Şimdi Ara

AY YILDIZ OYUN GRUBU ( SAHURA KADAR AÇIĞIZ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
9
Favori
14.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla biz konunumuza sahip çıkmazsak kimse gelip sahip çıkmaz.
  • Alper abide en ufak firsati kacirmiyor hemen veriyo sitemi veriyo sitemi heheh. Abi daha dün 20 tane mesaj attik, ben yakinda kardesime soliycem lisedeki arkadaslarina fake hesap aldirip buralari gunaydin, nasilsin bombardimanina tutucaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsavran

Alper abide en ufak firsati kacirmiyor hemen veriyo sitemi veriyo sitemi heheh. Abi daha dün 20 tane mesaj attik, ben yakinda kardesime soliycem lisedeki arkadaslarina fake hesap aldirip buralari gunaydin, nasilsin bombardimanina tutucaz

:))
  • Tufan telefonu aldı,klanı unuttu.
  • Akşam fıfa yapalım mı?
  • Mahmut'tan bir haber varmı?Transfer sezonunu herkesden önce hızlı bir şekilde açmıştı.
  • Borclarimi bi halledeyim alicam fifayi hemen :)

• bonservisinde sıkıntı çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Borclarimi bi halledeyim alicam fifayi hemen :)

len olm Fabrika müdürü oldum diyon 50 liralık fifa için borç morç diyon :)
  • Sensei vardir bir bildigi

• herkese selam

dunki son derece zevkli bf3 maçları için tum arkadaşlara tessekurler.

whatsup da klan ahalisiyle muhabbet etmekten forumu ihmal ettik biraz kusura bakmayın.

• Bu gecede çok zevkli oyunlar oynadık herkese teşekkürler heyecandan bu saatte uyuyamıyorum sizlerle her oyun her muhabbet sarıyo, valla tetris oynasak co-op onu bile zevkle oynarım ki bizim amacımız muhabbet, neyse yavaştan uyuyalım herkese iyi geceler, tatlı rüyalar wassapla güne uyanmak dileğiyle esen kalın.
  • Sen yine erken ciktin avni abi biz sabah ezanina kadar devam ettik :))

• bak yaa desenize kaçırdık muhabbeti, neyse bu akşam gelecem inşallah

• bu arda gönül muhabbet ister oyun bahane :))

• merhaba biz yarın(pazar)gününe maç almak istiyorduk.müsayitmiydiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

merhaba biz yarın(pazar)gününe maç almak istiyorduk.müsayitmiydiniz acaba

guzel olur hocam sorayım bır uyelere toplanabılırmıyız dıye haber werırım yakın zamanda. psnden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

merhaba biz yarın(pazar)gününe maç almak istiyorduk.müsayitmiydiniz acaba

guzel olur hocam sorayım bır uyelere toplanabılırmıyız dıye haber werırım yakın zamanda. psnden

peki o zaman abim fullenmemize gerek yok bizdende eksik olabilir fark etmez iyi akşamlar
  • yaf ben şu silahları bi türlü acamadım ne yapmam geektiğini tam anlayamadım ? düzgün bi rehber yokmu
  • whatsapp dan konuştuklarımız arada kaynamasın diye takımın taktiği hakkındaki görüşlerimi buraya da yazayım istedim.

baştan kabul etmemiz gerekir ki biz yetenek olarak kısıtlı bir takımız. dolayısıyla her kısıtlı takımın yaptığı gibi iyi bir taktik ve disiplinle oynamalıyız. her oyuncumuz için ayrı ve doğru bir görev tanımı yapmalıyız ve oyuncumuz da nadir durumlar hariç bu tanımın dışına çıkmamalı. ancak bu şekilde daha önce çıktığımız 3.lige dönebiliriz.

tek gol umudumuz kanatlardan yapılan ortaya kafa, yahut yapılan ortayı savunma karşılaşırsa seken topu özellikle benim alıp şut atmam. açıkcası başka türlü gol atamıyoruz, bu yüzden bunu en optimize şekilde kulanabileceğimiz taktikler üzerine yoğunlaşmalıyız. benim bu konuda önerim 3-5-2. 2 uzun forvet kafa vurma olasılığımızı artıracaktır. 5li orta sahanın kanatlarının asıl önceliği savunmadan ziyade hücum olacak. yani aslında taktiğimiz kağıt üzerinde 3-2-3-2 olacak. ben ve yanımdaki kişi ( alper abi) orta sahanın yükünü çekicez. öndeki cam oynayan kişi de sık sık bize yardım edecek. arkadaki 3lü savunma genelde göbeği kapatmaya yoğunlaşıcak çünkü rakipler genelde pigme forvetlerle oynuyorlar ve nerdeyse hiçbir takım orta kafa gol seklinde bir oyun tarzına sahip değil. bir diğer önerim de ilk yarı sol, ikinci yarı sağ kanadı kullanalım. ilk yarı diyelimki soldan yardırdık sağ kanat dinlenecek. ikinci yarıda sağdan yardırırken soldaki enerjisi azalmış arkadaş bu az olan enerjisini savunmada kullanacak. tek tek oyunculara geçiyorum.

Kaleci: Kim olduğu belli, en güvenilir bölge yoruma gerek yok.

Defanslar: Serkan abi, metehan abi, bekir abi. özellikle bekir abi senden iyi performans bekliyorum. savunma yaparken x tuşunu kullanıyoruz. bu söylediğim herkes için geçerli yuvarlak tuşunu veya kare tuşunu rakipten topu alacağınıza emin olmadıkça kullanmayın, çünkü hamle yapacaksınız ve başarısız olursanız direk oyundan düşersiniz. x tuşu bize rakibin etrafında belli bir yarı çaplı çember düşünün o şekil hamle yapmaksızın kalmamızı sağlayacak. sonra rakibin ne tarafa döneceğini tahmin edip, elimizi x tuşundan çekip sadece yön tuşu ile yönlendirerek oraya gideceğiz ve adam defansif özelliklerinin çokluğuna bağlı olarak kendisi otomatik topa hamle yapacak. forvetler bazen yapmıyor ama yine de yuvarlak tuşunu az kullanalım.

defansın önündeki ikili orta saha: ben ve alper abi. alper abi senden özellikle ricam adamını box to box yahut direk defensive middifielder yapman. benim adamım cam olmasına rağmen her maç 6-7 top çaldığım için top çalma özellikleri (standing tackle) baya yüksek. cam olmasına karşın defansın önünde oynadığında hiçbir sıkıntı yaratmıyor. buna kanıp da defansın önünde oynayan kimse adamını cam yapmasın. yine alper abi değişimli oynayalım ben ileri gittiğimde sen çıkma sen çıktığında ben çıkmıycam. benim adam hızlı ve dayanıklı olduğu için genelde ben ileri gitsem daha iyi :))

sol açık: mehmet abi. dediğim gibi abi defanstan ziyade görevin ofans. tipik bir 3-5-2 açığı gibi oyunu iki yönlü oynamana gerek yok. senden orta bekliyoruz. yalnız adamını cam değil de winger yaparsan daha iyi orta yaparsın. oyuncunu yaparken özellikle şu özellikler hangisinde yüksekse onu yap: crossing (orta yapma), dribbling, sprint speed, acceleration(hızlanma). bi de abi allah aşkına kafanı kaldır orta yaparken heeheh. kareye çok basarsan arkaya az basarsan öne orta yapar.

sağ açık: ali abi. mehmet abide yazdıklarım aynen sende de geçerli abi. abi bir de boyunu kısaltırsan hızlı koşarsın.

cam: ömer abi. abi senden alexlik bekliyoruz. cam olarak gol atman oyunu kanatlara yönlendirmen ve alexten fazla olarak geriye de yardım etmen lazım. ve basit oynayalım.

forvetler: ömür abi ve x.. 2 forvetimiz de uzun olsun çünkü bol bol orta yapıcaz. ama uzunluğu abartmayalım.

genel olarak taktik bu. futbol basit bir oyundur ama zor olan basit oynamaktır demiş zamanında cruyff. o yüzden basit oynayalım abi, topu döndürelim, boşa kaçalım. boşa kaçmaktan kastım araya kaçmak değil. pas almak için uygun yere koşalım. benim topla çok buluştuğumu söylemişti dün alper abi, nedeni hep boşa kaçmam. xavi, iniesta, zidane gibi adamları efsane yapan sadece attıkları milimlik paslar değil, sürekli doğru pas açısında olmaları ve topla sık buluşmalarıdır. r2 tuş kullanımını abartmayalım yoksa oyuncumuz hemen yorulur. ve son olarak mevkiimize sadık kalalım. sol açık sağda gezmesin lütfen.

merak ettiğiniz bir şey varsa oyun hakkında sorun mutlaka. yarım saati geçti şu yazıyı yazmam emeğe saygı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.