Şimdi Ara

Ayağım feci Su topladı-Patlattım ve .. (Yeni SS 'li) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
8
Favori
29.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naptın abi ya İçinde su falan yok onun.Bildiğin kan toplanmış oraya
  • dostum patlatma ve hemen doktora git öyle sumu toplar one bildiğin iltahap
  • sonra niye kuraklık var diyorlar
  • Bir sürü kişi doktora git diyor hani bir laf söylicem ama gerçekcen ban yiyeceğim, bizden istediğin birşey mi var söyle forumda uzman doktor mu arıyorsun da şu konuyu üstte tutmak için ayağının yeni resimlerini çekip koyuyorsun? Ciddi yazan kişiler sana doktora gitmeni tavsiye etmiş. Doktorun lafını bile etmeyip dalgaya vuranlar kişilerle konuşma gereği duymuşsun, belli ki amacın da bu. Şahsen forumda seni tanımıyorum ama bu olaydan sonrada bir yere birşey yazdığın zaman seni insan yerine koymayacağım bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 4 Mayıs 2012; 15:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Su topladıysa Play e bas kardesım

• Arkadaş, yeni dünya düzenini ilan etmiş.
  • Kan akmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Ayagin İstanbulun 3 gunluk su ihtiyacini karsilar

quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

hocam karaciğerin devamı çıkmıs orada. Sen en iyisi yarın git onu nüfusuna kayıt ettir.

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

su toplamamış ki o bildiğin keban barajı

quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

Boşa gitmesin hortum takıp yıkama işine gir bence

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

vücudunun %70i orda

quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

sinemaya gitsen böyle, onlarada bilet keserler.

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

bence su ayak toplamis

Ağladım lan ağladım

• olum nerde calısıyon sen ya
  • Hangi akla hizmet edip şuana kadar doktora gitmediğini merak ediyorum doğrusu !!
  • paylaştığın için teşekkürler kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bir sürü kişi doktora git diyor hani bir laf söylicem ama gerçekcen ban yiyeceğim, bizden istediğin birşey mi var söyle forumda uzman doktor mu arıyorsun da şu konuyu üstte tutmak için ayağının yeni resimlerini çekip koyuyorsun? Ciddi yazan kişiler sana doktora gitmeni tavsiye etmiş. Doktorun lafını bile etmeyip dalgaya vuranlar kişilerle konuşma gereği duymuşsun, belli ki amacın da bu. Şahsen forumda seni tanımıyorum ama bu olaydan sonrada bir yere birşey yazdığın zaman seni insan yerine koymayacağım bilgin olsun.

Doktora gittim steril koşullarda patlattı da sen nie bu kadar sinir yaptın kardeş sakin ol.
  • Hadi geçmiş olsun kardeş artık daha dikkatli olursun
  • bacağı kes kurtul birader
  • ayağının bir kısmı bağımsızlığını ilan etmiş benimde olmuştu onyıllar önce 5 ml enjektörle 6 enjektör cerahat çektiler orası acıyı hissetmez al eline enjektörü sapla çek dışarı bas batikonu bide antibiyorik çak oidipus olamkatn kurtulursun
  • kanlo ssler nerde ya kaçırdık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

Doktora niye gitmiyorsun diyen arkadaşlar saolun gittim doktora bu konuyu açmamın nedeni doktora gitmeden önce bi bilginiz var mı yok mu diye çünkü yürüyemiyordum bile emekleyerek gidemezdim heralde neyse bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum ..

Sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

bence su ayak toplamis

• quote:

Doktora niye gitmiyorsun diyen arkadaşlar saolun gittim doktora bu konuyu açmamın nedeni doktora gitmeden önce bi bilginiz var mı yok mu diye çünkü yürüyemiyordum bile emekleyerek gidemezdim heralde neyse bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum ..

konuyu grnce aklıma geldin nası oldun iyileştn mi kaç gn oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

quote:

konuyu grnce aklıma geldin nası oldun iyileştn mi kaç gn oldu

:)) Teşekkürler iyileştim hatta dün halı saha maçına da gittim :D Ayağım eskisinden daha sağlam oldu :DD

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.