Şimdi Ara

Ayakkabı tavsiyesi 100 tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 100 tl bütçem var ayakkabı almak istiyorum ama karar veremedim yakın zamanda kendi aldığınız ayakkabılardan örnek verebilirseniz sevinirim

not:konu dışından uzaklaştırma aldım o yüzden buraya açtım buda ciddi benim için :)

• yukarı hiç mi gece gece tavsiyesi olan yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

yukarı hiç mi gece gece tavsiyesi olan yok :)
    adidas brasic. siyah olanı, cırtcırtlı veya bağcıklı birini seç. tavsiye bağcıklı ama.
    http://images.gittigidiyor.com/4398/ADIDAS-915546-BRASIC-VELCRO-SPOR-AYAKKABI-2012__43980580_0.jpg
    mağaza fiyatı 100 e yakın cırtcırt 90 larda. bağcık 108 lerde. ayrıca maviside var
    arattır, adidas brasic die.

edit: bi link daha.
    http://www.google.com.tr/search?um=1&hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&tbm=isch&q=adidas+brasic+str+2&revid=466242300&sa=X&ei=B5BZTtyUMMWP4gSNj4GtBQ&ved=0CDYQ1QIoAA&biw=1787&bih=860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 28 Ağustos 2011; 3:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

adidas brasic. siyah olanı, cırtcırtlı veya bağcıklı birini seç. tavsiye bağcıklı ama.
    http://images.gittigidiyor.com/4398/ADIDAS-915546-BRASIC-VELCRO-SPOR-AYAKKABI-2012__43980580_0.jpg
    mağaza fiyatı 100 e yakın cırtcırt 90 larda. bağcık 108 lerde. ayrıca maviside var
    arattır, adidas brasic die.

edit: bi link daha.
    http://www.google.com.tr/search?um=1&hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&tbm=isch&q=adidas+brasic+str+2&revid=466242300&sa=X&ei=B5BZTtyUMMWP4gSNj4GtBQ&ved=0CDYQ1QIoAA&biw=1787&bih=860

Alıntıları Göster
    tavsiye için sağol bakıyorum....

ekleme:http://www.barcin.com/urunid_265_adidas_brasic_str_ii_spor_ayakkabisi.html bu ürünün fiyatı bu civarlarda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğunun hükümdarı -- 28 Ağustos 2011; 3:55:30 >

• quote:

ekleme:http://www.barcin.com/urunid_265_adidas_brasic_str_ii_spor_ayakkabisi.html bu ürünün fiyatı bu civarlarda mı?

biraz değişik bu altı mavi çizgi.
    ama fiyatı iyi hatırlıyorum orjinal mağazasında gördüm, okullar başlamadan almayı planlıyorum. ( okulda giymek için.)
    bağcıklı 108
    cırt cırt 93' dü galiba
    derimsi, siyah ve mavisi vardı.
    bide kahvemsi var önermem onu çok kötü duruo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

biraz değişik bu altı mavi çizgi.
    ama fiyatı iyi hatırlıyorum orjinal mağazasında gördüm, okullar başlamadan almayı planlıyorum. ( okulda giymek için.)
    bağcıklı 108
    cırt cırt 93' dü galiba
    derimsi, siyah ve mavisi vardı.
    bide kahvemsi var önermem onu çok kötü duruo.

Alıntıları Göster
    tamam bu model aklımda bulunsun yarın bakarım bende alırsam okulda giycem :) bir de şu ayakkabı neyin nesi biliyormusun? şimdi 2011 nike modellerinde gördüm de
    http://imageshack.us/photo/my-images/40/nike2011ayakkabimodelle.jpg/ baya hoşuma gitti ama bütçeyi aşar herhalde :( 150 tl falan olsa alabilirim ama ne ki bunun modeli :(

• Nişantaşi teşvikiyede, floryada, kadıkoyde adam ayakkabı diye bi yer var cok guzel ve cok kaliteli markalari ayakkabilari uygun fiyata bulabilirsin ama spor degil daha cok klasik tarzı ama yazlık guzel ayakkabilar vardi. bi git bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Nişantaşi teşvikiyede, floryada, kadıkoyde adam ayakkabı diye bi yer var cok guzel ve cok kaliteli markalari ayakkabilari uygun fiyata bulabilirsin ama spor degil daha cok klasik tarzı ama yazlık guzel ayakkabilar vardi. bi git bak derim
    Ankara'dayım.
  • quote:

Ankara'dayım.

Alıntıları Göster

Adidas Oracle serisi ve ya güzelinden başka bir tenis ayakkabısı. Sadece tenis ayakkabısı olsa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Adidas Oracle serisi ve ya güzelinden başka bir tenis ayakkabısı. Sadece tenis ayakkabısı olsa da olur

tenis ayakkabısı mı hocam cahilliğimi mazur görün de ayakkabıları amaç dışı kullanmak olmaz mı bu :)
  • quote:

quote:

tenis ayakkabısı mı hocam cahilliğimi mazur görün de ayakkabıları amaç dışı kullanmak olmaz mı bu :)

Alıntıları Göster
    Tenis ayakkabısı dediğim şeyleri herkes günlük olarak giyiyor, ben bile aldıktan bi 6 ay kadar sonra öğrendimYani şekil olarak bir farkın olmaz, hem de spor amaçlı üretildiği için rahat ettirir. Sonuçta tenis uzun mesafede bir koşmayı gerektirmediği için koşu ayakkabıları gibi rahatsız etmez. Ayrıca bunlar görünüş bakımından her zaman daha iyidir

Benim hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı, hala arıyorum, tekrar alacağım

• quote:

Tenis ayakkabısı dediğim şeyleri herkes günlük olarak giyiyor, ben bile aldıktan bi 6 ay kadar sonra öğrendimYani şekil olarak bir farkın olmaz, hem de spor amaçlı üretildiği için rahat ettirir. Sonuçta tenis uzun mesafede bir koşmayı gerektirmediği için koşu ayakkabıları gibi rahatsız etmez. Ayrıca bunlar görünüş bakımından her zaman daha iyidir

Hocam peki fiyatları ne civarda oluyor bunların?

• quote:

quote:

Hocam peki fiyatları ne civarda oluyor bunların?

Alıntıları Göster
    Ben Afyon Adidas Outlet'ten 75.90 TL'ye kutusuz aldım. Orjinal satış fiyatı ise 117 lira. Hiç bir şey farketmediği gibi bu fiyata böyle bir ayakkabıyı alıyorsun. Aynısının beyazı da var ayrıca. Bulursan bi 43 de ben isterim

• quote:

Ben Afyon Adidas Outlet'ten 75.90 TL'ye kutusuz aldım. Orjinal satış fiyatı ise 117 lira. Hiç bir şey farketmediği gibi bu fiyata böyle bir ayakkabıyı alıyorsun. Aynısının beyazı da var ayrıca. Bulursan bi 43 de ben isterim

Alıntıları Göster
    Pek bulabileceğimi sanmıyorum çok bir yer gezmiycem bugün 100 tl ye bir nike gördüm o hoşuma gitti belki onuda alabilirim emin değilim ama 43 ney hocam ya ben 45 numara giyiyorum

• quote:

Pek bulabileceğimi sanmıyorum çok bir yer gezmiycem bugün 100 tl ye bir nike gördüm o hoşuma gitti belki onuda alabilirim emin değilim ama 43 ney hocam ya ben 45 numara giyiyorum

Alıntıları Göster
    Şu ayakkabının tercihen beyazından ama olmadı siyahından ankarada dediğim fiyata bul, para sorun değil

Edit : 45 ne arkadaş ya, bebek mezarı diyoruz biz ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 28 Ağustos 2011; 5:23:27 >

• quote:

Şu ayakkabının tercihen beyazından ama olmadı siyahından ankarada dediğim fiyata bul, para sorun değil

para sorun değilse niye dediğim fiyata bul diyon valla şans işi bugün buna benzeyen bişiyler bulursam ulaşırım sana olmaz mı :)

ekleme:Hocam yapma böyle zaten real de yeterince ti ye alınıyor bu bide sen vurma
    ekleme2:Umarım bu saatten sonra ayaklarım büyümez :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğunun hükümdarı -- 28 Ağustos 2011; 5:28:36 >

• quote:

quote:

para sorun değilse niye dediğim fiyata bul diyon valla şans işi bugün buna benzeyen bişiyler bulursam ulaşırım sana olmaz mı :)

ekleme:Hocam yapma böyle zaten real de yeterince ti ye alınıyor bu bide sen vurma
    ekleme2:Umarım bu saatten sonra ayaklarım büyümez :(

Alıntıları Göster

Yav 76 liraya almak varken ben neden fazladan 41 tl vereyim? Artık bunun kargo parası falan da olacak. Parayı gönderme konusunda dedim ben onu ayrıca

Demek boyunda yeterince uzun değiiil

• quote:

Yav 76 liraya almak varken ben neden fazladan 41 tl vereyim? Artık bunun kargo parası falan da olacak. Parayı gönderme konusunda dedim ben onu ayrıca

Yanlış tahmin 1,87 boyum ve bildiğin ayı gibiyim yani ötesi var mı :) işin şakası bir yana kalıplı olmanın bir artısı yok ya kızlar falan da bakmıyor civardaki kızlara göre fazla uzunum

• quote:

quote:

Yanlış tahmin 1,87 boyum ve bildiğin ayı gibiyim yani ötesi var mı :) işin şakası bir yana kalıplı olmanın bir artısı yok ya kızlar falan da bakmıyor civardaki kızlara göre fazla uzunum

Alıntıları Göster
    132 TL'lik var. Ben 6 aydır giyiyorum. Tipi felan çok güzel,rahat,dayanıklı. Bulursam SS ekliycem.

• Ve Tanrı cevaplar : 'Kısa yapsam bi dert, uzun yapsam ayrı'
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.