Şimdi Ara

Ayakkabının altına bilet ve para koymak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar deneyeniniz oldu mu? Şimdi taksi ile gidecem özel aracımız yok fakat dönüşte ne yapacam? Sınav yeri uzakta baya öyle yürümeye gidip gelemem. E otostop da çekemem haliyle millet kendi derdinde. Ben de tek kullanımlık 2-3 tane bilet alıp ayağımın altına buzdolabı poşeti ile sarıp bir de 5-10 lira para koymayı düşünüyorum. Ayakkabıyı aramıyorlar sonuçta. Sınav bitince de tuvalete gider hepsini cebime koyar eve dönerim. Sıknıtı çıkmaz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemyDeGourmont -- 25 Haziran 2018; 13:35:23 >

• bence riske atma o gun toplu tasimanin ucretsiz olmasi gerek ve otobus karti yasak degilmis sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gidiyorsun açık olan herhangi bir bakkala olayı anlatıyorsun böyle böyle abi diyorsun.Biletleri parayı adama teslim ediyorsun sınavdan sonra alıyorsun
  • Hocam msü de ben yaptım kağıt para koydum.Ayağım nasıl kaşındı anlatamam.Okullarım önünde emanetçi oluyor.2-3 lira hani daha faydalı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiribozsekeri

bence riske atma o gun toplu tasimanin ucretsiz olmasi gerek ve otobus karti yasak degilmis sanirim
    Hocam ücretsiz mi toplu taşıma? Net mi yani?

@lazzers4machine
    Hocam doğru da gideceğim yer işlek bir yer değil yani bakkal falan vardır da tanımam etmem.

@Sontoprak
    Hocam sıkıntı çıkardı mı gözetmenler vs? Bir sorun oldu mu? Doğru diyorsunuz da emanetçilere güvenemiyorum nedense.
  • Gençler ben çok rahat nir insanım nedense

Msü Sınavına, demirli giysim ile beraber cebimde para ve otobüs kartım ile girdim.

Girerken polislere çok emin bir şekilde bakıyordum galiba ya da rahat bilmiyorum nedenini

Bu sefer sıkıntı olmaz yine inşallah

not:bu sefer tabiki yapmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 25 Haziran 2018; 14:33:33 >
  • quote:

bence riske atma o gun toplu tasimanin ucretsiz olmasi gerek ve otobus karti yasak degilmis sanirim
    Hocam sordum şimdi Beyaz Masa'ya . Yok öyle bir bilgi gelmedi dedi. Bolu için. İstanbul-Ankara'da nedir bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    net degil ama haberleri cikmisti

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    sacma olmus en iyisi taksiyle git donerken de taksiyle don eve girip kapida verirsin genelde okuldan donuste param olmayinca oyle yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallereinanmak

Gençler ben çok rahat nir insanım nedense

Msü Sınavına, demirli giysim ile beraber cebimde para ve otobüs kartım ile girdim.

Girerken polislere çok emin bir şekilde bakıyordum galiba ya da rahat bilmiyorum nedenini

Bu sefer sıkıntı olmaz yine inşallah

not:bu sefer tabiki yapmayacağım
    Hocam para,kart falan neyse de giysiyi çıkartacak haliniz yok ona dikkat edin. Çünkü biraz da kişiye göre değişiyor örneğin; kontrol eden kişi detaycıysa her cebi elliyor , ha yok normal biriyse 2-3 vuruyor gövdeye devam et diyor. Riske atmayın derim kıyafet konusunu.

@SS27
    Ya hocam doğru diyorsunuz da işte beleş yapsalar atlarım otobüse dönerim. Madem içeri sok benim kartımı , biletimi biletine üstüne formül mü yazacam. Ama What is your expectation? This is Turkey.

• quote:

sacma olmus en iyisi taksiyle git donerken de taksiyle don eve girip kapida verirsin genelde okuldan donuste param olmayinca oyle yapiyorum
    Hocam orada bi bakkala veririm ya olmadı 5 lirama kıyar oradaki emanetçiye veririm. Taksiyle gidip gelsem 50-60 lira para ister. 2 gün git gel yapsam 120 lira para yapar hocam. Çok masraflı olur.
  • Kağıt para cepte fark edilmiyor hocam ya. Bir şey de denmiyor zaten kagit paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt parayı alıyorlar.

Ben otobüs biletini okulun bahçesinde ücra bir yerini bulup bir yerlere saklamıştım iki sınavda böyle yaptım ikisinde de yerli yerindeydi. Hatta yolda okumak için yanım aldığım notları da bu şekilde dışarı bırakmıştım.
  • Hocam ayakkabınızın altına para, kart vs koyabilirsiniz, anlaşılmaz korkmayın. Herkes öyle giriyor. Dedöktör vs yok zaten, polis elle arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geçen yine Vanda askerim

Kağıt para cepte fark edilmiyor hocam ya. Bir şey de denmiyor zaten kagit paraya
    O zaman kağıt parayla giderim hocam. Teşekkürler.

@Infinitum
    Eyvallah hocam bahçeye de bakarım ama bahçeyi bilmediğim için.

@Enjolras
    Eyvallah hocam öyle yaparım ozaman teşkkürler.
  • Hocam ben MSÜ ye cebimde kağıt parayla girdim adama da söyledim cebimde para var diye. Sıkıntı olmaz demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: FacelessKnight

Hocam ben MSÜ ye cebimde kağıt parayla girdim adama da söyledim cebimde para var diye. Sıkıntı olmaz demişti.
    Eyvallah hocam sağ olun.
  • Lys de bende senin gibi sıkıntı düşmüştum yanimda telefon filan vardi gittim poşete koydum sonra okulun bahcesine gömdüm

• Lys de bende senin gibi sıkıntı düşmüştum yanimda telefon filan vardi gittim poşete koydum sonra okulun bahcesine gömdüm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.