Kardeş anneannem anlatır bana bir gün topuğundan iğne batmış. İğne tamamen girmiş. 1 hafta sonra aynı yerden geri çıkmış. Bu arada o iğne olayı sakıncalı vücüdunda her hangi bir yere batabilir. Çok geçmiş olsun.
neyse beyler buraya kadarmış. Ölürsem helvam bol fıstıklı olsun .
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
neyse beyler buraya kadarmış. Ölürsem helvam bol fıstıklı olsun .
5-6 Yıl önce aynı şekilde benimde topuğuma girmişti iğne. Aynen doktorlar içeride yürüyebileceğini söylemişti. Tam ameliyat için gitmeden önceki gece ayağıma bir baktım iğnenin ucu dışarıya çıkmış.Tabi hemen çıkarttık.
Cocuklugumun kabusu lan bu kalbe kadar yuruyormus yalaniyla bizi korkuttular yere igne dusurmek bizim evde bombanin pimini cekmek gibiydi aklima geldi anilarim canlandi hey be. Bu arada gecmis olsun bi sey olmaz
Cok gec olmadan baska bir igne ile orayi des ve cikarmaya calis civi civiyi soker hesabi ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Daci
Cocuklugumun kabusu lan bu kalbe kadar yuruyormus yalaniyla bizi korkuttular yere igne dusurmek bizim evde bombanin pimini cekmek gibiydi aklima geldi anilarim canlandi hey be. Bu arada gecmis olsun bi sey olmaz
Dikiş iğnesi battığı zaman içeride yürüyebilir ve röntgen çekilerek cerrahi yöntem ile çıkartılır. Eğer yürüdü ise zorlu zamanlar seni bekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: s3n1
Cok gec olmadan baska bir igne ile orayi des ve cikarmaya calis civi civiyi soker hesabi ;)
tüm topuğu kesmem lazım . Nerde olduğu belli degil
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: s3n1
tüm topuğu kesmem lazım . Nerde olduğu belli degil
Alıntıları Göster
Hocam valla okurken bile tüylerim diken diken oldu sakın basma basarsanda ayak uçların üzerinde yürü Allah korusun ileride daha fazla sorun açmasın başına
quote:
Orijinalden alıntı: 1.1.1.1
Hocam valla okurken bile tüylerim diken diken oldu sakın basma basarsanda ayak uçların üzerinde yürü Allah korusun ileride daha fazla sorun açmasın başına
Alıntıları Göster
Hain iğne.
quote:
Hain iğne.
Alıntıları Göster
en fazla 3 gün
quote:
Orijinalden alıntı: 38DS315
en fazla 3 gün
Alıntıları Göster
Oha abi konu cool story değilse cidden helal olsun sana.Benim ayağıma toplu iğnenin sadece %40 lık bi bölümü girmişti girdiği an tüm bacağım uyuştu resmen ama kanama felan olmadı.Geçmiş olsun sabah ilk işin doktora gitmek olsun.
quote:
en fazla 3 gün
Alıntıları Göster
bana sanki penseyle ucu koparılmış gibi geldi
sizce?
bizim memet emmiyede girdiydi bu rehmetli 2 gün galdıramadı tak deyen getti göçtü teeeey
quote:
Orijinalden alıntı: PENDRAG0N
bizim memet emmiyede girdiydi bu rehmetli 2 gün galdıramadı tak deyen getti göçtü teeeey
Bırak 15 güne ağızından alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye
bana sanki penseyle ucu koparılmış gibi geldi
sizce?
insan 120 kilo olunca iğnenin tamamen girmediğine şükrediyor.
quote:
en fazla 3 gün
Alıntıları Göster
Vücut kendinden olanla, olmayanı ayırt eder.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkv.
Vücut kendinden olanla, olmayanı ayırt eder.
Alıntıları Göster
Tamam la, röntgen çekip orayı şeettirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
Tamam la, röntgen çekip orayı şeettirirler.
Alıntıları Göster
Canım da helva çekmişti , yakınsanız geleyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Hukukçu Bey
Canım da helva çekmişti , yakınsanız geleyim.
Alıntıları Göster
annen baban saglıkcıysa nasıl bekletiyorlar seni. bak diyorum cam olsa birşey olmaz iğnedır bu buda bırsey olmaz bı damarda çarpar orda kalır onun için ölüm derecesinde panik yapma ancak ya beyine gider orda kalırsa ? beyni kanatırsa ? yada gözünün içine girerken kılcak damarlardan geçemeyip gözünün içine hasar verirse ?