Şimdi Ara

Ayak Kokusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• konuyu hortlatmak değil amacım ama yazmak istedim.bütün denediklerim hikaye tek gerçek borik asit.

evet eczaneden 3 tl ye aldığım tuza benzer madde.ayakkabının içine 1 çay kaşığı döktüm ve hala inanamıyorum.

yazın bot giy yine koku olmaz demişlerdi inanmamıştım.evet yazın bot giyin o derece yararlı.eczanelerde satılıyor gidin alın kurtulun.

yukarıdaki yorumumda deotak demiştim ama inanın ki deotağa bile gerek kalmıyor.senelerdir haberim olmadı diye üzüldüm.

3-5 tl lik borik asit çare oldu.sıfır koku.karbonat falan hikaye kalıyor yanında.bilgi paylaştıkça çoğalır
  • hortlmak gibi olmasın ama harbiden çözümü nedir bunun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo7

5 Vakit namaz çözüm

bunu demeye gelmiştim
  • Arkadaşlar çözüm önerisi olanlar koku değil ama psikolojik olarak insan nasıl başının ağrıdığını düşünürse ağrır koku duyduğu zaman sa kokuyor gibi hissediyorum var mı önerisi başına gelen yardım ? Lapitak ın ayak bakım kremleri var kullandım işe yaramadı
  • Nick - başlık - entry uyumunun böylesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

Arkadaşlar çözüm önerisi olanlar koku değil ama psikolojik olarak insan nasıl başının ağrıdığını düşünürse ağrır koku duyduğu zaman sa kokuyor gibi hissediyorum var mı önerisi başına gelen yardım ? Lapitak ın ayak bakım kremleri var kullandım işe yaramadı

Ayakların güzel kokuyorsa sıkıntı yok oh miss gibii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

Arkadaşlar çözüm önerisi olanlar koku değil ama psikolojik olarak insan nasıl başının ağrıdığını düşünürse ağrır koku duyduğu zaman sa kokuyor gibi hissediyorum var mı önerisi başına gelen yardım ? Lapitak ın ayak bakım kremleri var kullandım işe yaramadı

Ayakların güzel kokuyorsa sıkıntı yok oh miss gibii

Sorun orda işte kokuyor ama ayakkabı içinde yanişu bahsedilen sorun yok ayakkabıyı çıkardıktan sonr a değil önce
  • Ayakkabı içinde ayaklarım kokuyor, ayakkabıyı çıkarayım kokmuyor , bu durumu nasıl çözerim sosyal ortamlarda çok üzülüyorum , ortamlara giremiyorum ayakkabiyi çıkartıyorum ya çıkartma esnasında çoraplarım kokmuyor ama ayakkabıyı ayağıma giyeyim kokmaya başlıyor ve çalışma ortamımdaki insanlar çok anlayışsız bence bu benim ki hastalık geçmiyor önerisi olan var mı kurtulayım su kokudan çok utanıyorum ayakkabı degistiriyorum koku ayakkabıya işliyor çalışmam lazım borcum var yemek bile yiyiyorum bu yüzden yazın sandalet babet tarzı açık ayakkabilarla sorun gideriliyor ama kışın botlarim leş gibi kokuyor ayakkabı içinde kokmasi çok sıkıcı normalde ayakkabi içinde kokmaz benim ayakkabı içinde kokuyor .Çok zor durumdayim yardım edebilecek var mı?

• Big Booble kullanıcısına yanıt
    Papatya tozu kesin çözüm, aktarlarda bulunur ucuzdur, ben kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iiğne ucu kadar yer kalmayacak şekilde fıstık ezmesi sür, kedine yalat. haftada bir yapsan yetiyor.

• Adorer kullanıcısına yanıt

Papatya tozu aldım ama nasıl kullanacağım, çok zor durumdayım ayağı kokan birisi değilim yani şöyle ayakkabı çıksın koku yok ama ayakkabı içine girsin ayaklarım kokuyor arttık psikolojim bozuldu bir şey kokunca hemen üstüme alınıyorum temiz bakımlı biriyim bu psikojik bir hastalık ofis ortamında çalışıyorum her gün ayakkabı da değiştiriyorum ama yok olmuyor. parfüm kolonya sürüyorum olmuyor napacağım ben :(

Az biraz ayakkabına dök yeter, sıfır koku olur ayaklarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ayağın ayakkabının içinde bir kere fazla terlediyse veya yağmurda ıslandıysa; o ayakkabı artık temizlenmiyor. Önce ayağını, sonra ayakkabını temiz tutmayı bilmen lazım.

Kaliteli çorap giyip, her gün ayağını yıkamalısın.

• Khan Aitmatov kullanıcısına yanıt

%100 pamuk çorap giyiyorum hatta bazen iki kere çorap değiştiriyorum, ayakkabılarımı hep siler temizlerim ayağı kokan biri değilim ayakkabı içinde kokuyor ayağım kötü bir durum bende anlamadım , ayakkabı çıkınca ayak kokar normal insanlarda bende ayakkabı giyince kokuyor , ayakkabı çıkarayım ne çorabım ne ayakkabım kokmuyor malesef ki psikolojik bir şey ne yapacağımı ne edeceğimi şaşırdım, denemediğim hiç bir zey kalmadı da .

• Adorer kullanıcısına yanıt

Deneyeceğim inşallah kurtulurum şu kokudan

• ayakkabını yıka
    günlük olarak ayakkabını degistir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ayakkabı deri veya hava alan bir madde olmalı.

Mesela kaliteli/pahalı sandığın su geçirmez ibaresi olan ayakkabıların çoğu hava almaz, ayağın rezil olur.

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Bunların hepsini yapıyorum bende anlamadım gitti nasıl illet bir hastalık bulaştı bana , parfüm, krem, kolonya, vücut spreyi herşeyi kullanıyorum ama aynı , çok titiizim ama bu konu hayatımı çok etkiliyor düşünsenize insanlar sizin yanınıza gelmiyorlar, yada yanınızda sürekli bir şey kokuyor diyorlar , hani ne yapsam geçmedi çok uğraştım , yapmadığım ne kaldı diye düşünmeye başladım ayakkabı giyince ayağıma bir şey oluyor beynim süreklu ayağımda gibi ayaklarım ısınıyor , ne ayaja kokuları duydum ayakkabıdan çıkarınca keşke benimde ayakkabı çıkınca olsa aksine ayakkabı içinde oluyor .

• Ayakkabı kaliteli bir şey çorap %100 pamuk olmasına özen gösteriyorum , ayakkabı yada çoraptan ziyade ben psikojik olduğunu düşünüyorum ayaklarımı yıkarım sürekli, bakımı yaparım ama yok ne yaparsam olmuyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.