Şimdi Ara

Ayak Altı Led Problem Olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ustanın dediği doğru muhtemelen hocam. Farklı yerlerden elektrik alıp sıkıntı çıktığında sizin başınız ağrıyacak sonra sizde adamın başına gideceksiniz yaptığın iş buna sebep oldu diye. En sağlamı boşta varsa oradan çektirmek yoksa da boşverin hiç olmasın. Sağdan soldan elektrik çektirip sıkıntı yaşan arkadaşlarım oldu. Şahsen pek tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

ustanın dediği doğru muhtemelen hocam. Farklı yerlerden elektrik alıp sıkıntı çıktığında sizin başınız ağrıyacak sonra sizde adamın başına gideceksiniz yaptığın iş buna sebep oldu diye. En sağlamı boşta varsa oradan çektirmek yoksa da boşverin hiç olmasın. Sağdan soldan elektrik çektirip sıkıntı yaşan arkadaşlarım oldu. Şahsen pek tavsiye etmem.

Öncelikle teşekkür ederim cevap icin. Sizce cakmakliktan alsa arkadan sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: coopp

Öncelikle teşekkür ederim cevap icin. Sizce cakmakliktan alsa arkadan sorun olur mu?

Alıntıları Göster

Hocam elektrikçi değilim sorun olmaz desem uzmanlığım olmadığı için söylediğim havada kalır. Ama bu konularda sıkıntı yaşayan arkadaşlarımın tecrübelerini söyleyebilirim ancak. Bu kabloların ek kısımları ileride sıkıntı çıkarabiliyor, elektrik tesisatını aşırı yük bindirdiği için problem çıkarabiliyor. Az paralar harcanmıyor hocam bu araçlara. Şahsen ben ekleme olarak bir hat çektirmezdim. Şu da var işini iyi yapan öyle ustalar var ki fabrika yapımı gibi iş çıkartan ustalarda var. Ama her zaman risk vardır bu işlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diş Fırçası

Çakmaklık soketinden enerji alanlar var tesisatı kurcalatmadan yaptırmak isterseniz.
    Bir ara ben de sizin istediğiniz gibi sigortadan yaptırıp montaj olsun dedim ama sorduğum kişiler(İzmir Bornovada sanayideki ustalar) yaptırma dedi. Çakmaklık girişinden alıyorum elektriği. Kafam rahat.
  • Çakmaklık girişli olanlardan da alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Çakmaklık girişli olanlardan da alabilirsin.

Cakmaklik girişli aslında da kabloları saklamak problem biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit3735

Bir ara ben de sizin istediğiniz gibi sigortadan yaptırıp montaj olsun dedim ama sorduğum kişiler(İzmir Bornovada sanayideki ustalar) yaptırma dedi. Çakmaklık girişinden alıyorum elektriği. Kafam rahat.

Alıntıları Göster

Çakmaklığın arkasından mı baglattiniz yoksa direkt önden tak çıkar mı yapıyorsunuz çünkü kabloları gizlemek aslında asıl amacım

• quote:

Orijinalden alıntı: crssover

Egeanın elektrik sistemiyle uğraşmamanızı tavsiye ederim. Boşverin ayak altı ledi de eksik kalsın.

Ben carplay i aktif etmiştim. 3 ayda 2 kez bütün sistemler arızalı diye göstergede uyarı veriyordu. Park sensörü , çarpışma uyarı sistemi iptal diyince tırstım. Hiç bulaşmayın.

Hocam siz nasıl aktif ettirdiniz? Direksiyondaki çağrı reddetme tuşundan olan mı yoksa nasıl bir işlem yapıldı?

Yetkili servisten Mirror paketin tableti alınıp takılsa sorun yaşanır mı?

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Benim araç 2016 lounge plus hb olduğu için ekranda özellik vardı ancak çalışmıyordu. Aktif edilince Usbden lightning ile bağlayınca carplay ekranı açılır oldu. direkt yazılımsal bir müdahale, başka hiç bir işlem yapılmıyor.

Yeni sitesinin adı hizsabitleme.com Ankaradayım Berkant bey aktivasyonunu gerçekleştirdi. Ancak yeni tablet ekranlı urban pakette direkt yazılımla olmuyor diye bilgi aldım, beyin mi farklıymış öyle bir şey diyorlar. Beyini değiştiriyorlar o zaman maliyetler çok farklı oluyor.

CarPlay için Sadece mirror ve üstü oluyor diye biliyorum. Ancak ekran nasıl takılır, takılırsa aktif edilir mi o konuda bir bilgim yok. Yazdığım siteden bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Benim araç 2016 lounge plus hb olduğu için ekranda özellik vardı ancak çalışmıyordu. Aktif edilince Usbden lightning ile bağlayınca carplay ekranı açılır oldu. direkt yazılımsal bir müdahale, başka hiç bir işlem yapılmıyor.

Yeni sitesinin adı hizsabitleme.com Ankaradayım Berkant bey aktivasyonunu gerçekleştirdi. Ancak yeni tablet ekranlı urban pakette direkt yazılımla olmuyor diye bilgi aldım, beyin mi farklıymış öyle bir şey diyorlar. Beyini değiştiriyorlar o zaman maliyetler çok farklı oluyor.

CarPlay için Sadece mirror ve üstü oluyor diye biliyorum. Ancak ekran nasıl takılır, takılırsa aktif edilir mi o konuda bir bilgim yok. Yazdığım siteden bilgi alabilirsiniz.

O siteyi biliyorum onlarla da görüşmüştüm de benim istediğim orijinal bir şey olması. Bu yüzden Mirror paketin tabletini alıp taksak çalışır mı diye düşünüyorum.

Fiat'ı da anlamıyorum, boş pakette 5' ekran var, Urban Plus'da 7' ekranı veriyor ama Carplay yok, Mirror diye bir aksesuar paketi var, aracın üretimi yok, birebir aynı tabletle onda veriyor Carplay'ı

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Mirror ekranını taksanız çalışır mi bilmiyorum.

Bana söylenen urban paketteki ekranda carplay aktif edilebilmesi için ekran beyni (yanlış hatırlayabilirim) gibi bir parçanın değişmesi gerektiği. Geçen sene 1000 TL civarı bir maliyetten söz ediliyordu.

Maliyetleri azaltmak için fabrika o parçayı çıkartması kabul edilebilir bir durum.Neticede önceki yıllarda lounge plus hariç hiç bir donanımda tablet ekran yoktu.

• quote:

Mirror ekranını taksanız çalışır mi bilmiyorum.

Bana söylenen urban paketteki ekranda carplay aktif edilebilmesi için ekran beyni (yanlış hatırlayabilirim) gibi bir parçanın değişmesi gerektiği. Geçen sene 1000 TL civarı bir maliyetten söz ediliyordu.

Maliyetleri azaltmak için fabrika o parçayı çıkartması kabul edilebilir bir durum.Neticede önceki yıllarda lounge plus hariç hiç bir donanımda tablet ekran yoktu.

Teşekkürler hocam. Bakalım, çok lazım oluyor bir şekilde halledicem artık.

• coopp C kullanıcısına yanıt
    Tak çıkar hocam. Kablolar biraz göz önünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit3735

Tak çıkar hocam. Kablolar biraz göz önünde.

Onu da ben istemiyorum ya. Yaptıysak tertemiz olsun. Bu gidişle yapmayacağım sanırım.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.