Şimdi Ara

Ayağa Düşen Telefonlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: benkadir05

quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: OlCuM

İnanmayanlar olacak ama Seyyar tatlıcının elinde 6630 gördüm. Şok oldum ...

kardes sen yine iyi görmüssün..acıbademde 15-16 yas civarındaki bi simitcinin cepi caldı yanımda..lan cocuk bi cıkardı p910 a.k..

OHAAA çalıntı filandır herhalde

kimi kucumsuyorsunuz siz ya..ne olmuş yani seyyar satıcıda varsa..bende 7 sene seyyar satıcılık yaptım..şimdi 6630 kullanıyorum..yani seyyar satıcı illa 688 veya 3210 mu kullanacak..sabahtan aksama kadar ekmek peşinde kosarken sizemi sorduda telefon alırken'ana ben şimdi bunu alırsam millet ayaga dustu diyecek o yuzden baska bişeymi alacagım diyecek..bu milleti hortumlayanlar hariç geri kalan butun insanları her kim olursa olsun kucuk gorenlere

Esas parayı böyle satıcılar kazanıyor. O kullanmıycak da kim kullanıcak yane? Yanına bir de lap top almadıysa, çok cimrilik etmiş.

• 3310
  • arkadaşlar ben işim icabı çok insanla muhattap oluyorum asgari ücret yine neysede inşaatta amele kışın işsiz ama cep telefonu var... bu telefonla ne yaptığını soruncada beni burdan buluyorlar işe çağırıyorlar diyor ya kardeşim iyi güzel işin için kullanıyorsunda bu son model telefon niye ben bile hala 3310 kullanıyorum diyorum...hatta ve hatta bu tip kişiler hava olsun diye yazın beyaz gömlek giyip ceplerinede bir paket marllbora sigarası sokuyorlar...telefonuda ellerinde gezdiriyorlar...
    Konuşurlarken de zaten okadar çok bağıra bağıra konuşuyorlarki saten yüksek sesleri nedeni ile telefona gerek yok aradıkları kişi zaten duyar onları...
    ne günlere kaldık yarabbi.

quote:

Orjinalden alıntı: kowalski

enginer arkadasima katiliyorum. bu is cigrindan cikti artik. asgari ucretle calisan adamlarin elinde bile 6600 telefon oluyor. demek ki adam yemiyor icmiyor telefon icin para biriktiriyor.
    tabiki parasi olmadigi icin kontur de alamiyor ama o ayri mesele

• 6600--zaten satma nedenımde ayaga dusmesı telefonu artık utanıp sıkılıarak cıkartıyordum.emnonu nde sımıtcıde bıle gordum yeter artık dedım sx1 gectım.
  • sx1
  • siemens c55
  • vay bee ben 3310 nu bile çıkarıp kullanırken utanmıyom millet son model telefondan utanıyo ee tabi onlar telefon değil çocukların atarisi sayılır(bu sözüme kızma sakın senin için söylemedim)zevkler ve renkler tartışılmaz sende zaten mecazi anlamda söyledin sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: By PaCHa

6600--zaten satma nedenımde ayaga dusmesı telefonu artık utanıp sıkılıarak cıkartıyordum.emnonu nde sımıtcıde bıle gordum yeter artık dedım sx1 gectım.
  • quote:

quote:

quote:

kardes sen yine iyi görmüssün..acıbademde 15-16 yas civarındaki bi simitcinin cepi caldı yanımda..lan cocuk bi cıkardı p910 a.k..

Adam alın teriyle calısıp kazanmıs almıstır saygı gostermek lazım!Hala baba parasıyla gecinen kisilerde olunca dahamı iyi olur?Helal olsun simitci filan ama almıs!Calacak olsa telefonu simitcilik yapmaz kapkac yapar!

• P910İ
  • eyvallah popülist kardeşim ama p910i simitçiye göre bir telefon değil kabul et lütfen...
    selamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: benkadir05

quote:

quote:

quote:

kimi kucumsuyorsunuz siz ya..ne olmuş yani seyyar satıcıda varsa..bende 7 sene seyyar satıcılık yaptım..şimdi 6630 kullanıyorum..yani seyyar satıcı illa 688 veya 3210 mu kullanacak..sabahtan aksama kadar ekmek peşinde kosarken sizemi sorduda telefon alırken'ana ben şimdi bunu alırsam millet ayaga dustu diyecek o yuzden baska bişeymi alacagım diyecek..bu milleti hortumlayanlar hariç geri kalan butun insanları her kim olursa olsun kucuk gorenlere

• p 910 i diyen ben degilimki neden bana diyorsun..bherkers istedigi teli kullanır..ne yapcaz yani şimdi burda bikaç kişi bikaç tel markası verdi diye cok istedigim halde almayacakmıyım...sen neden boyle bişey dedin onuda anlamış degilim..
  • en son 6630 6.sınıfa giden kardeşimin arkadaşında vardı. yuh artık dedim yani.
  • ya evet beyler yaptığınız ayıp heaaa

ne demek yaa yok seyyar satıcıda var, yok eskicide var, yok simitçide var, varsa var! size burda kimde var mı deniyo??? desene adam gibi şu telefon artık herkesde var, yani ayağa düştü diyee!!!! küçümsemeyin milleti, kim bilir ne uğraşıp almışlardın o telleri....

bence kesinlikle 6600,,,, böyle bişi olmaz, millet hala bunu almaya devam ediyo...
  • Bende 6600 vardı bir zamanlar havası kactugundan felan değil ama gıcık oldıgum kızlar felan vardı sınıfta 6600 aldı birkaç tanesi daha alcam diyodu bende ablamdaki 2100 ı aldım ona 6600 verdim.
  • Bu sabah kapıcımız siparişleri Ericson P900i ye yazınca dumur oldum.
  • KApıcının gercekten işine yarıyo o zaman adam alıp iyi bişey yapmış kağıtla kalelmle uğraşmıyor.
  • 3310

bi ara 2100 çok modaydı bizim buralarda

6600
  • Tabiki 6600 valla bizim mahallenin simitçisinde bile var adam handfree'yle sipariş alıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

en son 6630 6.sınıfa giden kardeşimin arkadaşında vardı. yuh artık dedim yani.

Öyle abi artık g...ündeki b...kuyla telefon istiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.