Şimdi Ara

'Ayak seslerimizden korktular'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe yönetiminin açıklamalarına cevap vermekte gecikmedi. Demirören, bugün Ümraniye Tesisleri'nde Beşiktaş muhabirleri ve yazarlarına verdiği yemekten önce yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türk Spor kamuoyu ve Türk futbol camiası beklenmedik ve istenmeyen yerlere gidiyor. Biz bugün kendimizden beklenen, Beşiktaş'ın duruşuna yakışır bir açıklama yapacağız. Adil oyun isteğimiz son 2 haftadır her zaman aklımızda olan bir şey. İtalya, İspanya ev Yunanistan'daki olayları görüyoruz. Böyle bir ortamın içine girmek istemiyoruz. Biz yöneticiler tahriklere kapılmadan sahada oynanan oyunun sadece futbol olduğunu herkese göstermeliyiz. Beşiktaş'ın Rap Rap şeklindeki ayak sesleri ve şampiyonluğa olan inancımız bugün bile sürüyor. Beşiktaş olarak şampiyonluğa hala sonuna kadar inanıyoruz. Hatta bu inancımız 100. yıl şampiyonluğu döneminden daha fazla. Sistemi beğenmeyip sistem üzerinden eleştiri yapanlar bundan önceki seneleri unutmasınlar. Sistem kime dönüktü ki, Beşiktaş'a çevrildi? Rakiplerimizin gündem değiştirmek adına yaptıkları çıkışlardan sıkıldık. Burası Türkiye Cumhuriyeti...Herkes her istediğini söyleyemez. Basit hakem hataları her zaman oldu ve bundan sonra da olacaktır. İnsanın olduğu yerde hata her zaman vardır. Benim ve Beşiktaş üzerinden Federasyon da yıpratılmak isteniyor. Buna da izin vermeyeceğiz. Biz, son kez söylüyorum Şampiyon olacağız. Bu inancımız birilerini korkutsa da tam..."
    10.04.2007

kaynak:http://www.sporx.com/futbol/superlig/59484/

İNANCIMIZ TAM.
    GE-Lİ-YO-RUZ

• yaw tamam tamam gelin. biz de geliyoruz
    nerede bulusuyoruz?
    germeyin ortamı kardeşim
  • sırf ayak seslerimizden bu kadar korktularsa, cüsseyi görünce kim bilir ne kadar korkacaklar
  • fenerin 100.yılında,Beşiktaşın şampiyon olma ihtimali bütün fenerlileri doğal olarak germiş.Bu yüzden sağ sola çamur atarak baskı kurmak istiyorlar.Eğer şampiyon olursak onlara çok şey ifade edeceği kesin.Ben bir Beşiktaşlı olarak fortis gibi bir kupa istemiyorum artık,kupası olmayanlar düşünsün onu.Lig bizim için daha önemli ve gerçek maç 5 mayısdaki olacak.
  • ulan hala ayak sesi diyorlar enişte ve amcanın böğürtü sesi odestek olmadan bir hiçsiniz anlayın artık bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

yaw tamam tamam gelin. biz de geliyoruz
    nerede bulusuyoruz?
    germeyin ortamı kardeşim

zuhahahah

ulen bu beşiktaş adnan polatla aynı katagoride koşuyo..Yeni moda

• merak ediyorum neye guvenerek geliyoruz diyorsunuz? oynadıgınız oyuna bakın. kendi evinizde -hakem hatalarını da geçtim- son sıradaki Rize'yi zar zor o da penaltı golü ile 1-0 yeniyorsunuz. Nye guvenerek gelıyoruz dıyorsunuz?
    Mantıkla konusan herkes hala FB nin en sanslı takım oldugunu gorur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen senede en şanslı siz görünüyodunuz,ne oldu?

sırf son maça bakmak ancak fblilerin yapacağı bir iş zaten,kendimizi kasmadık bile,dikkat ettiysen çarşı bile kendini kasmadı,fener maçına tezahürat denemesi falan yaptı,bizde golümüzü attık sonra skora yattık anladın mı bunu?ikinci yarıdan beri oynadığımız iyi futbolu yarın sizde göreceksiniz zaten acele etme emi?
    quote:

merak ediyorum neye guvenerek geliyoruz diyorsunuz? oynadıgınız oyuna bakın. kendi evinizde -hakem hatalarını da geçtim- son sıradaki Rize'yi zar zor o da penaltı golü ile 1-0 yeniyorsunuz. Nye guvenerek gelıyoruz dıyorsunuz?

• yahu gecen sene gs vardı, iyi de top oynuyordu.
    neyse bosuna yoruluyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

geçen senede en şanslı siz görünüyodunuz,ne oldu?

sırf son maça bakmak ancak fblilerin yapacağı bir iş zaten,kendimizi kasmadık bile,dikkat ettiysen çarşı bile kendini kasmadı,fener maçına tezahürat denemesi falan yaptı,bizde golümüzü attık sonra skora yattık anladın mı bunu?ikinci yarıdan beri oynadığımız iyi futbolu yarın sizde göreceksiniz zaten acele etme emi?
    quote:

merak ediyorum neye guvenerek geliyoruz diyorsunuz? oynadıgınız oyuna bakın. kendi evinizde -hakem hatalarını da geçtim- son sıradaki Rize'yi zar zor o da penaltı golü ile 1-0 yeniyorsunuz. Nye guvenerek gelıyoruz dıyorsunuz?

• Trafik mi var nedir hala gelecekler bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.