Bildirim
Araç giderken ayağı gazdan çekince çıkan ses
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
evet benimde hafif hızlarda ayağımı gazdan çekince gelen bi ses var bunu tecrübeli birkaç sürücüye sordum sanırım bi sorun değil bu -
BEN DE DE VAAR gazdan çekince su kaynaması gibi ses var çekerken de hırr ediyo motor sanırım normal bişy. -
normal bişey olamaz bişey gevşemş gibide acaba ne bilen yokmu -
arkadaşım bi sorun olmuş olsa zaten bunu farkedersin sürüş sırasında ne bilim işte hızlanma olmaz araba kalkışlarda zorlanır vs gibi. -
gazı kökleyince fışır fışır seste geliyor mu? katalitik konvertör içinde dağılınca öyle oluyor.
gerçi gazı bırakınca gırr sesi bende hala geliyor ama. bi de yokuş aşağı viteste giderken vuuuvvvv geliyor. bu cliolar hakaten acaip arabalar -
aynı sorun bende de var aracım 206. bu bahsedilen ses dışında bir sorunla karşılaşmadım. -
sorunu gösterdim
motorun altındaki eksoz çıkışının orda bi susturucu varmış onun parçasıymış orada ses çıkaran fışırdı şakırtı yapan -
peki değiştimi ne kadara mal oldu değiştiyse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X