Şimdi Ara

Ayakkabı serçe parmağımı mahvetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
48.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 1 gün önce Kadıköy x4Tune'dan extrem DVC Charger skate ayakkabı aldım , indirimdeydi 70TL' gibi bir rakama aldım , 165TL'ydi. Ayakkabı çok rahat esnek ama sol serçe parmagım bugün 1 saat giymem sonucunda su topladı, sağda hiç bir sorun yok aşırı rahat . Bağcıklarda mı bir sorun vardır , malum okul açılıyor , serçe parmağım yürümekte zorlanmama neden oluyor , neler önerirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StunzOver -- 13 Eylül 2012; 5:49:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayakkabının Serçe Parmağa Vurması

Serçe parmağa vuran ayakkabılar rahatsız edici ve ağrılı olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Ayakkabının Serçe Parmağa Vurması: Ayakkabınızın serçe parmağınıza vurması, ayakkabının çok dar veya küçük olması durumunda ortaya çıkabilir.

• Ayakkabının Vurması Ne Yapmalı: Bu sorunu çözmek için, daha geniş veya daha büyük bir ayakkabı seçmeniz gerekebilir.

• Ayak Serçe Parmağına Ayakkabı Vurması: Ayakkabının serçe parmağına vurması, ayakkabınızın ayağınıza tam oturmadığını gösterebilir.

• Ayak Serçe Parmağı Ayakkabı Vurması: Ayakkabılarınızın düzgün bağlandığından ve ayağınıza tam olarak oturduğundan emin olun.

• Serçe Parmağa Vuran Ayakkabı: Serçe parmağa vuran bir ayakkabı, ayakta nasır veya diğer sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, bu sorunu en kısa sürede çözmek önemlidir.

• Ayakkabı Serçe Parmağımı Vuruyor: Ayakkabılarınızın serçe parmağınıza vurması halinde, ayakkabılarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

• Ayakkabı Küçük Parmağımı Vuruyor: Ayakkabının küçük parmağa vurması da serçe parmağa vurması ile aynı nedenlerden kaynaklanabilir.

Bu adımları izleyerek, ayakkabınızın serçe parmağınıza vurma sorununu çözebilir ve daha rahat bir ayakkabı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 hafta giy ayakkabı kendine gelir rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

2 hafta giy ayakkabı kendine gelir rahatlar

Serçe parmağın acımaması için pamuk dolayıp öyle giysem mi , satış elemanı azcık esneme yapar dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StunzOver

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

2 hafta giy ayakkabı kendine gelir rahatlar

Serçe parmağın acımaması için pamuk dolayıp öyle giysem mi , satış elemanı azcık esneme yapar dedi.

şimdilik yumuşak çorap bul onu giy ama rahat ol en geç 2 haftaya tam kıvama girer kalıbı oturur çok istiyosan pamuk değilde yarabandı sar onla giy
  • senin yine su toplamış.. geçen hafta benim serçe parmağımdaki tırnak komple çıktı. ayağım kan içinde kaldı. tabi ben bunu 5-6 saat sonra fark ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

senin yine su toplamış.. geçen hafta benim serçe parmağımdaki tırnak komple çıktı. ayağım kan içinde kaldı. tabi ben bunu 5-6 saat sonra fark ettim

• akşamdan bol badem yağı sür ayakkabıya,deri yumuşasın kolay kalıba girsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

senin yine su toplamış.. geçen hafta benim serçe parmağımdaki tırnak komple çıktı. ayağım kan içinde kaldı. tabi ben bunu 5-6 saat sonra fark ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

Oluyo öyle zaten acıdan farketmiyosun benimde başıma gelmişti sağ ayak parmağı öyle oldu solda mosmor olmuştu şimdi düzeldi. Docker bide

• pamuk iyidir.
  • Tırnaklarınız uzunsa kesin,bir faydası olabilir.
  • İşin zor benim botum serçe parmağımı resmen kazımıştı doku görünüyordu o derece ya serçe parmağına yara bandı yapıştıracaksın ya da serçe parmağını pamuk ile saracaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.