Şimdi Ara

Ayağa Düşen Telefonlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6600, 3650, T610 ve T630... bunlar rezil durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

en son 6630 6.sınıfa giden kardeşimin arkadaşında vardı. yuh artık dedim yani.

ALLah gücü yetmeyen anneLere babaLara yardım etsin...
    Cocuk gorur, ister...

Hayır anLamamda 6.sınıftaki öğrencinin teLefona ne ihtiyacı oLabiLirki...
    Hadi oLurda okadarcık cocugun cebine 1miLyara yakın makine konur mu?
    KacırsaLar cocugu ALLah esirgesin, evLerden barkLardan uzak amann...

3310+3330+5110+2100+6600+T630+T610+C55
  • şuan 6600 ama bir kaç ay sonra k750 ve w800 diyorum
  • mesel seyyar satıcıların layık olmaması değil. Adamlar küçük kar larla o kadar zorlukla çalışıyorlar. (gerçi güzel iş vergi yok, kira yok) O kadar parayı pahalı telefona veriyorsa bence çok da akıllı değil. Gösteriş yapma uğruna aç kalmaya değmez. Ama yok adam zevkine seyyar satıcılık yapıyorsa parası bolsa bir şey diyemem.
  • 6600 resmen hayat kadını gibi bir şey oldu herkesin elinde maşallah ilkokul 4teki komşumuzda var ve ben bacak kadar çocuğun o telefonla "oyun" oynamasına sinir olduğum kadar başka bir şeye sinir olmuyorum herhalde.. 6630 ve 7610 da iyi piyasa adayları
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Kara.

KApıcının gercekten işine yarıyo o zaman adam alıp iyi bişey yapmış kağıtla kalelmle uğraşmıyor.

Yakında mahalle bakkalı da senkronizasyon için bir cihaz alır. Kapıcı yazar gidip bakkalın cihazına takar, bakkal da tekrar senkronize edip faturayı internetten yollar.
    Nasıl ama....
  • Bütün Nokia modelleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: TYR

Bütün Nokia modelleri

bütün siemensler...
  • İyi bir fiyat / performans oranı sağlayan ürünü elbette daha fazla insan kullanır. Bundan daha makul ve mantıklı bir şey olamaz.

Bir ürünün iyi bir fiyat / performans oranı sağlamasını, yani mantıklı bir seçenek olmasını, "ayağa düşmek" diye tanımlayarak, cep telefonu şirketlerinin müşterilerini yeni ama özelliksiz ve gereksiz modeller almaya teşvik ederek soyup soğana çevirmesine destek veriyorsunuz.

Cep telefonu piyasasını, teknoloji bağlamından uzaklaştırıp, kısa süre önceye kadar sadece aptal kadınların ilgi gösterdiği moda piyasası bağlamına doğru yönlendiriyorsunuz.

Yazıktır, günahtır. Burası donanım haber sitesi, moda haber sitesi değil. Sözde hepimiz teknolojiden anlayan mantıklı insanlarız. Ne gerek var böyle seviyesiz yaklaşımlara?

3310 kendi kategorisinde çok iyi bir fiyat / performans oranı sunuyor, bir üst kademede M50, A55 ve C55 öyle, bir üst kademede T68i ve M55 öyle, bir üst kademede de 3650 ve SX1 öyle. 6600 popüler olabilir ama SX1 yanında özellikler bakımından eziliyor.

Bunlardan daha üst fiyat kademelerinde satılan telefonların hiçbirinin iyi fiyat / performans oranı sunduğu söylenemez, çünkü hepsi inanılmaz derecede kazık, ve fiyatlarını hakedecek ek özelliklere sahip değiller.

Birkaç gigabytle'lık microdrive'a sahip, 5-6 megapikselli bir telefon çıkarsınlar, ona milyar istesinler.

• 6600 artık kıro teli butün luzumsuz insanlar onu kullanıyor
    ayrıca orda burda cins cins sesler aciyolar zaten o tel çalmıyor uğulduyor...

• ya arkadaşlar yeni çıkan telefonlar süper ama çift kamera 4 gb sabit disk falan süper bişi demiii
  • bu aralarda t610
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kullanıcımız

6600--zaten satma nedenımde ayaga dusmesı telefonu artık utanıp sıkılıarak cıkartıyordum.emnonu nde sımıtcıde bıle gordum yeter artık dedım sx1 gectım.

arkadaşım telefon utanılacak bişi değil
    istarse 688 olsun yani
    HAVA hava atmaksa derdiniz o ayrı.
  • ayaga düşmeyen telefon mu kaldı!!!!!!!!!!
  • bi ara 3210 düşmüştü ayağa çook eskilerden
  • SİZ KENDİNİZİ NE SANIYONUZ YAW!!! NİYE ONLAR İNSAN DEGİLMİ
  • SİZ KENDİNİZİ NE SANIYOSUNUZ ONLAR İNSAN DEĞİLMİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.