Şimdi Ara

Ayakkabı tavsiyesi 100 tl (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JacquesReverdi

132 TL'lik var. Ben 6 aydır giyiyorum. Tipi felan çok güzel,rahat,dayanıklı. Bulursam SS ekliycem.

bekliyorum hocam...

@the punisher38
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=593090

Pencereyi kapa ?

ekleme:forumda da iyice korkak kendini bir şey sanan klavye delikanlıları dolmuş korkak gibi hakaret etmiş aklı sıra bir resimle ama sonra ona da yüreği yetmemiş kaldırmış yazık sen insan değilsin thepunisher38 sadece bir KORKAKSIN!

ekleme':mesajı yönetim silmiş herhalde umarım ceza vermişlerdir bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğunun hükümdarı -- 28 Ağustos 2011; 6:21:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

quote:

132 TL'lik var. Ben 6 aydır giyiyorum. Tipi felan çok güzel,rahat,dayanıklı. Bulursam SS ekliycem.

bekliyorum hocam...

@the punisher38

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

ticket.asp?rid=593090

Pencereyi kapa ?

ekleme:forumda da iyice korkak kendini bir şey sanan klavye delikanlıları dolmuş korkak gibi hakaret etmiş aklı sıra bir resimle ama sonra ona da yüreği yetmemiş kaldırmış yazık sen insan değilsin thepunisher38 sadece bir KORKAKSIN!

kardeşim sen sorunlu msun ben sadece şaka olsun diye nette dolaşırken dikkatimi çekti.Banane senin alacağın ayakkabıdan sende biraz olgun olsan gülüp geçerdin.Bu kadar kasma kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

quote:

quote:

bekliyorum hocam...

@the punisher38

ticket.asp?rid=593090

Pencereyi kapa ?

kardeşim sen sorunlu msun ben sadece şaka olsun diye nette dolaşırken dikkatimi çekti.Banane senin alacağın ayakkabıdan sende biraz olgun olsan gülüp geçerdin.Bu kadar kasma kendini.

resmimi kaldırmadım korkak diyerek bana hakaret edemezsin .Asıl sen kompleksleri olan ,dar bir insansın belli

• http://www.sportsdirect.com/nike-brutez-mens-169014 aynısın kahverengisini aldım nike logosu ve bağcıkları kırmızı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bekliyorum hocam...

@the punisher38

ticket.asp?rid=593090

Pencereyi kapa ?

resmimi kaldırmadım korkak diyerek bana hakaret edemezsin .Asıl sen kompleksleri olan ,dar bir insansın belli

Ne olursa olsun insanları kişisel özelliklerinden dolayı dalga geçmek kimsenin haddine değil Tabiki senin de haddine değil!. sen ilk önce bunu öğren sonra gel foruma mesaj yaz.

@Emrys,@Jeak ayakkabıyı aldım hocam 113 tlye biraz pahalı oldu sanırım hemcinslerine göre ama sağlık olsun artık :)

• 99 TL değerinde ki siyah adidas güzelmiş, bu günlerde zaten almayı düşünüyordum, teşekkür.
  • Aldığın ayakkabının resmini koy

Sana bakarken ben de kendime Oracle buldum iki tane istediğimden Fiyatına bile bakamadım ama aceleden
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Aldığın ayakkabının resmini koy

Sana bakarken ben de kendime Oracle buldum iki tane istediğimden Fiyatına bile bakamadım ama aceleden

tamam hocam 3 dkye koyuyorum :)

• http://urun.gittigidiyor.com/Toms-Yazlik-Lacivert-Kanvas-Ayakkabi-Spor_W0QQidZZ43983979#aciklama

İnanılmaz rahat . Çoğu şeyin altınada gidiyor. Yeni moda . Sadece örnek olsun diye o linki verdim . Çok daha güzel çeşitleri ve modelleri mevcut
  • pek sevmedim o linktekini ama diğer çeşitlerine de birdahaki sefere bakarım artık :)
  • Acayip güzelmiş Tepkim bu oldu gerçekten, bu fiyata böyle bir ayakkabı

Ben de yarın falan gidip bakayım bari ya

Güle güle giy bu arada
  • İnternette bulamadım kendim çektim fotoğrafı. Modelin adını bilen varsa internetten bulur resimlerini. Resimlerde biraz kötü gibi çıkmış ama güzel ayakkabıdır.

Birinci Resim

İkinci Resim

Üçüncü Resim

Ayakkabının ucu biraz yamuk gibi. Modeli öyle. Fabrika hatası değil

Fiyatı da düşmüş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesReverdi -- 29 Ağustos 2011; 2:39:25 >

• quote:

Acayip güzelmiş Tepkim bu oldu gerçekten, bu fiyata böyle bir ayakkabı

Ben de yarın falan gidip bakayım bari ya

Güle güle giy bu arada

Hocam sağolasın tepkin biraz abartı olmuş bu arada sanki fiyat olarak ben pahalı olduğunu düşünüyodum açıkcası ama? 119 tl sonuçta benim için pek de az bir miktar değil :)

• quote:

İnternette bulamadım kendim çektim fotoğrafı. Modelin adını bilen varsa internetten bulur resimlerini. Resimlerde biraz kötü gibi çıkmış ama güzel ayakkabıdır.

Birinci Resim

İkinci Resim

Üçüncü Resim

Ayakkabının ucu biraz yamuk gibi. Modeli öyle. Fabrika hatası değil

Fiyatı da düşmüş galiba

Sğolasın hocam resimler için ben aldım zaten ayakkabıyıYinede teşekkür ederim :)

• Fiyatı yeni gördüm 100 tl'ye kadar diyince ben şeetmiştim yani o amaçla. Bak şimdi o ayakkabılar kafama takıldı ya, yarın gidip baksammı, yoksa afyonda bizimkileri ikna edip outlet'e mi girsem
  • quote:

Fiyatı yeni gördüm 100 tl'ye kadar diyince ben şeetmiştim yani o amaçla. Bak şimdi o ayakkabılar kafama takıldı ya, yarın gidip baksammı, yoksa afyonda bizimkileri ikna edip outlet'e mi girsem

sen bilirsin hocam ama bana sorarsan zamanın varsa 2 sini de yap ne kaybedersin biraz benzin masrafı dışında :)

not:ayakkabı aslında 113 e geldi hocam :) nakit indirimiyle + burdaki ayakkabı dünyası cidden pahalı onun da etkisi var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğunun hükümdarı -- 29 Ağustos 2011; 4:09:40 >

• En iyisi, en kötü ihtimalle yalnız giderim
  • quote:

En iyisi, en kötü ihtimalle yalnız giderim

en iyisi o hocam da öğrenciysen bütçe sorunu yaşıyorsun yanında babanın olması şart :) yoksa ben bugün bu ayakkabıyı alamazdım para yetmezdi :) ama ayakkabı rahat bir şeye benziyo hocam ordaki eleman da bunu önerdi 2 ayakkabı arasında kalmıştım diğeri beyazdı güzel duruyordu oldukça ama eleman ciddi ciddi şunu al diyince bunu aldım valla :) sen bi git akşama kadar bak hocam tüm ayakkabılara kesin birini beğenirsin bence :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.