Şimdi Ara

Ayağıma dikiş iğnesi battı. Kırılan kısım içerde kaldı.[İğne SSsi geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
4
Favori
59.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

annen baban saglıkcıysa nasıl bekletiyorlar seni. bak diyorum cam olsa birşey olmaz iğnedır bu buda bırsey olmaz bı damarda çarpar orda kalır onun için ölüm derecesinde panik yapma ancak ya beyine gider orda kalırsa ? beyni kanatırsa ? yada gözünün içine girerken kılcak damarlardan geçemeyip gözünün içine hasar verirse ?

Alıntıları Göster
    ayağıma tığ girmişti küçükken,çıkartıp sağlık ocağında iğne olmuştum,geçmişti.
  • quote:

annen baban saglıkcıysa nasıl bekletiyorlar seni. bak diyorum cam olsa birşey olmaz iğnedır bu buda bırsey olmaz bı damarda çarpar orda kalır onun için ölüm derecesinde panik yapma ancak ya beyine gider orda kalırsa ? beyni kanatırsa ? yada gözünün içine girerken kılcak damarlardan geçemeyip gözünün içine hasar verirse ?

bıktılar benden heralde . Hic takmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Alıntıları Göster
    durum vahim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İğne de iğneymiş kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

İğne de iğneymiş kardeş.

Alıntıları Göster
    iğne dik mi duruyordu nasıl o kadar girdi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

dikmiş sanırım yoksa imkansız o kadar girmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

İğne de iğneymiş kardeş.

Alıntıları Göster
    İğneyi vücundunda mıknatısla ara ve çıkartmaya çalış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

dikmiş sanırım yoksa imkansız o kadar girmesi

Alıntıları Göster
    Geçen sene benim ayağıma battı. Bende çıkardım bir parçasını içinde kalmamıştır diye doktora gitmedim. 2 ay sonra ağrılar geçmeyince gittim. Röntgen çekildim. İğne topuğa sağlanmış. 1 hafta sonra ameliyat oldum 2.30 saat sürdü. Belden uyuşturdular.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Geçen sene benim ayağıma battı. Bende çıkardım bir parçasını içinde kalmamıştır diye doktora gitmedim. 2 ay sonra ağrılar geçmeyince gittim. Röntgen çekildim. İğne topuğa sağlanmış. 1 hafta sonra ameliyat oldum 2.30 saat sürdü. Belden uyuşturdular.

Alıntıları Göster
    Bana çocukken batmıştı. Halın üzerine iğne düşmüş bende koşarken bir bastım iğne ters dönük olmasına rağmen yarısına kadar girdi. Galiba 10 yaşındaydım haliyle hüngür hüngür ağladım. Annem geldi havluyu aldı hızlıca çekti. O zamanlar fotoğraf makinem olsaydı şimdi koyardık resmini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayyi_mekân -- 28 Ekim 2012; 2:01:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayyi_mekân

Bana çocukken batmıştı. Halın üzerine iğne düşmüş bende koşarken bir bastım iğne ters dönük olmasına rağmen yarısına kadar girdi. Galiba 10 yaşındaydım haliyle hüngür hüngür ağladım. Annem geldi havluyu aldı hızlıca çekti. O zamanlar fotoğraf makinem olsaydı şimdi koyardık resmini.

Alıntıları Göster
    Yuh lan o kadar iğne bana girse şoka girerim ben.
  • Vay be ignenin ilerledigini bilmiyordum valla. Bi yasima daha girdim dh nin bana ogrettigi bir sey daha oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

Vay be ignenin ilerledigini bilmiyordum valla. Bi yasima daha girdim dh nin bana ogrettigi bir sey daha oldu
    eğer olay gerçekse sabah direk doktora git bi filmini çeksinler ayağının.sakın ağrısı geçti diye ihmal etme iğne vücutta dolaşır ayağında kalmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

eğer olay gerçekse sabah direk doktora git bi filmini çeksinler ayağının.sakın ağrısı geçti diye ihmal etme iğne vücutta dolaşır ayağında kalmaz yani.

+1

ananeme oldu bu olay sabah gittiklerinde iğne ayakta değildi hemen git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

+1

ananeme oldu bu olay sabah gittiklerinde iğne ayakta değildi hemen git bence

Alıntıları Göster
    sabah diyor ya, ben olsam koşarım acile.
    O kadar emek vermişim hayatıma, kendime böyle saçma sebeplerden sıkıntı çekmek için mi yaşadım o kadar şeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ayağıma 2-3 kere çivi girdi, hatta 1'i de paslıydı, hala yaşıyorum yani bir şey olmuyor.

Siz bağışıklık kazanmışsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Ayağıma 2-3 kere çivi girdi, hatta 1'i de paslıydı, hala yaşıyorum yani bir şey olmuyor.

Alıntıları Göster
    iyiki başka biryerine girmemiş iğne

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.6.6

iyiki başka biryerine girmemiş iğne

Alıntıları Göster
    Küçükken benimde topuğuma cam girmişti birazı içinde kaldı. 2 sene falan orda hafif bi çukurluk vardı sonra geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

kalbe kadar gider o yandin sen

o parçanın kalbine kadar gidip batmamasını istiyorsan bir mıknatıs yaratıp bunu güç kaynağına bağlaman gerekir. eğer ufak boyutlarda bir reaktör yaratırsan artık bir ayrın men sin kutlarım
  • sırf senin için hesaba girdim doktora gidebildiğin kadar erken git nerene batarsa batsın vücuddaki yabancı maddeler sinirlerle ilerler beyine doğru topuktan giren şu sürede ulaşır diyemem ama sakata gelme
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.