Şimdi Ara

Ayağım feci Su topladı-Patlattım ve .. (Yeni SS 'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
29.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe benimde olmuştu ulan keşke SS alsaydım.. ayakkabı yemişti ayağımın orasını 2sindede su toplamıştı şişmişti deri bende iğneyle deldim ama içinden çıkan su resmen fışkırdı vıcık vıcık böyle ufak tefek deri parçaları ile dışarı çıkmıştı ben deriyide sökmüştüm şuan mis gibi ayaklarım.. zaten baya zaman geçti
  • Asfaltta futbol oynarken ne cektin?Yaptigin sey asiri derecede sagliksiz bu bir.Ikincisi doktora gitmeni tavsiye ederim.
  • Kes at
  • sinemaya gitsen böyle, onlarada bilet keserler.
  • Ohaa sunun buyuklugune bak aman patlatirken dikkat et su basmasin evi :)
    Gecmis olsun
  • modern tıppın çaresiz kaldığı an
  • Biri muhteşem yüzyıldaki adamın gifini koysun lütfen
  • Doktora git. Yada eczacı bir tanıdığın falan varsa onlara söyle alırlar suyunu
  • Patlatmamanı öneririm. Tuz kaybına neden oluyor dışarıya çıkan su. Eğer büyük bir oranda sıvı kaybedersen vücudun krize giriyordu.
  • -Yıka geçer
  • görür görmez kapadım iğrençsin adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

quote:

Orijinalden alıntı: ReoRey

kardeş gol attın mı bari bişeye benzesin

2 gol oldu maçta 2si benim asistim orta saha oyuncusuyum.Turnuva maçı bu arkadaşlar oynamak zorundaydım ayağımda bir şey yoktu yer sıcak diye oldu sanırım.Ayakkabı orjinal adidastı ayakkabı kalitesiz değil ama şuraya bak yanları da kan toplamış galiba.Ayrıyetten bağımsızlığını ilan etmiş diyorsunuz da inş sizin başınıza gelmez Gülme komşuna gelir senin de ayağına :(

Ne turnuvasıymış bu sokakta

Okulda halı saha yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

Oha! Çıplak ayaklamı oynadın?

Hayır ya ayakkabı kalitesiz de değil yazmışım diğer adam asfaltta çıplak ayakla oynamak nedir yazmış ben öyle bir şey demedim .
  • Ayak değil onlar toynak. böyle bir çirkinlik yok
  • bence su ayak toplamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

kafana göre iş yapma doktora git o halletsin. iltihap kaparsa ayağın bile kesilebilir

evet gercekten var oyle bisey
  • Suyu patlatırsan nasır çıkar orda söylim
  • Evinizde Afet Sigortası varsa Evde Patlat Sel geldi deyip para alabilirsin
  • Bir leğene sıcak su koy. İçinede bol tuz atıp erit. sonra ayaklarını içine sok. Yoğunluk farkından dolayı su toplayan kısımdaki su dışarı çıkacaktır. #Sakın patlatayım deme. Patlatırsan muhtemelen o deri yırtılır. Ve ayağının altı komple deri değiştirene kadar çekmedğin kalmaz.

Not #den öncesini salladım. Mantıken aklıma böyle bir çözüm geldi. deneyip denememek sana kalmış. :D Geçmiş olsun.
  • iğrençsin ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.