kötü olmuşta ne pis adamsın utanmadan koymuşun bide
Ayağını yıka eczaneye filan git
daha kaliteli çoraplar giy
dar gelirliğin alemi yok halısahada maç yapın
Ohaaa
O ayağa ne çıksa az, yıkayıp çeker fotografı insan. Birde çorabın tüyleri demiş allahımm
quote:
Orijinalden alıntı: mnvgtkyb
quote:
Orijinalden alıntı: alifrnc
İyi akşamlar , Asfaltta futbol oynadım ve yerler sıcak olduğu için ayağım su topladı çok feci.İkisi de hem de basamıyorum ayağıma. Çok şişti merhem sürdüm ama hala acıyor sizce patlatmalı mıyım ?
Resimde çorabı çıkarttığım anda koyduğum için o siyahlar kir değil yani çorabın tüyleri :)
yakinda bagimsizliklarini ilan eder onlar demededi deme
Vücut bize bahmiyy
Kes ayağı kurtul o nedir ya
O ayakların kokusu buraya kadar geldi.
Gece gece öldüm lan gulmekten
hocam karaciğerin devamı çıkmıs orada. Sen en iyisi yarın git onu nüfusuna kayıt ettir.
kardeş gol attın mı bari bişeye benzesin
quote:
Orijinalden alıntı: ReoRey
2 gol oldu maçta 2si benim asistim orta saha oyuncusuyum.Turnuva maçı bu arkadaşlar oynamak zorundaydım ayağımda bir şey yoktu yer sıcak diye oldu sanırım.Ayakkabı orjinal adidastı ayakkabı kalitesiz değil ama şuraya bak yanları da kan toplamış galiba.Ayrıyetten bağımsızlığını ilan etmiş diyorsunuz da inş sizin başınıza gelmez Gülme komşuna gelir senin de ayağına :(
quote:
quote:
2 gol oldu maçta 2si benim asistim orta saha oyuncusuyum.Turnuva maçı bu arkadaşlar oynamak zorundaydım ayağımda bir şey yoktu yer sıcak diye oldu sanırım.Ayakkabı orjinal adidastı ayakkabı kalitesiz değil ama şuraya bak yanları da kan toplamış galiba.Ayrıyetten bağımsızlığını ilan etmiş diyorsunuz da inş sizin başınıza gelmez Gülme komşuna gelir senin de ayağına :(
Ne turnuvasıymış bu sokakta
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık
su toplamamış ki o bildiğin keban barajı
Lan
İğnenin ucunu iyice ısıt, daha sonra kenardan bi yerden batır. İğne iyi ısınsın, battıktan sonra mikrop felan kaptırma oraya, dikkat et.
arkadaş asfaltta çıplak ayakla futbol oynamak nedir ya
Öldüm gülmekten.
quote:
quote:
Sakın patlatma acısından duramazsın orda toplanan su vücudun savunma sistemi. Patlatırsan daha geç iyileşir.
insan yıkar böyle koymaya utanır
quote:
Orijinalden alıntı: mertguz
quote:
Orijinalden alıntı: mnvgtkyb
quote:
İyi akşamlar , Asfaltta futbol oynadım ve yerler sıcak olduğu için ayağım su topladı çok feci.İkisi de hem de basamıyorum ayağıma. Çok şişti merhem sürdüm ama hala acıyor sizce patlatmalı mıyım ?
Resimde çorabı çıkarttığım anda koyduğum için o siyahlar kir değil yani çorabın tüyleri :)
yakinda bagimsizliklarini ilan eder onlar demededi deme