Savunan d and e (3:139:8) Silahlar: 90% Kalkanlar: 60% Zirh: 70% yok edildi
Savasi saldiran taraf kazandi! Ele geçiriyor 851 Metal, 5.935 Kristal ve 1.115 Deuterium
Saldiran taraf toplam 0 ünite kaybetti. Savunan taraf toplam 0 ünite kaybetti. Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 0 Metal ve 0 Kristal.
zaten tek riple bir ay'ı yok edemessin...bişey yapamadan geri dönüyor olabilir...
Gezegen Pluton den gelen filon [3:139:8] deki gezegenin ayina ulasiyor. Ölüm Yildizin gravitasyon soku yaratan topunu Ay in üzerine tutuyor .Hafif olarak baslayan depremler giderek Ayin yüzeyinde kendini daha fazla hissettirmeye basliyor. Ayin biçimi degismeye basliyor ve bir süre sonra tamamen havaya uçuyor. Dev harabe parçalari senin filonun da üzerine uçuyor. Kaçmak için artik çok geç. Senin filonun tamami harabe parçalarinin çarpmasi sonucu yok oluyor. Ayi yok etme sansi: % 33 ÖY-yok olma sansi: % 33
burada yok oluyor dıyor ama gerı gelen bır fılo var ama gozuken gemı yok gerı donusumculerı arkasına takmıstım onlarda 0 madenle donuyor kordınatta ha yok sıralamadada 25 sıra dustum anlamadım ben bu işi
o geri gelen filo önemli birşey değil. bug sanırım.
bende de oldu aynısı. beyaz bir filo hareketi gözüküyor. ama ne koord ne filo hiçbir şey yok.
birşey olmaz ondan korkma.
peki benim rip im ne oldu ha olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
peki benim rip im ne oldu ha olmadı
ay patlatmaya giden rip ay patlatırken patlarsa ha çıkmaz.
9.000 puanın gittiyse ölüm yıldızı patlamış demektir ayrıca ay saldırısında patlayan ölüm yıldızından harabe çıkmaz.
yollarsın aya önce savunma filo varsa savaş yapar sonra yoketme işlemine girer . yok etme işleminde rip patlarsa ha oluşmaz ;)
R.i.p hakkında bi sorum olucak. R.İ.P çıkarmak için 300.000 energy gerekiyor. bunu solar basarak karşıladık diyelim ve 1 adet R.İ.P çıkardık. Daha sonra solarlar patladığı zaman R.İ.P kullanılabiliormu. Yoksa bi kere gravitasyonu bastıktan sonra sürekli çıkartabiliormuyuz?
1 kere 300k enerjiye ulaş, gravitasyon araştırmasına tıkla sonra istediğin kadar çıkarırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme