Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 177 (Bu ay: 0)
DH'ye üye olduğumdan beri 17 yıl geçmiş!
Zaman çok hızlı geçiyor. Her ne kadar olanaklar kısıtlı olsa da, gençliğinizi yaşayamamış olsanız da, insan yine de çocukluğunu, lise çağlarını çok özlüyor. Sanki o günler daha mutluydum, dertlerimiz ufak tefekti diyoruz. Her geçen yıl omuzlarımızda hafif hafif artan yük, hırslı oldukça ve daha fazlasını istedikçe kimi zaman taşımakta zorlandığımız yük olarak bize geri dönüyor. Önemli olan insanın çocukluğunu ve o hissiyatı kaybetmemesi. Aynı şekilde eski arkadaşlıkların da bitmemesi önemli. Zamanım kısıtlı olduğu için bu kadar yazabildim. Herkese bu hayatta olabildiğince iyi eğlenceler diliyorum.
TV tavsiyesine ihtiyacım var
Merhabalar,
Sanırım hiç üretilmemiş bir tv arıyorum. En azından piyasada yok galiba.
- 2 tane HDMI girişi olmalı. Hem pc bağlayacağım hem de xbox X
- 60 fps vermeli. Full HD olmalı en azından. 0.5 ms tepki süresi olursa da iyi olur.
- Genişliği maksimum 70 cm olmalı. 70 cm'den daha kısa/küçük olursa daha iyi olur. Çünkü çalışma masama koyacağım.
- Monitör almak istemiyorum çünkü Xbox'ta oyun oynarken kola herhangi bir kulaklık/hoparlör bağlamak istemiyorum. Xbox kolu kablosuz, rahat olmalı. Bir de sanırım 2 girişli HDMI'ı olan monitörler pek yok piyasada.
- Markası da LG ya da Samsung olursa iyi olur. Vestel vs markalar hiç güven vermiyor. Bu iki marka en azından kendilerini ispatlamış markalar.
- Satın almak için Vatan, teknosa, media markt gibi mağazalarda bulunabilirse iyi olur.
Yukarıdaki şartlardan hepsini karşılayan yok sanırım ama varsa ne güzel olur. Yoksa da yine yok? Olmalı yahu!?! Çok şey mi istiyorum?
Bu iki kart aynı mı? Varsa farkları nedir?
Merhaba,
Bu iki kart birebir aynı mıdır? Benim görebildiğim fark birisi DDR5, diğeri ise GDDR5.
Yorumlarınızı rica ederim.
Yazilim istegi
Merhabalar
Olmasini istedigim, Klavye ve mause hareketlerini kaydedip istedigim zaman tekrarlatmak. Internette binbir turlu yazilim var ancak bana ozel ve acik kodlu olmasini istiyorum. Her bilgisayarda kullanilabilir olmali. Bunun icin fiyat gorusulebilir. Lutfen ilgilenenler iletisime gecsin.
Iyi gunler dilerim.
Hazır Sistem Satın Almak
|
Banlanan psn hesap nasıl silinir (PS4)
|
Daha önce uçakla yurtdışı seyehati yapmış olanlar(acil)
|
Özellikle oyunlarda mavi ekran veriyor
ts7 3x satılık hesap (roma)
|
Kulakiçi yada Kulaküstü Kulaklık tavsiyesi
|
"In the long run, we are all dead"
J.M.Keynes PL - KRK |
Güven açısından referanslarım ve referanslarımda olmayan birçok alışveriş yaptığım üye,arkadaşlarım mevcuttur. |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 106
Konularının görüntülenme sayısı: 27.847 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 545 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun