Şimdi Ara

Ay-Tr.Com Lanet Olsun......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ay-tr'den geçen ay bir sunucu aldık ama almaz olsaydık 3 defa plesk kuruldu.1 defa server formatlandı va son 48 saat gibi bir zamandır 180 siteye yakın site kapalı atilla bey ise 9 saat üstünde duruyor ama boşuan duruyor bana diyo sorun senden kaynaklanıyor.Sunucuya girmediğim halde eğer plesk panel host vermiyorsa bu benim sorunum değil.Almanyadan teknoserver'dan aldığımız 1 sunucuda 400 site var banamısın demiyor sunucu daha down olduğunu görmedim.Hostcu server satamaz işin kurdu olmak lazım.Plesk host veremedi 48 saat sitelerim kapalı ve şuanda arıyorum telefonları açmıyor beyfendi uyuyor yeter dedirdi artık bana.Kimseye tavsiye etmiyorum teknik destek 00000....

Saygılar.

• sizin bir dc niz yokmuydu bildigim kadarı ile dc'miz var diyordunuz 1-2 ay öncesine kadar
  • Merhaba;
    Yanlışsınız bize ait kabin vardır borusanda onlarda sorun yok.Bir gün çok acil sunucu lazımdı kendilerinden aldık başımıza bunlar geldi.Kime bu firmadan sakın dedicated almasın adam her sorunda plesk repair yada komple silip yeniden kuruyor sorunları boyle halletmeye çalışıyor yani bildiği yok hocam..

Saygılar.
  • hmm anlıyorum benim için sorun yok layeredtech bayisiyiz tum makineleri oradan alırız ama dedicated arastırması yapan arkadaslar varsa bu unsurları göz önünde bulundursunlar. uyardıgın için teşekkürler
  • bilgi için teşekkürler. sanırım bu tarz firma sayısı artıyor gün geçtikçe. bu arada ücretsiz birşekilde eğeristerseniz şu anda sorunlu olan makinenizdeki plesk sorunlarını çözebilirim.

Bilginize,
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

bilgi için teşekkürler. sanırım bu tarz firma sayısı artıyor gün geçtikçe. bu arada ücretsiz birşekilde eğeristerseniz şu anda sorunlu olan makinenizdeki plesk sorunlarını çözebilirim.

Bilginize,

Merhaba;
    Hakan bey ceo@nudembilisim.com.tr eklerseniz sevinirim üstad.

Saygılar.
  • quote:

bilgi için teşekkürler. sanırım bu tarz firma sayısı artıyor gün geçtikçe. bu arada ücretsiz birşekilde eğeristerseniz şu anda sorunlu olan makinenizdeki plesk sorunlarını çözebilirim.

Bilginize,

hakan bey kusura bakmayında başka makinedeki sorunları çözüceginize kendi makinenizdeki sorunları çözseniz
    +pmleri smslerime cvp verseniz
    +maillerime cvp verseniz
    +msndeki engelleyi kaldırsanız..

bende daha iyi olur sabahtan beri pleskteki sorun çözülsün diye bekleyen çok sabırlı müşteri
  • quote:

Orjinalden alıntı: nudembilisim

quote:

Bilginize,

Merhaba;
    Hakan bey ceo@nudembilisim.com.tr eklerseniz sevinirim üstad.

Saygılar.

ekliyorum,

bilginize..
  • :))))

quote:

Orjinalden alıntı: ****

quote:

Bilginize,

hakan bey kusura bakmayında başka makinedeki sorunları çözüceginize kendi makinenizdeki sorunları çözseniz
    +maillerime cvp verseniz

bende daha iyi olur sabahtan beri pleskteki sorun çözülsün diye bekleyen çok sabırlı müşteri

• quote:

Orjinalden alıntı: sfenx29

:))))

quote:

quote:

Bilginize,

+maillerime cvp verseniz

Anlamadım neye ban koydunuz siz???

• @byLiLattah

YasamHost yine size bişeyler söylemiş eleştiri yapmış arkadaş da ona sinirlenmiş sanırım benim anladığım bu :)

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: D!Gé

@byLiLattah

**** yine size bişeyler söylemiş eleştiri yapmış arkadaş da ona sinirlenmiş sanırım benim anladığım bu :)

Saygılar..

ağzı olan bir şeye sinirleniyor zaten.. insnalar üstüne vazife olmayan şeylere müdehalede birebirdir. gece gece neyse.. ben işime bakayım..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: D!Gé

@byLiLattah

**** yine size bişeyler söylemiş eleştiri yapmış arkadaş da ona sinirlenmiş sanırım benim anladığım bu :)

Saygılar..

ağzı olan bir şeye sinirleniyor zaten.. insnalar üstüne vazife olmayan şeylere müdehalede birebirdir. gece gece neyse.. ben işime bakayım..

Eger bu yukardaki söz bana aitse bende cvp olarak şunu yazayım ..
    Dünden beri yine bekliyorum..
    agzı olan birşeylere yorum yapmıyor ama neyse..

Hata Msj:

Unable to connect to database: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061) 0: F:\Program Files\SWsoft\Plesk\admin\auto_prepend\auth.php3:56 psaerror(string "Unable to connect to database: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (10061)")

Bu sorun sizde olan sorun
    BAŞKALARININ SORUNLAIR İLE UĞRAŞICAGINIZA BU HATAYI GİDERİN..

• quote:

quote:

Bilginize,

+maillerime cvp verseniz

• @sfenx29 e cevap yazdım. forumda firmaişlerini halletme konunuza gelince kafanızı takmayın son günlerim bir daha görmeyeceksiniz bu forumda.

bir sorununuz var ise mail atın lütfen forum kişisel alanım buraya müdehale ettirtmem..

Bilginize,
  • nudembilisim geçmiş olsun dostum. Umarım verilerini kurtarır hemen başka bir yere geçersin. Tekrar almanyada bir makina tut derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KamiLOwen

nudembilisim geçmiş olsun dostum. Umarım verilerini kurtarır hemen başka bir yere geçersin. Tekrar almanyada bir makina tut derim.

verilerinde sorun yok kurtardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KamiLOwen

nudembilisim geçmiş olsun dostum. Umarım verilerini kurtarır hemen başka bir yere geçersin. Tekrar almanyada bir makina tut derim.

Merhaba;
    Tşk ederim.Verileri kurtardık yeni sunucuya geçtik almanyadan almanyanın üstüne yoktur derim sunucu alacak olan varsa mutlaka almanyadan alsın.Hakan bey'e dün gece taşıma işlemindeki samimiyetinden dolayı tşk ederim.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.