Şimdi Ara

ayağımı gazdan çekince kütleme (bora 99)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 99 bora 115000 de aracı yeni aldım çok iyi anımıyorum 2. ve 4. viteste giderken biraz gaz kestiğimde araç ileriye doğru bi kütlüyo ama ses yok sadece sarsıntı bide şanzımandan vın vın diye ses geliyor ama normal giderken veya gaz verirken araç son derece iyi hızlanma gayet güzel acaba ciddi bir sorun mu hafta sonu servis yolu gözüküyor.

• Motor takozları yada diferansiyelde boşluk var. Özel serviste baktır önce sonra yetkili servise git bence...
  • ilgin için sağol bende differansiyelden şüpheleniyorum. yakında götüreceğim çok geciktirdik.
  • Aynı şey ben de de var da 2 senedir. Önce takozlardan şüphelenip sırayla hepsini yeniledim ses kesilmedi. Sonra takozun birini hiç esnamayacak hale getirdim gene kesilmedi ama kaynağı belli oldu. Diferansiyeli muayene ettim istavroz ve aks dişlileri arasında çok boşluk var aşınmışlar ve istavroz mili de aşınmış. Sonra ustalara yapalım dedim bunun için değmez dediler. bundan hiiiç bişy olmaz dediler. haala öle biniyom. Hatta dün çıkmacılardan diferansiyel alacaktım az kaldı. biri 250 dedi. öteki şanjumana komple 500 dedi. İkiside mal sorun çıkarırsa benim dyor. Ustalar fuzili dyor. Bencede sarma riski yok olduğundan fuzili gibi geldi ama 500 e italyadan gelme yeni şanjuman aklımı kurcalamıyor değil..... Neyse para yok şimdi.. kalcak böle.. Gerçi gelecekde böle şanjuman bulamöayız yıpranmış olurlar ama naoalım o zaman bizde parça değişiriz.. Gerçi parçanın teki 500 den başlıyo ya....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.