< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 2 Ocak 2020; 13:42:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 2 Ocak 2020; 13:42:46 > |
Yaptığın dağ insanlığından, halk tabiri ile "cınganlıktan" başka bir şey değil.
Pisleşmeyin. Az kültürlü insanlar gibi hareket etmeye çalışın bari |
Yaptığın terbiyesizlikten başka bişi değil
Bizim insanımız neden parasını harcarken karşısındaki insanın patronu gibi davranmayı bukadar çok seviyor anlamış değilim. Sonuçta bu o marketin kararı değil kanun kararı ile yaptığı birşey |
Tepkiyi kasiyere göstermek acizliğin ve aşağılık kompleksinin etkisi. Halk, işçi, emekçi deyip ilk fırsatta önce emekçiyi ezen bir topluluk var içimizde, bu inkar edilemez. Allah işte bu yüzden file kanat vermemiş, evin çatısına konup başımıza çökmesin diye, bu topluluğa iyi ki büyük fırsatlar vermiyor. Arada elekten geçip bu fırsatı yakalayanlar da, emekçinin başına patron olarak geçip hakkını vermeyerek ezenler.
|
Afferin sana!
|
Cok ayıp çok. Bu dediklerinizi gerçekten bir insana yakıştıramadım ben. Bu ülkede ve dünya da gücü yeten yetene anladık da. Bu kadarı da gerçekten insanlık dışı. Ben okurken utandim. Hiç ama hiç hos değil bu söyledikleriniz. Kasiyer in, manavin, posetcinin günahı ne. Tekrar ediyorum ben okurken UTANDİM.
Allah kimseye hiç bir insani hatta canlı yi siz ve sizin gibi düşünüp bu yorumu beğenen insanların eline düşürmesin. |
Sen pazara falan gitme kasiyer gibi aman efendim demezler döverler.
|
Ulan 25 kuruşluk poşet için ne hallere düşecek adammışsın utanır insan söylemeye şunu orda ki elenanı delirtsen uygulama kaldırılacak mı sanıyorsun? Konu ile mesajın bi alakası olmadığı gibi 3 kuruş için debelenecek birisi olacağını da göstermişsin valla helal
|
3 kuruşa çalışan kasiyere türlü eziyet ederek yasanın geri alınacağını zanneden beyin fukarası.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|