Şimdi Ara

Ayağımda sarı renkli ve delikli bir sivilce var ( Yardımcı olması açısından resim eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süreden beri sol ayağımın tam baş parmağı mın altında sayılacak yerde biraz büyük, sarı renkli ve ortasındaki delik zamanla büyüyen bir sivilce gibi birşey var. Ne yapabilirim ? Uzun süreden beri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuĞRaT -- 15 Ekim 2007; 18:41:46 >

• nasırdır ya o
  • Sıksana
  • ye
  • Kaşığa sık sonra ye

• quote:

Orjinalden alıntı: MuĞRaT

Arkadaşlar uzun süreden beri sol ayağımın tam baş parmağı mın altında sayılacak yerde biraz büyük, sarı renkli ve ortasındaki delik zamanla büyüyen bir sivilce gibi birşey var. Ne yapabilirim ? Uzun süreden beri var.

google da biraz baktım ama mantıklı bir sebep bulamadım bir cildiyeciye görün bence krem falan verir yada ne biliyim bişeyler yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi baktımda delik daha da büyümüş zamanla. Yardımcı olması açısından resimde ekliyorum.

Ayağımda sarı renkli ve delikli bir sivilce var ( Yardımcı olması açısından resim eklendi )

quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

quote:

Orjinalden alıntı: MuĞRaT

Arkadaşlar uzun süreden beri sol ayağımın tam baş parmağı mın altında sayılacak yerde biraz büyük, sarı renkli ve ortasındaki delik zamanla büyüyen bir sivilce gibi birşey var. Ne yapabilirim ? Uzun süreden beri var.

google da biraz baktım ama mantıklı bir sebep bulamadım bir cildiyeciye görün bence krem falan verir yada ne biliyim bişeyler yapar

Ciddi cevabınız için teşekkürler, en son çare olarak hiç birşey olmaz ise dediğini uygulayacağım. Zahmetiniz için sağolun.

• One ya
  • su toplamış herhalde.
  • su toplamış sonra patlamış
  • çok kötü
  • Buda farklı bir açıdan ;

• Hiç mi ortopedist yok aranızda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torquerr

Gülünecek ne var bunda anlamıyorum ? Hiç mi ayak görmediniz veya buna benzer sorun yaşayan insan ?
  • Yahu bende ona benzer birşey vardı ama bayağı sert ve büyüktü sonra aldım maket bıçağını kanata kanata oydum içini sonra bastım kolonyağını attım onu ordan kök bağlamıştı birde, ciddiyim ama sen deneme ne olur ne olmaz belki sadece sivilcedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

Yahu bende ona benzer birşey vardı ama bayağı sert ve büyüktü sonra aldım maket bıçağını kanata kanata oydum içini sonra bastım kolonyağını attım onu ordan kök bağlamıştı birde, ciddiyim ama sen deneme ne olur ne olmaz belki sadece sivilcedir...

Benimki de sert ve büyük. Sizin ki ile hemen hemen aynı yani tanımlarımız uyuyor fakat denemiş olduğunuuz yöntem içimi kaldırdı desem yeridir. Ayrıca kök bağlamak ne demek ? Yani bu için kolayı yok mu, pomat sürsem de geçse ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.