yıllık 50 tl bonus nedir?Aslında daha iyi olmuş. Kampanya kart bazında. 3 5 tane kart alsan kart başı 1000/50 kazanılır. Tek sıkıntı sene sonuna kadar beklemek. O da bi nevi iyi toplu para gelir
Bir alışverişte maksimum 10 tl veriyor.
491 liralık alışverişe 10 tl verdi.
-
Telefonda nfc yok, temassız kullanamıyorum. QR kod ile ödeme yapan yere henüz denk gelmedim.
-
2019 11.11 kampanyasında Note 8 alacakken, NFC için Note 8 pro aldım. İlk aylarda güzel de puan kazandım ama artık iyice kıstilar.
Şu kampanyayi aylik ve en az %5 olacak sekilde yapan bankaya ailecek gecmeye haziriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X