Şimdi Ara

Ayağım feci Su topladı-Patlattım ve .. (Yeni SS 'li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
29.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga son durum nedir bizide haberdar et.. Ayrıca yorumlar süper cidden güldüm..
  • Sanırım Wasteland'de falan yaşıyorsun. Radyasyondan ayağında yeni organ türemiş
  • O ayak en az 1 hafta 10 güne iflah olmaz hocam. 2 sene önce baskette aynı şekilde benim seninki gibi olmuştu. Ben mi patlatmıştım kendimi patladı hatırlayamıyorum ama bi şekilde orası açılıyor. Yanında daima baticon bulundur, yara açıldıktan sonra hemen sür. Ağrı-acısına katlancaksın artık, baticonladıktan sonra şişkin bi şekilde sargı bezi koymuştum, anca o şekilde biraz basabiliyordum.

Geçmiş olsun, acısını çekmeyen bilemez.
  • selam sen midye misin
  • ayağın su toplamamış. su topun ayaklanmış.
  • Pipet batırsana bi oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

Aga son durum nedir bizide haberdar et.. Ayrıca yorumlar süper cidden güldüm..

Son durumu da resmettim kardeş su deil kan toplamış !
  • Oha
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

bence su ayak toplamis

• Patlatirken eglemcilere dogru patlat panzer etkisi yapar
  • arkadaşım cidden m*l mısın cidden soruyorum açtığın konuya ve koyduğun resimlere bak ya iğrenç burda midemizi bulandıracağına doktora moktora git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em orayı
  • Kuraklığın sebebini bulduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

arkadaşım cidden m*l mısın cidden soruyorum açtığın konuya ve koyduğun resimlere bak ya iğrenç burda midemizi bulandıracağına doktora moktora git

Seni bakmaya zorlayan yok kardeşim istemiyorsan bakma kendi iradene sahip çık ondan sonra bize laf söyle .
  • Bi de Küresel Isınma var sular azaldı diyolar, bu kadar su nerden geldi o zaman

EDIT: Su değil kanmış, Kızılay'a kan bağışla bence bir sürü hayat kurtarırsın, sevaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 4 Mayıs 2012; 13:09:45 >
  • Balık besle bari orda.
  • soguk suya saat bası sok 10 dk kalsin cıkart bunu 2 gun tekrar et o su bıraz gıdecektır gıden yerı tırnak makasıyla kes suyu ordan cıkart derı kalsın kendısı dokulcek o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

soguk suya saat bası sok 10 dk kalsin cıkart bunu 2 gun tekrar et o su bıraz gıdecektır gıden yerı tırnak makasıyla kes suyu ordan cıkart derı kalsın kendısı dokulcek o.

saol deniycem
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.