Bildirim
ayakkabı tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu tarz sevmediğim için ikisini de beğenmedim ama Reebok daha iyi gibi. Konuda anket olsa daha iyi olur. -
pumanın aynısı koyu mavisi var memnunum -
1. -
Ben bundan aldım, intersport'ta indirimdeydi 99 tl'ye. Süet almayı düşünmüyorum artık, görüntü olarak çok kötüye dönüyor bir süre sonra. -
Adidas Neo serisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adrasa
Ben bundan aldım, intersport'ta indirimdeydi 99 tl'ye. Süet almayı düşünmüyorum artık, görüntü olarak çok kötüye dönüyor bir süre sonra.
Bunu da değerlendirebilirim güzelmiş.
Üsttekinin linkini atarmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: guardmi16
Üsttekinin linkini atarmısın
Hocam mobil deyim flo 'nun sitesinden bulabilirsiniz.
Ilki puma suaden olmalı. Cok guzel ayakkabidir ama koku yapar uzun süreli giyersen.
quote:
Orijinalden alıntı: safa34
Ilki puma suaden olmalı. Cok guzel ayakkabidir ama koku yapar uzun süreli giyersen.
Hee koku yapması sikinti. Gerekli önlemleri alıyorum zaten düzenli olarak ama gene de yapar mi ki?
quote:
Orijinalden alıntı: gurci
quote:
Orijinalden alıntı: safa34
Hee koku yapması sikinti. Gerekli önlemleri alıyorum zaten düzenli olarak ama gene de yapar mi ki?
Ayagini terletir, hava da almaz ayakkabi. 4 saat ustu kullanimlarda ister istemez yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X