Şimdi Ara

Ayakkabının altına bilet ve para koymak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben gecen sene ayakkbinin icine koyup girmistim ama kagit para sikinti olmuyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Boluda ücretsiz olmuyor.Boxer içine 10 20 tl sıkıştır.İçeri girdikten sonra tuvalete git sınav başlamadan al cebine koy.Cikistada tek binislik kart alirsin cumartesi öğlen ve pazar sabah kullanirsin. 5 buçuk tl oldu sanırım.sabah giderken tam 5.5 tl yanina ekstra.

• dostum taksiyle giderken adama iki katı para veriyorsun. diyosun ki abi bu benim gidiş geliş ücretim. rica etsem beni saat 12.30 da tam bu kapıdan alır mısın?

• kâğıt para sıkıntı olmaz cebinde girebilirsin, biletide çıkışta alirsin. eger alamam diyosanda ayakkabi altina koymakta çözüm olabilir. sandığınız kadar fazla aramıyorlar. bozuk para elektronik cihaz vs önemli onlar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xilaver

Lys de bende senin gibi sıkıntı düşmüştum yanimda telefon filan vardi gittim poşete koydum sonra okulun bahcesine gömdüm
    Hocam her taraf beton okulun en yakın toprak alan evin yanındaki birinin bahçesi. :D

@Haxron
    Hocam valla cebime parayla , bileti koyup girecem. Adam derse bunla giremezsin falan diye abi sende dursun çıkışta alayım madem derim. Ne diyim amk madem beleş yap şunları ben defineci miyim toprak eşeliyecem bilet gömmek için.

@Zydrea
    Evet hocam aradım öyle dediler. Hocam taşak kokar paralar hep öyle. En iyisi cebime koymak ya da ayakkabımın altına buzdolabı poşetine sarar saklarım ya.
    Teşekkürler.

@mstfmrt07
    İşte dostum benim sıkıntım gidip adama 2 katı para vermemek. Giderken acelem olacak o zaman sorun değil yetişeyim ama dönüşte acelem yok otobüsle gidebilirim. O yüzden böyle bir şey yapacam.

@Vioman
    Hocam ben bugün gittim 3-4 tane tek kullanımlık bilet aldım. Onu içeri alırlar mı? Para + bileti?

Parayla bileti aynı cebine koy gitsin polis üstünü ararken cebinde ne var diye sorarsa kağıt para var dersin bi şey demiyorlar. Sınav esnasında falan cebini karıştırmazsan sorun çıkacağını zannetmem :D ha ben garantiye alayım diyosanda ayakkabı fikrini uygulayabilirsin.
  • Sıkıntı olmamıştı bende sende olur mu bilemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ehliyet sınavına tek başıma gitmiştim telefon para vs bakkala bırakmıştım sınav çıkışıda aldım

Eli yüzü düzgün bi bakkal bul bırak oraya sıkıntı çıkmaz sınava giriyorum dersin
  • Otobüs kartına izin vermiyorlar ama paraya bir şey demiyorlar
  • Dostum bosver neden biryerine sıkıstirmaya calisiyosun yok boxera yok ayakkabiya. iki arkadas soylemis iste taksiciye iki kati para ver donuste alsin seni yok guvenemedoysen bakkala falan ver adamin yerdi belli yurdu belli yada hic olmadi bahceye sakla niye orana burana para sokuyon yanlis anlama sinavda rahatsizlik verirse diye dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havarkorkmaz3400

Dostum bosver neden biryerine sıkıstirmaya calisiyosun yok boxera yok ayakkabiya. iki arkadas soylemis iste taksiciye iki kati para ver donuste alsin seni yok guvenemedoysen bakkala falan ver adamin yerdi belli yurdu belli yada hic olmadi bahceye sakla niye orana burana para sokuyon yanlis anlama sinavda rahatsizlik verirse diye dedim
    Dostum benim amacım 2 katı para ödememek. Giderken taksiyle gidecem çünkü otobüs beni o sınava yetiştiremez ama dönüşte zaman sıkıntım yok akşama kadar dönerim eve o yüzden yani yoksa param olsa salak mıyım otobüs falan 30 derece havada uğraşacam basarım parayı mis gibi otura otura gelirim.
    Yok hocam gözetmenler fark etmedi bile ama ben gerildim ondan oldu herhalde
  • Hocam sana en garantisini söyliyim . Oturduğun mahallede felan tanıdığın senden küçük veya büyük arkadaşın varsa git anlat derdini 2 saatliğine gelsin yanında . Hayatının sınavı sonuçta bişey demez o da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ygs lys1 lys2 alayına para ile girdim arka cebine koy orayı ellemiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe Blake

Hocam sana en garantisini söyliyim . Oturduğun mahallede felan tanıdığın senden küçük veya büyük arkadaşın varsa git anlat derdini 2 saatliğine gelsin yanında . Hayatının sınavı sonuçta bişey demez o da
    Yok ki hocam arkadaşım vs. Ailem gelelim diyor da istemedim kaç yaşında insanlar hadi ilk defa girsem gelsinler de ne gerek var çocuk muyum yoracam milleti ta oraya. Teşekkürler.

@sarıgagalıöküzgagalayıcı
    Hocam benim arka cepler ufak :D Ama ayakkabıma koyacam ya 45 numara ayak cennet mahallesindeki alişi soksam sığar oraya.
    ne diyim o kadar ülke var iken bu ülkede dogma şansını yakalayınca artık şaşmıyorum ya neyse yapıcak bir şey yok bu topraklarda oldugumuz sürece bu kurallara uymak zorundayız millet hayatını yaşar biz bu ülkede kabir azabı neyse başka şeylerde yazmak geçiyorda içimden konudan çokta sapmak istemiyorum ülkede adam gibi işini yapan yok normal yani şaşırtmıyor beni artık alıştım valla ama sınav sonrası ösymyi arayıp ana bacı sövesim var içimde ukte kaldı valla
  • Geçen sene kağıt parayla girdim kağıt para sorun değil ki ösym için.Manyetik kart sıkıntı tabi de parayla girdim bir sorun olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

ne diyim o kadar ülke var iken bu ülkede dogma şansını yakalayınca artık şaşmıyorum ya neyse yapıcak bir şey yok bu topraklarda oldugumuz sürece bu kurallara uymak zorundayız millet hayatını yaşar biz bu ülkede kabir azabı neyse başka şeylerde yazmak geçiyorda içimden konudan çokta sapmak istemiyorum ülkede adam gibi işini yapan yok normal yani şaşırtmıyor beni artık alıştım valla ama sınav sonrası ösymyi arayıp ana bacı sövesim var içimde ukte kaldı valla
    Yapmayın hocam öyle şeyler.

@JesterKafa
    Eyvallah hocam sağ olun.
  • cebımde para ile girdim bana kalırsa kredi kartı vs neyin varsa crabına koy icerde cebine sok ben oyle mendil soktum adamın umrunda da degil zaten ara cebimde 50 lira vardı anlamdı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: I0SER_b0y

cebımde para ile girdim bana kalırsa kredi kartı vs neyin varsa crabına koy icerde cebine sok ben oyle mendil soktum adamın umrunda da degil zaten ara cebimde 50 lira vardı anlamdı bile
    Eyvallah hocam sağ olun. Yok ya parayla bileti ayakkabıma sokarım sınavdan sonra da tuvalete girer çıkarır cebe atarım oradan da 30-40 dakika takılır eve dönerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.