Şimdi Ara

Ay çen eyt mağduyu mu oldun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle pişman insanları gördükce mutlu oluyorumi sebep canları yandığı için değil,yapmayın etmeyin dedikce dalga geçtiler o yüzden seviniyorum. Bunlar daha güzel günler,ileride çoğunluk vaz geçecek ama kulak arkasıda yapıldıktan sonra. Sözde birde dindarız biz diye gezerler ortalıkta.
  • Ak parti EYT konusunda en doğrusunu yaptı. 45 yaşında emekli mi olunur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Eyt destekleyen adam net kerizdir kimse kusura bakmasın. Malum partinin yaptığı nadir iyi işlerden biri emeklilik yaşını arttırmaktı.
    Aynen yavvv 65 yaş emeklilik daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Ya çalışmıyorsunuz ya da yaşınız genç sanırım.Ortalama ömür 70-75 olan bir ülkede 65 yaş emeklilik doğru mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A350 XWB

Ya çalışmıyorsunuz ya da yaşınız genç sanırım.Ortalama ömür 70-75 olan bir ülkede 65 yaş emeklilik doğru mu sizce?
    Bana kalsa olması gereken sigortanın zorunlu olarak devlet tarafından değil. Özel şirketler tarafından isteğe bağlı yapılması lazım. Özel sigorta şirketine gitsin isteten emeklilik yatırsın kim nezaman emekli oluyorsa olsun umrumda değil.

40 yaşında emekli olup hayatının yarısını yatarak geçirecek insanların maaşını ben vergilerimle ödeyemem. İşine gelmeyen sigorta yatırmasın.

Bknz ben saçma bulduğum için sigortaya girişim 2001 olmasına rağmen yıllardır yatırmıyorum. Kendi emeklilik planımı kendim yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dedi malunen emekli sahis

Kendi emeklilik planınız olması güzel birşey ancak planı olmayan ve plan yapamayan milyonlarca çalışan var.Devlet bu kişiler yaşlanınca mağduriyet yaşamasın diye zorunlu tutuyor zaten.

Emeklilik için 40 yaşı savunan az insan var,bana göre 55 idealdir.Mesela özel sektörde çalışanlar 50 yaşından sonra bitme noktasına geliyorlar,çoğu ya işten çıkartılıyor ya da dayanamadığı için bırakıyor.Bunların mağdur edilmemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Eyt destekleyen adam net kerizdir kimse kusura bakmasın. Malum partinin yaptığı nadir iyi işlerden biri emeklilik yaşını arttırmaktı.
    Oldu paşam kaç uygun senin için 80 iyi mi?

• Ak partiye 45 yaşında emeki olucam diye oy veren vermesin zaten lazım değil. Her yerde bıktık be bunlardan. Eyt yoksa oy da yok bilmem ne çok lazımdı. Seçimi kaybetsin daha iyi bu kadar para dökeceğimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Oldu paşam kaç uygun senin için 80 iyi mi?

Alıntıları Göster
    Birazdan kendini büküceksin herhalde last troll bender. ondan mı last

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Hangi partinin kazanacağının hiçbir önemi yok, bu ülkenin insanından bir cacık olmaz.
    İşte asıl problem bu.
  • akp ye oy vermek demek,suriyeli efendilerimize hizmet etmek demektir
  • Uzun zamandır ilk defa doğru bir iş yaptılar, EYT ileride çok büyük sıkıntılar doğurur. Gençlerin sırtına bu yük yüklenemezdi.
  • Saadet parti veya chp veya ip kazansa ne olacaktı ki? Ülkenin insanında iş yok. Akp ye vereceğim, az bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akpye verip fotoğrafını da çekecem sonra her yerde paylaşırım belki bizede birşeyler düşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faize verilen parayla kaç eyt li emekli edilirdi?

Beyin fukarası çok bu ülkede.

Daha baba parasıyla geçinen bebeler yada baba parasıyla okumuş beyaz yakalar.Çalışma şartlarından bihaberler.

Yok ya bihaber deyiller bizzat kendileri bu şartları sağlıyorlar emekçilere.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.