sallama yok bmc frenı axordan ıyı olmaz hele kı retarderlı bı axor ıse fren pedalına bastın mı hem egzos frenı hem ayak frenı aynı anda calısıyo. artı buna retarderı de eklersek olay bıter 40 ton bıle olsa ustunde oldugu yere cakar arabayı. sabuncubelını bızım actrosla 15 ton yukle sadece retarderle ınıyoruz .prolar sagdan sagdan balata kokusunu ıclerıne ceke ceke ınıyolar . saglık olsun
Kazım,güzel kardeşim..Hadi yazma Eray dedim kendi kendime ama..Bir kere Axor kullandınmıda konuşuyorsun burada..
Bu sözlerinden gayet açık kullanmadığın..Bende Axor'de var Pro'da.Axor'la pek alakam olmaz ayrı konu.İzmir'de ihracatta.Ama sana şunu söyliyim.Axor,frende ve performansta geri kalmış bir araç.Gözünün önüne 2521'i getir en basitinden.Oda bir Mercedes harikasıydı zamanında..Ama onunda frenleri zayıftı.Diğer konularda güzeldi..Onun için bana Axor'un frenlerinin Bmc'den daha iyi olabileceğini savunma..Kullan veya kullananlardan görüş al güzel kardeşim..Onlarda benim sana söylediğimi söyliyiceklerdir.
Bmc'de dünyanın bir numaralı fren sistemleri üreticisinin ürettiği malzeme var..Sabuncu belinden Pro'!ar balata kokusu çeke çeke inemez bunun için..Ben çekmediğime göre diğer Pro'cularda çekmiyor..
Arkadaşlar Bucaklı meslektaşımın dediği kesinlikle doğru. Axorun frenlerini ve çekişini kesinlikle BMC ile kıyaslamayın. BMC nin 935 modeli bile Axorun 1840 ve 3240 modellerini yollarda ve her şartlarda alt ediyor. Lütfen bilinçsiz konuşmayın ve ben ve Bucaklı kardeşim gibi yolların gerçek Profesyonlerinden öğrenin. Ayrıyetten Axxorun Fren desteği olarak yaptığı egsoz yani motor freninin frenle beraber çalışma sebebide frenlerinin vasat olması. İyi günler.
arkadaşlar doğru demiş fren çekiş bmc.ama uzun ömür konfor 2,elde mercedes.bana deseler axormu alırsın promu diye param oldukça axor alırım.yavaş gitsin konforlu olsun hesabı
1- scania 2- pro 3- mercedes sıralama böyle bende..
quote:
Orjinalden alıntı: kerimbayici
Arkadaşlar Bucaklı meslektaşımın dediği kesinlikle doğru. Axorun frenlerini ve çekişini kesinlikle BMC ile kıyaslamayın. BMC nin 935 modeli bile Axorun 1840 ve 3240 modellerini yollarda ve her şartlarda alt ediyor. Lütfen bilinçsiz konuşmayın ve ben ve Bucaklı kardeşim gibi yolların gerçek Profesyonlerinden öğrenin. Ayrıyetten Axxorun Fren desteği olarak yaptığı egsoz yani motor freninin frenle beraber çalışma sebebide frenlerinin vasat olması. İyi günler.
Eyvallah ustam elimizden geldiği kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoz bilmeyenleri...
Doğru dedin usta..Bu sefer çeşme kurutacak araba cargo olur galiba
kerimbayıcı @
yolların profesyonellerımı ne ile bisikletlemi
1142'ler aslında tam blok mermer indirme aracı yaw
motor freniyle normal fren bir arada çalışır mı yaa
quote:
Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK
quote:
Eyvallah ustam elimizden geldiği kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyoz bilmeyenleri...
AXORRRRR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 9 Temmuz 2008; 20:56:51 >
quote:
Orjinalden alıntı: emir18rebrov
quote:
quote:
Mercedesin fonksiyon olarak koyduğu bir düğme ile fren motor freni ile çalışıyor. Buda mercedesin saçmalığı bunu bana değil mercedes yetkililerine anlatırsın artık.
ne düğmesi yaa.motor axorda motor freni sağ kolda .2si aynı anda çalışır mı.olcak şeymi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: emir18rebrov
quote:
quote:
Mercedesin fonksiyon olarak koyduğu bir düğme ile fren motor freni ile çalışıyor. Buda mercedesin saçmalığı bunu bana değil mercedes yetkililerine anlatırsın artık.
bmc 1142 yi tek geçerim...
quote:
Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.
kerim abi gondor01 senmisin..
yok onu tanımıyorum.
bence kırkayak grubunda 3240 ama tır grubunda 1142 derim axor kadar konforlu olmasada biz üç araba yola gittik 1840 bizim premium bide 1142 adam bizim arkamızda rampada hem vites düşüyo hemde frene basıyo bizdende az yakıyor arabası ama ne olursa olsun başkasının arabası karnımı doyurmuyo bnm benim için de en iyi araba benim olandır
bu işe noktayı koyuyoruz bmc profesyonel(kabini geliştirebilse) mercedes-benz axor(frenleri zayıf) ford cargo(istemez yan cebime koyuver)evet oylamalar böyle...!!!!
Oynanan son perdeydi ve kapandı.. Evet arkadaşlar sonuç= FORD CARGO
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
Orjinalden alıntı: jasberny
@mb drıver
sallama yok bmc frenı axordan ıyı olmaz hele kı retarderlı bı axor ıse fren pedalına bastın mı hem egzos frenı hem ayak frenı aynı anda calısıyo. artı buna retarderı de eklersek olay bıter 40 ton bıle olsa ustunde oldugu yere cakar arabayı. sabuncubelını bızım actrosla 15 ton yukle sadece retarderle ınıyoruz .prolar sagdan sagdan balata kokusunu ıclerıne ceke ceke ınıyolar . saglık olsun
Kazım,güzel kardeşim..Hadi yazma Eray dedim kendi kendime ama..Bir kere Axor kullandınmıda konuşuyorsun burada..
Bu sözlerinden gayet açık kullanmadığın..Bende Axor'de var Pro'da.Axor'la pek alakam olmaz ayrı konu.İzmir'de ihracatta.Ama sana şunu söyliyim.Axor,frende ve performansta geri kalmış bir araç.Gözünün önüne 2521'i getir en basitinden.Oda bir Mercedes harikasıydı zamanında..Ama onunda frenleri zayıftı.Diğer konularda güzeldi..Onun için bana Axor'un frenlerinin Bmc'den daha iyi olabileceğini savunma..Kullan veya kullananlardan görüş al güzel kardeşim..Onlarda benim sana söylediğimi söyliyiceklerdir.
Bmc'de dünyanın bir numaralı fren sistemleri üreticisinin ürettiği malzeme var..Sabuncu belinden Pro'!ar balata kokusu çeke çeke inemez bunun için..Ben çekmediğime göre diğer Pro'cularda çekmiyor..
Yaw Sende de ne cok araba varmıs masallah..Ben Kulandım Axor Konfor performans hepsı var Bmc yede bındım arasında daglar kadar fark var bana hıc sımdı yok mercedes performansı yok yada frenı yok deme :) aarac agır ,vırajlara dal 90 95 la o bılecık vırajlarına banamısın demıyor ne dıyorsun sen ya :) tamam bmc belkı cargodan ıyı ama o kadarda ucmayın sıtın sene yetısemez axora ha 2521 bıLe bmc nın 2004 molelerıne kafa tutar 2521 ler 2000 de uretımı durdu yanı arada 4 yıL farkı koymus mercedes saten neyın tartısmasını yapıyoruz abartmayın su bmc yı