Şimdi Ara

Axle 9800gtx alıp kullananlara bır soru donanımı kalitelimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kart bir evga yada bir zotac markasındaki gibi pahalı değil.arada neredeyse 2 kat fark var.bunun sebebi nedir?kart aynı ama üzerindeki komponentler mi ucuz üretim nedir bu işin aslı almak istiyorum ama içime kurt düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned2 -- 25 Mayıs 2008; 12:29:02 >

• benim bildiğim kadarıyla piyasada yeni bir marka olduğu için tutunmaya çalışıo ondan ucuzmuş
  • üzerindeki komponentler daha ucuz diye biliyorum.örneğin evga 10$ a kondansatör kullanıyorsa axle 5$ lık kullanıyo.iş bundan ibaret
  • tabi evga da marka var arada marka dan da kaynaklanan fiyat farkı var
  • Axle den 9800 gtx alıcağına , sağlam markalardan 8800 gts al derim.
  • Kart aynı kart arkadaşlar, komponenet ucuzluğu vs. diye bişi yok, kim diyo bunları, alıp test etmeden, yada üzerindeki komponenetleri görmeden boş yorumlar yapmayın..

Bu forumda bu kartı alıp kullanan ve test eden biçok kişi var onlara sorun.
  • Sıktı artık bu axle konuları forumda 1 milyon tane axle ile ilgili konu var.3-5 fps için 150 $ veririm diyosan git zotac al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

Sıktı artık bu axle konuları forumda 1 milyon tane axle ile ilgili konu var.3-5 fps için 150 $ veririm diyosan git zotac al

senin gibi düşünen ınsanlar yuzunden insanlar cevap alamadıkları için konu açıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: serpantin

Kart aynı kart arkadaşlar, komponenet ucuzluğu vs. diye bişi yok, kim diyo bunları, alıp test etmeden, yada üzerindeki komponenetleri görmeden boş yorumlar yapmayın..

Bu forumda bu kartı alıp kullanan ve test eden biçok kişi var onlara sorun.

bana bir arkadaş o şekilde aktardı bende onu söyledim.yanlış biliyorsam özür diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: condemned2

quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

Sıktı artık bu axle konuları forumda 1 milyon tane axle ile ilgili konu var.3-5 fps için 150 $ veririm diyosan git zotac al

senin gibi düşünen ınsanlar yuzunden insanlar cevap alamadıkları için konu açıyorlar.

ne alakası var biraz araştırsan en fazla 5 dk gider axle ile ilgili burda yazılanların 10 katı daha fazla bilgi alırsın.Okumaya niyetim yok diyon hala konuşuyon

• quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

tabi evga da marka var arada marka dan da kaynaklanan fiyat farkı var

eVGA 'nın TR 'de fahiş fiyatlara satılmasını buna benzer bir başlıkta tahminlerime dayanarak belirtmiştim.

http://forum.donanimhaber.com/m_23310810/mpage_1/key_//tm.htm#23332764

• Bildiğiniz 9800 GTX işte.
  • arkadaşlar axle marka 9800 gtx aldım, gayet memnunum, özellikle boşta 51 c ve crysiste 3 saat oynamadan sonra 60 derecede olması baya iyi...
  • benim bildiğim üzere ikiside referans tasarım ve pcb leri kullanıyo yani sadece çıkartma farkı. olayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.