Merhabalar, Sanırım hiç üretilmemiş bir tv arıyorum. En azından piyasada yok galiba. - 2 tane HDMI girişi olmalı. Hem pc bağlayacağım hem de xbox X - 60 fps vermeli. Full HD olmalı en azından. 0.5 ms tepki süresi olursa da iyi olur. - Genişliği maksimum 70 cm olmalı. 70 cm'den daha kısa/küçük olursa daha iyi olur. Çünkü çalışma masama koyacağım. - Monitör almak istemiyorum çünkü Xbox'ta oyun oynarken kola herhangi bir kulaklık/hoparlör bağlamak istemiyorum. Xbox kolu kablosuz, rahat olmalı. Bir de sanırım 2 girişli HDMI'ı olan monitörler pek yok piyasada. - Markası da LG ya da Samsung olursa iyi olur. Vestel vs markalar hiç güven vermiyor. Bu iki marka en azından kendilerini ispatlamış markalar. - Satın almak için Vatan, teknosa, media markt gibi mağazalarda bulunabilirse iyi olur. Yukarıdaki şartlardan hepsini karşılayan yok sanırım ama varsa ne güzel olur. Yoksa da yine yok? Olmalı yahu!?! Çok şey mi istiyorum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 3 Eylül 2023; 22:23:30 > |
TV tavsiyesine ihtiyacım var
-
-
Boyut ile çözünürlük tutmuyor, o boyuta 1080p zor gibi duruyor, hadi buldun diyelim 0.5 ms çooook zor.
-
Başka isteğiniz var mı
Dünyanın en iyi OLED tv bile 0,5ms vermez 10-12 ms nin altında LED tv bulursan öp başına koy
Örnek LG G3 / Samsung S90C
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Eylül 2023; 10:21:45 > -
MS'den biraz feragat ettik diyelim. Diğer şartları sağlayan bir TV öneriniz olur mu?
- 2 tane HDMI girişi olmalı. Hem pc bağlayacağım hem de xbox X
- 60 fps vermeli. Full HD olmalı
- Genişliği maksimum 70 cm olmalı. 70 cm'den daha kısa/küçük olursa daha iyi olur. Çünkü çalışma masama koyacağım.
-
kaliteli 32" tv kimse üretmiyor belki 2013 - 2015 yılından kalma ürün alırsın
Full HD de Monitör dışında harcayacağın para çöpe gider
32" 4K tv piyasa da zaten yok
32" 4K HDMI 2.1 monitörlere bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Eylül 2023; 15:2:29 > -
Ne alırsanız alın, Philips marka almayın, 1 günde bozulan televizyonum var. İnternet araştırmaları sonucu geç de olsa müşteri memnuniyetinin rezalet olduğunu öğrendim.
-
vestel 50UA9600 kullanıyorum xbox series s için aldım menunum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X