Şimdi Ara

Axormu Promu Yoksa Cargomu ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
17.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jasberny

@mb drıver

sallama yok bmc frenı axordan ıyı olmaz hele kı retarderlı bı axor ıse fren pedalına bastın mı hem egzos frenı hem ayak frenı aynı anda calısıyo. artı buna retarderı de eklersek olay bıter 40 ton bıle olsa ustunde oldugu yere cakar arabayı. sabuncubelını bızım actrosla 15 ton yukle sadece retarderle ınıyoruz .prolar sagdan sagdan balata kokusunu ıclerıne ceke ceke ınıyolar . saglık olsun

Kazım,güzel kardeşim..Hadi yazma Eray dedim kendi kendime ama..Bir kere Axor kullandınmıda konuşuyorsun burada..

Bu sözlerinden gayet açık kullanmadığın..Bende Axor'de var Pro'da.Axor'la pek alakam olmaz ayrı konu.İzmir'de ihracatta.Ama sana şunu söyliyim.Axor,frende ve performansta geri kalmış bir araç.Gözünün önüne 2521'i getir en basitinden.Oda bir Mercedes harikasıydı zamanında..Ama onunda frenleri zayıftı.Diğer konularda güzeldi..Onun için bana Axor'un frenlerinin Bmc'den daha iyi olabileceğini savunma..Kullan veya kullananlardan görüş al güzel kardeşim..Onlarda benim sana söylediğimi söyliyiceklerdir.

Bmc'de dünyanın bir numaralı fren sistemleri üreticisinin ürettiği malzeme var..Sabuncu belinden Pro'!ar balata kokusu çeke çeke inemez bunun için..Ben çekmediğime göre diğer Pro'cularda çekmiyor..

• Arkadaşlar Bucaklı meslektaşımın dediği kesinlikle doğru. Axorun frenlerini ve çekişini kesinlikle BMC ile kıyaslamayın. BMC nin 935 modeli bile Axorun 1840 ve 3240 modellerini yollarda ve her şartlarda alt ediyor. Lütfen bilinçsiz konuşmayın ve ben ve Bucaklı kardeşim gibi yolların gerçek Profesyonlerinden öğrenin.
    Ayrıyetten Axxorun Fren desteği olarak yaptığı egsoz yani motor freninin frenle beraber çalışma sebebide frenlerinin vasat olması. İyi günler.
  • arkadaşlar doğru demiş fren çekiş bmc.ama uzun ömür konfor 2,elde mercedes.bana deseler axormu alırsın promu diye param oldukça axor alırım.yavaş gitsin konforlu olsun hesabı
  • 1- scania 2- pro 3- mercedes sıralama böyle bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerimbayici

Arkadaşlar Bucaklı meslektaşımın dediği kesinlikle doğru. Axorun frenlerini ve çekişini kesinlikle BMC ile kıyaslamayın. BMC nin 935 modeli bile Axorun 1840 ve 3240 modellerini yollarda ve her şartlarda alt ediyor. Lütfen bilinçsiz konuşmayın ve ben ve Bucaklı kardeşim gibi yolların gerçek Profesyonlerinden öğrenin.
    Ayrıyetten Axxorun Fren desteği olarak yaptığı egsoz yani motor freninin frenle beraber çalışma sebebide frenlerinin vasat olması. İyi günler.

Eyvallah ustam elimizden geldiği kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoz bilmeyenleri...
  • CARGO
    Sabuncubelinden balata kokusuylada inse o gönlümün scania'sı..Eve gidince sabunla yıkarız balataları

• quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

CARGO
    Sabuncubelinden balata kokusuylada inse o gönlümün scania'sı..Eve gidince sabunla yıkarız balataları

Kuraklık var boşuna su harcama yahu..

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

CARGO

Kuraklık var boşuna su harcama yahu..

Doğru dedin usta..Bu sefer çeşme kurutacak araba cargo olur galiba

• kerimbayıcı @

yolların profesyonellerımı ne ile bisikletlemi
  • 1142'ler aslında tam blok mermer indirme aracı yaw
  • motor freniyle normal fren bir arada çalışır mı yaa
    quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

Arkadaşlar Bucaklı meslektaşımın dediği kesinlikle doğru. Axorun frenlerini ve çekişini kesinlikle BMC ile kıyaslamayın. BMC nin 935 modeli bile Axorun 1840 ve 3240 modellerini yollarda ve her şartlarda alt ediyor. Lütfen bilinçsiz konuşmayın ve ben ve Bucaklı kardeşim gibi yolların gerçek Profesyonlerinden öğrenin.

Eyvallah ustam elimizden geldiği kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoz bilmeyenleri...

• AXORRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 9 Temmuz 2008; 20:56:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

motor freniyle normal fren bir arada çalışır mı yaa
    quote:

quote:

Mercedesin fonksiyon olarak koyduğu bir düğme ile fren motor freni ile çalışıyor. Buda mercedesin saçmalığı bunu bana değil mercedes yetkililerine anlatırsın artık.

• ne düğmesi yaa.motor axorda motor freni sağ kolda .2si aynı anda çalışır mı.olcak şeymi
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

motor freniyle normal fren bir arada çalışır mı yaa
    quote:

quote:

Mercedesin fonksiyon olarak koyduğu bir düğme ile fren motor freni ile çalışıyor. Buda mercedesin saçmalığı bunu bana değil mercedes yetkililerine anlatırsın artık.

• bmc 1142 yi tek geçerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

kerim abi gondor01 senmisin..

yok onu tanımıyorum.
  • bence kırkayak grubunda 3240 ama tır grubunda 1142 derim
    axor kadar konforlu olmasada
    biz üç araba yola gittik 1840
    bizim premium bide 1142 adam bizim arkamızda rampada hem vites düşüyo hemde frene basıyo bizdende az yakıyor arabası
    ama ne olursa olsun başkasının arabası karnımı doyurmuyo bnm
    benim için de en iyi araba benim olandır
  • bu işe noktayı koyuyoruz bmc profesyonel(kabini geliştirebilse) mercedes-benz axor(frenleri zayıf) ford cargo(istemez yan cebime koyuver)evet oylamalar böyle...!!!!
  • Oynanan son perdeydi ve kapandı..
    Evet arkadaşlar sonuç= FORD CARGO
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

@mb drıver

sallama yok bmc frenı axordan ıyı olmaz hele kı retarderlı bı axor ıse fren pedalına bastın mı hem egzos frenı hem ayak frenı aynı anda calısıyo. artı buna retarderı de eklersek olay bıter 40 ton bıle olsa ustunde oldugu yere cakar arabayı. sabuncubelını bızım actrosla 15 ton yukle sadece retarderle ınıyoruz .prolar sagdan sagdan balata kokusunu ıclerıne ceke ceke ınıyolar . saglık olsun

Kazım,güzel kardeşim..Hadi yazma Eray dedim kendi kendime ama..Bir kere Axor kullandınmıda konuşuyorsun burada..

Bu sözlerinden gayet açık kullanmadığın..Bende Axor'de var Pro'da.Axor'la pek alakam olmaz ayrı konu.İzmir'de ihracatta.Ama sana şunu söyliyim.Axor,frende ve performansta geri kalmış bir araç.Gözünün önüne 2521'i getir en basitinden.Oda bir Mercedes harikasıydı zamanında..Ama onunda frenleri zayıftı.Diğer konularda güzeldi..Onun için bana Axor'un frenlerinin Bmc'den daha iyi olabileceğini savunma..Kullan veya kullananlardan görüş al güzel kardeşim..Onlarda benim sana söylediğimi söyliyiceklerdir.

Bmc'de dünyanın bir numaralı fren sistemleri üreticisinin ürettiği malzeme var..Sabuncu belinden Pro'!ar balata kokusu çeke çeke inemez bunun için..Ben çekmediğime göre diğer Pro'cularda çekmiyor..

Yaw Sende de ne cok araba varmıs masallah..Ben Kulandım Axor Konfor performans hepsı var Bmc yede bındım arasında daglar kadar fark var bana hıc sımdı yok mercedes performansı yok yada frenı yok deme :) aarac agır ,vırajlara dal 90 95 la o bılecık vırajlarına banamısın demıyor ne dıyorsun sen ya :) tamam bmc belkı cargodan ıyı ama o kadarda ucmayın sıtın sene yetısemez axora ha 2521 bıLe bmc nın 2004 molelerıne kafa tutar 2521 ler 2000 de uretımı durdu yanı arada 4 yıL farkı koymus mercedes saten neyın tartısmasını yapıyoruz abartmayın su bmc yı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.