Şimdi Ara

Frene Basınca ve Dönüşlerde Kesilen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım Hyundai Accent Blue, Oem navigasyon dvd ye bağlı, ön kapılarda soundstream sc6t mid takım, arka kapılarda 16 cm pioneer var, amfi ads, subwoofer violence 30 cm. Amfiye sadece woofer bağlı. 30 amper sigorta takılıydı.
    Sorunum şu, sabitken bir sorun yok ancak, hareket halinde bazen, frene basınca ve frene basmadan keskin dönüşlerde ses kesiliyor, ancak subwoofer çalmaya devam ediyor. Tüm kapılasbağlantıları kontrol ettik, oem dvd yi söktük herhangibir şase alan yer yok dvd bağlantılarını da kontrol ettirdim bir sorun görünmüyor. Bu işlemlerin sonunda fotoğrafta yer alan alpine (modelini bilmiyorum sadece çift bobin olduğunu ve amfinin de değişmesi gerektiğini biliyorum.) 30 cm wooferı aldım violence yerine ve sigorta da fotoğrafta yer alan gibi bir şey ile değişti 75 ya da 85 amper sanırım. Bu işlemlerden sorun sorun geçmişti ancak bu sabah yine başladı, hareket halinde frene basınca ve ya keskin dönüşlerde ses bir cızırtı ile kesiliyor, woofer çalmaya devam ediyor. Bu sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir.
     Frene Basınca ve Dönüşlerde Kesilen Ses Frene Basınca ve Dönüşlerde Kesilen Ses

• Evet, değerli arkadaşlar tahmini olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaffBull

Evet, değerli arkadaşlar tahmini olan yok mu?

Bu sorun bende de mevcut frene basıldıgında akımı sömürdüğü için teybi kesebiliyor diye düşünüyorum. Teyp deki kolonları amfiye girmek gerek. Yoksa bu tür hataları teyp veriyor.. Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

quote:

Bu sorun bende de mevcut frene basıldıgında akımı sömürdüğü için teybi kesebiliyor diye düşünüyorum. Teyp deki kolonları amfiye girmek gerek. Yoksa bu tür hataları teyp veriyor.. Kolay gelsin..

Sadece componentleri mi yoksa 4 kapıyı da mı amfiye bağlamak gerekecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

quote:

Sadece componentleri mi yoksa 4 kapıyı da mı amfiye bağlamak gerekecek.

Amfiniz kaç kanallı bilmiyorum ama 4 hoparlörü sağlı sollu olmak üzere a kanalına girin. 2 sol 2 sağ şeklinde,
    B kanalında da subwooferi köprüleyin.
    (Y kablo kullanmanız gerekicek eğer yoksa)
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.