Şimdi Ara

Ay için dürbün tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında teleskop düşünüyordum ama elimdeki bütçeye göre alabileceğim teleskoplar işimi görmezmiş.aynı paraya dürbün almam daha doğruymuş. Şimdi benim 200 civarı bir bütçem var. Bu dürbünlerden işimi görücek olan var mı? Yoksa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Mobilden giriyorum inşallah resimler çıkar.
     Ay için dürbün tavsiyesi Ay için dürbün tavsiyesi Ay için dürbün tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teleskop bakman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem dürbün hem de kendi el yapımı 8'' teleskobu olan biri olarak size verilen dürbün tavsiyesine katılıyorum. 200TL'ye alabileceğiniz teleskop teleskop değildir, bende var onlardan da bir tane, hiçbir işe yaramıyor. Teleskobun hem kullanımı daha zordur hem de işe yarayacak bir şey için en az 700-800TL gözden çıkartmalısınız. Ama dürbün her daim kullanılabilen bir gözlem aracıdır. Benim tavsiyem 7x50 veya 10x50 gibi kaliteli bir dürbün edinmeniz. 10x'dan daha fazla büyütme kullanım açısından pratik değil, en azından tripod gerektirir. Görselleri nereden aldınız bilmiyorum ama 130x diye bir büyütme ben görmedim, teleskopta bile o kadar büyütme kullanmıyorum. Bende Celestron'un UpClose 7x50 dürbünü var, fena değil. Nikon Action serileri aslında çok popüler ama fiyat ikiye katlanır. Bir de Konus 2110 daha fazla büyütme ve daha büyük mercek için tutuluyor ama tripodsuz zor olur ve fiyat yine yüksek.
    Bence bilinen bir markanın 10x50 gibi bir dürbününü alın, keyfinize bakın.

• http://www.amazon.com/gp/product/B006ZN4TZS?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

kargo dahil 108 TL ye geliyor. İyi dürbündür. TR de en uygun fiyat 210 TL civarında ayn ıürün için.
  • Ben babama hediye almıştım Konus Giant diye bir model, ilk verilen ilana çok benziyor tipi. Yakınlaştırması falan iyiydi ama çok ağır bir dürbün. Tripotsuz kullanmak yorucu oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Bushman al hiçbir sorun yaşamazsın .Distribitörü galiba Dürbün Dünyası diye hatırlıyorum.Daha fazlası içinwww.durbundunyasi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazlık için kamera tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.