Şimdi Ara

BİRİNCİ VİTESTE GAZI ÇEKTİĞİMDE ARABA ÖNE ARKAYA DOĞRU SARSIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MAZDA LANTİS ARAÇ 1. VİTESTE YAVAŞ YAVAŞ GİDERKEN BİRDEN AYAMI GAZDAN ÇEKİNCE ÖNE VE ARKAYA DOĞRU SARSIYOR HERHANGİ BİR SES FELAN YAPMIYOR ANCAK İÇERDEKİ İNSANLARI BAYA SARSIYOR SİZCE SORUN NE OLABİLİR ÖNCEDEN BÖYLE BİR ŞEY YOKTU. SADECE YAVAŞ SEYREDERKEN YAPIYOR HIZLI GİDERKEN HERHANGİ BİR SORUN YOK

• Düşük devirden kaynaklı olabilir. Araba boğulacak gibi yada öksürüyor gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

MERHABA ARKADAŞLAR

MAZDA LANTİS ARAÇ 1. VİTESTE YAVAŞ YAVAŞ GİDERKEN BİRDEN AYAMI GAZDAN ÇEKİNCE ÖNE VE ARKAYA DOĞRU SARSIYOR HERHANGİ BİR SES FELAN YAPMIYOR ANCAK İÇERDEKİ İNSANLARI BAYA SARSIYOR SİZCE SORUN NE OLABİLİR ÖNCEDEN BÖYLE BİR ŞEY YOKTU. SADECE YAVAŞ SEYREDERKEN YAPIYOR HIZLI GİDERKEN HERHANGİ BİR SORUN YOK

Yavas gittiginizde araba tekliyor olabilir tabibhiziniz 10 falan ise.
  • önceden böyle bir sorun yoktu gibi geliyor yada ben öyle biliyorum .S
  • quote:

MERHABA ARKADAŞLAR

tam emin olmamakla birlikte vites kutusuyla baskı balata arasında dişli yada herhangi bir boşluktan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

quote:

MERHABA ARKADAŞLAR

tam emin olmamakla birlikte vites kutusuyla baskı balata arasında dişli yada herhangi bir boşluktan olabilir

hmm olabilir belki çünkü vitesi geçirmek eskisine göre daha zorlaştı 1 den 2 ye atmaya çalıştığımda bir kaç kere boşa attığını gördüm :S

• Hiç alakası yok Lantis'te 1. vites çok fazla kısadır, o yüzden oluyor. Ayağı gazdan az bir şey çekince kompresyon aracı diğer arabalara oranla daha fazla yavaşlatıyor bu nedenle.
    Kalkışta ilk gazı verir vermez daha yarım debriyajda iken 2'ye atabilirsiniz Lantis'te, durmadığınız sürece zaten 1'e geçmez boşta iken gaz vermezseniz. Sürüşü biraz değişiktir.

edit: yukarıdaki vites geçmeme olayı şahsen kendi aracımda yok, ama bu 1. viteste gaz tepkisinin aşırılığı bende de var ve hiçbir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 4 Kasım 2011; 19:29:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "daha önce yoktu şimdi var" dediğiniz için ben sürüş niteliklerini geçiyorum. motor kulaklarına bir baktırın derim...
  • Aynı problem benim aracımdada var, çok bir sarsıntı yok ama sadece 1. viteste oluyor. Takipteyim...
  • Aynısı Broadway'in 1. vitesinde de oluyordu. Bende 1. vites dişlisi kısa ondandır diye yorumlamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.