Bildirim
Axessle Qr ve mobil ödemeye yüzde 3 toplamda ayda 100 TL chippara
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yüzde 3 veriyorsan günlük harcamalar için bundan sonra garanti kullancaz demek. Kendin bilirsin akbank 🤷♂️ -
%5 İyiydi Kötü Oldu.
Bonus %7 ile Maksimum Kazanç 30 Bonus Vardı Bakalım O Ne Olacak? -
3 çok düşük hiçbirşey getirmez kötü oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_dark -- 1 Ocak 2021; 0:24:37 > -
50 veriyodu 100 yapmışlar. Düşen ne? -
% 5 di. -
quote:
Orijinalden alıntı: hopali08
%5 İyiydi Kötü Oldu.
Bonus %7 ile Maksimum Kazanç 30 Bonus Vardı Bakalım O Ne Olacak?Bonus Kampanyayı Değişmiş. 2021 Toplamı 50 TL Bonus Kazanılabilirmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
% 5 di.Ama toplam 50tl veriyodu. %3 ile 100tl yapmışlar.
-
Onu da 30 Aralık'ta yükleyecekmiş
-
Aylık 3333 TL temassız ödeme yapan için iyi tabii ama benim 1000 i anca buluyordu. -
Kısmet artık napalım. -
Ben her türlü yapıyorum, iyi oldu -
Garanti mobil ödeme devri benim için bitti :) 50 TL maximum kazanılacak tutar, seneye bugün alacağız onu da.. %3 iyidir :) -
Bütün bankalar kısmış anlaşılan, garanti 50bonus veriyor ama yıllık ve aralık 2021de karta yansıtıyor , akbankta %3e düşürmüş işlem başına en fazla 10tl ama toplamı 100 çıkarmış, iyi tarafı 2 gün içinde karta yansıtması. Şu durumda mobil temassızda akbank. World ne yapacak bakalım.
-
Garanti daha berbat hale getirmiş kampanyayı. Kampanya Ocak Aralık arası geçerli 30 Aralık'ta bonus yatıyor ve kart bazında 50 TL şaka gibi -
harcama başına max 10 vermesi kötü olmuş -
-
Hocam görsel için 12 ayda en fazla 50 TL kazanılırmış yani kampanya yapmasa daha iyiymiş. -
Bence de temassız kampanyası yapmasın daha iyi -
Sonuç olarak çoğu banka oranları düşürdüğüne göre, harcamalar azalacağından ötürü durumu gözden geçirip oranları belki eski haline getirirler
Aylık 3333 TL temassız ödeme yapan için iyi tabii ama benim 1000 i anca buluyordu.
|
Hocam görsel için 12 ayda en fazla 50 TL kazanılırmış yani kampanya yapmasa daha iyiymiş.
|
Qr ödemeyi hiç denemedim ama gittiğim heryerde temassız ödeme yaptım geçen ay 50tlye yakın chip-para kazanmisimdir.telefonu posa yaklastirinca işlemi alan kişi nabiyo la bu değişik gibi bir bakışı oluyor ama para çekildikten sonra o teknolojiyi ben bulmuşum gibi şaşkın şaşkın bakıyor bazilari.
Ayrıca banada çok güzel bir alışkanlık oldu bu kampanyayla beraber cüzdan cikar kart çıkar derdi yok yaklastir teli şakkk |
Şu kampanyayi aylik ve en az %5 olacak sekilde yapan bankaya ailecek gecmeye haziriz.
|
Benzer içerikler
- teklifimgelsin kupon kodu
- hangikredi ücretsiz kod
- getir finans
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- ziraat bankası prestij kart
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
- apple müzik öğrenci
- bim yazıcı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X