Şimdi Ara

Ayak kokusu nasıl engellenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayağım normalde kokmaz ama ayakkabı giyince kokuyor. Hergün yıkıyorum, tekrar ayakkabı giyince yine kokuyor. Her gün çorap değiştiriyorum.Aldığım ayakkabı bir zaman sonra kokmaya başlıyor. Bu hep böyle oldu. Ben buna anlam veremiyorum. Sorun ne acaba bunu nasıl önleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 25 Şubat 2020; 21:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayak doktoruna git krem falan verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu hayattaki tek şansım, ayaklarımın kokmaması sanırım. Bütün gün yürüsem de çoraplarımda herhangi bir koku oluşmuyor. Bütün gün ayakta kalmaktan dolayı kokuyorsa sakınca yok bence, o da normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akbey617

Şu hayattaki tek şansım, ayaklarımın kokmaması sanırım. Bütün gün yürüsem de çoraplarımda herhangi bir koku oluşmuyor. Bütün gün ayakta kalmaktan dolayı kokuyorsa sakınca yok bence, o da normaldir.
    Kokar kokar sen duymuyorsundur sabahtan akşama kadar gez bakalım

• ayakkabını değiştirmeyi denedin mi ? hava alan bir ayakkabı giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    Bahsettiğim ayakkabılar dandik değil şuan adidas spor ayakkabı ve lumberjack bot kullanıyorum dönüşümlü ikiside kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 25 Şubat 2020; 21:45:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Kokar kokar sen duymuyorsundur sabahtan akşama kadar gez bakalım

Alıntıları Göster
    Hocam herkes ayaklarının kokmadığını iddia eder, haklısınız. Ama şöyle söylüyüm, başkaları da fark etmiyor. Annem bile sürekli söyler hiç pis kokan çorabına denk gelmedim diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYAK MANTARI NASIL GEÇER ??
    17 yıl önce açıldı
    Rutubet / nem veya ne kokusu ise..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayakkabıların temizken içine karbonat dök bi çay kaşığı kadar salla her tarafına yayılsın sonra bana dua et haftada bir yapsan yeter

• Ayak kokusu nasıl engellenir

Eczane'lerde şöyle bir toz satılıyor. 1 sene boyunca süre doldukça işlemi tekrarlayarak, askeri bot içinde kullandım.
    Hiç koku olmadı, denemen de yarar var fiyatı ₺ 8-9 olması lazım.
  • Çözümü basit.Akşamdan ayakkabı içine karbonat dökün.Sabah kalkınca iyice silkeleyin tertemiz yapın.Koku falan kalmaz.

• ayağını kes
  • ayakkabı kokusu genetiktir
    istediğin kadar uğraş o mezardan o koku yayılır
  • Sirkeli su iyi geliyor internetten bak. Ben de sirkeli su yaparak geçmişti.
    Bir de bez ayakkabılar giyme deri ayakkabılar havadar ayakkabıları tercih et.
    Allah şifa versin.
  • Ayak ya da tırnak mantarı sorunu vardır.
  • Karbonat ve borik asit ayakkabının içine döküyorsun geceden sabah döküp yoluna bakıyorsun baya uzun süre kokmaz ayağın ayrıca ılık suya karbonat ve borik asit döküp ayağını 45 dakika bekletirsen çok daha iyi sonuç alırsın ikisini aynı andada kullanabilirsin sadede birinire ama borik asit daha etkilidir eczanelerde bulabilirsin

• İşten gelince ayaklarımı yıkıyorum ve günlük çorap değiştiriyorum gece yatarken çoraplarımı çıkarıyorum kokmuyor.

• Ayak kokusu nasıl engellenir
  • Kepler Laveran kullanıcısına yanıt
    Ayakla alakasi yoktur . Tamamen yasam aliskanliklarinizla alakasi var , mesela ev terliginizin 2 haftada bir yikayin , dustan sonra giydiginiz terlikle isten geldiginizdeki terlik ayni olmasin . Dustan sonra terligi giymeden once ayaklarinizi iyicene kurutun . Suana kadar kokmus tum ayakkabilarinizi mutlaka yikayin . Coraplarinizin pamuk orani cok olsun , ince olmasin . Kliteli ayakkabi kullanin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.