Şimdi Ara

Ayak Kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yok mu şuna bir çare. çoraplarım artık doritoz gibi kokmaya başladı. ilacı falan var mı şunun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YARALI KÜRT

Her akşam eve gelince ayaklarını yıkaman en basit çözüm olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARALI KÜRT

ayakkabına bir gece önceden karbonat dök,balkonda güzelce havalansın..
  • Bizim iyi bir arkadas var ayakları lağım gibi kokuyor.doktora felan da gitti ama ise yaramadı ayakları bildigin m*k çukuru gibi kokuyor. Galiba yapıdan kaynaklanan bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Bizim iyi bir arkadas var ayakları lağım gibi kokuyor.doktora felan da gitti ama ise yaramadı ayakları bildigin m*k çukuru gibi kokuyor. Galiba yapıdan kaynaklanan bir durum.
    Ayağında mantar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Ayağında mantar var mı?

Alıntıları Göster
    Her gün yeni bir çorap giy, akşam eve gelince ayaklarını yıka, iki tane ayakkabın olsun her birini günde bir giy diğeri hava alsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak kokusu nasıl engellenir
    5 yıl önce açıldı
    Ağız Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    Ayak mantarı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Ayağında mantar var mı?

Alıntıları Göster
    Spor ayakkabı kullanma
  • hocam benımde ole kokuyodu.. cok pis hele yazları öfff
    ama bi cozum buldum hem şişliğe hem kokuyo care
    Simdi Bi Legen Kap Sonra içini Sıcak Suyla Doldur ( Soğuk'da Olabilir ) Sonra içine 2-3-4 Kaşık Tuz At..
    Sonra ayağını ıcıne sok ve 30 dk boyunca beklet bunu her gun yap farkı anlarsın koku moku kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Spor ayakkabı kullanma

Alıntıları Göster
    Abdest al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Abdest al.

Alıntıları Göster
    5 vakit namazını kılsan 5 kere abdest alsan hiç bir şekilde kokmaz çoraplarını hergün değiştir ve en az 2 ayakkabın olsun aynı ayakkabıyı 2 gün üst üste giyme
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Abdest al.

Alıntıları Göster
    DORİTOZ
    DORİTOZ
    DORİTOZ
    DORİTOZ
    DORİTOZ

Bu arada dostum leğenin içine su ve tuz koy. Ancak sana diyeceğim abdest alırsan gün boyu kokmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afsar Oglu -- 30 Nisan 2012; 22:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afsar Oglu

DORİTOZ
    DORİTOZ
    DORİTOZ
    DORİTOZ
    DORİTOZ

Bu arada dostum leğenin içine su ve tuz koy. Ancak sana diyeceğim abdest alırsan gün boyu kokmaz.

Alıntıları Göster
    5 Vakit namaz çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardo7

5 Vakit namaz çözüm

Alıntıları Göster
    üzerinden çok geçmiş ama genede yazayım dedim:)
    3 hafta önce bu ayak kokusu araştırma aşamamda bu linke denk geldim. artık kim bulduysa bende karbonat koydum ayakkabının içine. ve yıllardır çektiğim eziyet son buldu:) artık koku yok. 1 haftada bile kokarken ayakkabılar şimdi 3 hafta geçti ve hala birşey yok. Kim bulduysa ve de yazdıysa aklına sağlık:):)

• quote:

Orijinalden alıntı: husolin

üzerinden çok geçmiş ama genede yazayım dedim:)
    3 hafta önce bu ayak kokusu araştırma aşamamda bu linke denk geldim. artık kim bulduysa bende karbonat koydum ayakkabının içine. ve yıllardır çektiğim eziyet son buldu:) artık koku yok. 1 haftada bile kokarken ayakkabılar şimdi 3 hafta geçti ve hala birşey yok. Kim bulduysa ve de yazdıysa aklına sağlık:):)

Alıntıları Göster
    Ayak kokusu bir çok sağlık sorununun ön habercisidir. Kalıcı çözüm için tedavi öneririm ben eva ayak sağlıgı merkezine gittim. artık ayak kokusu sorunum kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: harleyyyy

Ayak kokusu bir çok sağlık sorununun ön habercisidir. Kalıcı çözüm için tedavi öneririm ben eva ayak sağlıgı merkezine gittim. artık ayak kokusu sorunum kalmadı.

Alıntıları Göster
    17 senedir ayak kokusu için deotak kullanıyorum.evet deotak.koltuk altı ter kokusunu önleyici.kırmızı olan deotak.

ayak kokusunu %80 engelliyor.çorabı ayağınızdan çıkardığınızda ayağınızın kokmadığını fark edeceksiniz.

ayağınızda yara.mantar,yarılma,kaşınma sorunu varsa çok iyi geliyor.ben de tesadüfen öğrenmiştim.

ayağımda kaşınma,yanma,koku,yarılma vardı.17 senedir çok şükür rahatım.5-6 gün koku yapan bakterileri öldürüyor.

suya dayanıklı ama 6.gün etkisi azalıyor.ayakkabınıza cep sodası da dökün ve spor ayakkabı giymeyin ve biraz kaliteli çorap kullanın.

deotak' genellikle parmak aralarına sürüyorum 1 kutusu 3-4 ay gidiyor.ayağınızın durumuna göre az yada fazla sürebilirsiniz.

koltuk altına ve ayaklarınıza deotak sürün rahat edin.kullanıp fayda gören olursa paylaşsın ki bu dertten kurtulan artsın.

• Ben abdest aliyorum o kadar gene kokuyor arkadas takviye urun kullanmak lazim
  • Okula falan gidince ayaklar terliyor. Ayaklarımı da hemen hemen eve her gelişimde yıkarım. Arada sırada namaz icin abdeay de alıyorum o zaman da yıkıyorum. Ama durum böyle de olsa birkaç ay aynı ayakkabıyı giyince kokusu ayakkabıya işliyor ve ayağım terlemese bile ayakkabıyı giydiğim gibi koku yapıyor. Bu zamana kadar tek ayakkabı kullandım hep.
    Şu an öğrenci olarak başka bir şehirdeyim. 15-20 liraya kötü de olsa başka ayakkabı(lar) alsam ve sırayla giysem bu durumda bi iyileşme söz konusu olur mu? Parasal yönden sıkıntıdayım da. Karbonat olayını denemiştim, işe de yarıyordu. Da işte kalitediz bi şey alıp da daha kötü olur mu olmaz mı pek şey edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdeniz1997 -- 7 Ekim 2015; 14:29:39 >
  • Nick konu
  • Nicki oku ve kac saklan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.