Şimdi Ara

parfümlerde bahsedilen deri kokusu ne kokusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl yani deri kokusu ben anlamadım bişey.

• Deri: Bu parfümlerde deri, yabani ardıç yağı, tütün, huş ağacı sakızı, bal gibi notalar kullanılır. Eskiden deri sınıfındaki parfümler erkek kokularıydı. Son zamanlarda bayanlar için de deri parfümleri üretilmeye başlanildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Deri: Bu parfümlerde deri, yabani ardıç yağı, tütün, huş ağacı sakızı, bal gibi notalar kullanılır. Eskiden deri sınıfındaki parfümler erkek kokularıydı. Son zamanlarda bayanlar için de deri parfümleri üretilmeye başlanildi.

ya deri ile nasıl bağlantı var anlayamadım. bişey soracam parfümlerden anlıyorsan

1- acqua di gio kalıcı mıdır?
    2-aqua di gio nun iki çeşidi varmış essenza ve pour homme ne farkı var ikisinin biliyo musun?
  • Sanırım Kokunun Her Tende Farklı Kokmasını Diyosun O Tenin Rengine Göre Değişiyo Mesela Açık Tenliler Ağır Kokuları Kaldıramaz Kötü Kokar Gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaHVeReNGi

quote:

Deri: Bu parfümlerde deri, yabani ardıç yağı, tütün, huş ağacı sakızı, bal gibi notalar kullanılır. Eskiden deri sınıfındaki parfümler erkek kokularıydı. Son zamanlarda bayanlar için de deri parfümleri üretilmeye başlanildi.

ya deri ile nasıl bağlantı var anlayamadım. bişey soracam parfümlerden anlıyorsan

1- kalıcı mıdır?
    2-aqua di gio nun iki çeşidi varmış essenza ve pour homme ne farkı var ikisinin biliyo musun?

Acqua di gio çok kalıcı bir parfümdür, pour homme olanı çok güzel kokar kızları hasta eder essenza olanını ben kullanmadım ama test amaçlı sıktığımda çok ağır kokuyordu, pour homme olanı daha hafif ve güzel kokar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaHVeReNGi

quote:

1- kalıcı mıdır?

Acqua di gio çok kalıcı bir parfümdür, pour homme olanı çok güzel kokar kızları hasta eder essenza olanını ben kullanmadım ama test amaçlı sıktığımda çok ağır kokuyordu, pour homme olanı daha hafif ve güzel kokar.

saol dostum internnetten yorumlara baktım bazıları kalıcı değil demiş ama alacağım yinede bakalım umarım dediğin gibi kalıcıdır. daha 1 hafta oldu parfüm alalı ama kokusu çok hoş değil keşke almasaydım hugo boss just different aldım çok baharatlı hağşurup duruyorum

• @pissagor bir tane daha alternatif ve hoş kokulu bir parfüm daha önerebilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabadaki kötü koku hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Armani HE nasıl bir koku?
    10 yıl önce açıldı
    Rochas Man Nasıl Bir Koku ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.