Şimdi Ara

Ayakkabı aldım Babam serseri ayakkabısı dedi :( SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seninki gene iyi bi ara bende mekap vardı arkadaşımın biri bana bu ne lan terörist ayakkabısı niye giyiyorsun dedi..hala şoklardayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BFDB86C5 -- 19 Ağustos 2012; 12:00:34 >
  • Babanın zevkleri farklı demek ki
  • önden bakınca bağcıktan dolayı baban öyle sanmıştır.yandan gayet hoş görünüyor.ben olsam bağcığını değiştirirdim.
  • serseri
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliusak

seninki gene iyi bi ara bende mekap vardı arkadaşımın biri bana bu ne lan terörist ayakkabısı niye giyiyorsun dedi..hala şoklardayım...

aslına bakarsan terörist ayakkabısı oldugu dogru amma velakin o ayakkabı cok saglam ve cok hafif. koylerde falanda giyerler genelde.
  • Blok linkini atsanıza? Bunu giyen adamı blocklarım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

seninki gene iyi bi ara bende mekap vardı arkadaşımın biri bana bu ne lan terörist ayakkabısı niye giyiyorsun dedi..hala şoklardayım...

aslına bakarsan terörist ayakkabısı oldugu dogru amma velakin o ayakkabı cok saglam ve cok hafif. koylerde falanda giyerler genelde.

teröristlerin giydiğini duymuştum ama işin ilginci sırf bir mekap yüzünden arkadaş bana etmediğini bırakmamıştı. terörist etti yav adam bizi ama yinede mekap sağlamdır, candır.
  • giyim mağazalarından ayakkabımı alınırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

giyim mağazalarından ayakkabımı alınırmış

ben malım çünkü :D geçende bot almıştım colin's den onunda arkası açılmıştı değiştirmemişlerdi. ama bu spor olunca bişe olmaz dedim
  • Görünümü güzel de, bir giyim mağazasından ayakkabı almak ne kadar doğru. Şahsen bende lc den görünümünü beğenip ayakkabı almıştım, o günden beri karşıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

quote:

teröristlerin giydiğini duymuştum ama işin ilginci sırf bir mekap yüzünden arkadaş bana etmediğini bırakmamıştı. terörist etti yav adam bizi ama yinede mekap sağlamdır, candır.

İşçiler için üretilmiş sağlam,ucuz ayakkabı.Mekap candır.

• iade etsem mi daha kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

iade etsem mi daha kullanmadım

baltalı ilah işe yaradı beyler
  • degistir o igrenc bagciklari bro.

• kötü değil gayet güzel. gule gule kullanın
  • Ya beyler hemen cevap yazmıssınız ne cabuk unuttunuz Laugh un kim oldugunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessive

Elbise markalarından ayakakbı almaya karşıyım.

Kesinlikle bende çok kalitesiz oluyolar ve hemen parçalanıyolar özensiz diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Buna serseri ayakkabısı diyen adam kesin çarık giyiyodur.

Güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

iade etsem mi daha kullanmadım

baltalı ilah işe yaradı beyler

et gitsin al bi kundura bakma arkana
  • Ayakkabımı hiçbişeye değişmem

http://desmond.imageshack.us/Himg706/scaled.php?server=706&filename=20082012741.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg33/scaled.php?server=33&filename=20082012743.jpg&res=landing

Gevur yapmışya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattleWaVe -- 20 Ağustos 2012; 1:41:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.