Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POŞET yeniden değerleme ile 30 kuruş olmuş.
    Gözümüz aydın. 25 kuruşta devam etmesi için çalışma yapılacakmış.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/poset-30-kurus-oldu-5543115/

Önceden poşet ücretsiz olduğu için firmaların adı vardı üstünde. Şimdi para ile alacağımız için neden firmaların reklamını yapalım.
    Reklamsız poşet kampanyası başlatalım.
    Hem o pis boyaların doğaya daha az karışmasına sepeb oluruz.
    Amaç doğayı korumak değil mi?

Edit:TESK’ten “ücretli poşetler reklam içermesin” talebi gelmiş...

1 yıl sonra edit.
    O değil de 1 sene geçmiş ne güzel alıştırdılar bizi hem para veriyoruz hem reklam yapıyoruz. Kimsenin gıkı çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 2 Ocak 2020; 13:42:46 >

• Tepkiyi kasiyere göstermek acizliğin ve aşağılık kompleksinin etkisi. Halk, işçi, emekçi deyip ilk fırsatta önce emekçiyi ezen bir topluluk var içimizde, bu inkar edilemez. Allah işte bu yüzden file kanat vermemiş, evin çatısına konup başımıza çökmesin diye, bu topluluğa iyi ki büyük fırsatlar vermiyor. Arada elekten geçip bu fırsatı yakalayanlar da, emekçinin başına patron olarak geçip hakkını vermeyerek ezenler.
    Cok ayıp çok. Bu dediklerinizi gerçekten bir insana yakıştıramadım ben. Bu ülkede ve dünya da gücü yeten yetene anladık da. Bu kadarı da gerçekten insanlık dışı. Ben okurken utandim. Hiç ama hiç hos değil bu söyledikleriniz. Kasiyer in, manavin, posetcinin günahı ne. Tekrar ediyorum ben okurken UTANDİM.

Allah kimseye hiç bir insani hatta canlı yi siz ve sizin gibi düşünüp bu yorumu beğenen insanların eline düşürmesin.
  • Bu benim de aklıma geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @colsart güldürdün vallahi güzel troll olur :D

• Reklamını yaptığımız için onlar bize para versinler. Sonuçta eve giderken Bim Bim diye herkesin gözüe çarpıyorum.

• Bunu ciddi şekilde ele almalıyız.
    Bedava reklam yapacağım bir de üstüne para vereceğim.

• çok mantıklı lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm işletmelere tek tip poşet getirilmeli poşet üstüne reklamlar yasaklanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Tüm işletmelere tek tip poşet getirilmeli poşet üstüne reklamlar yasaklanmalı

Aynen

• Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Afferin sana!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    Yaptığın dağ insanlığından, halk tabiri ile "cınganlıktan" başka bir şey değil.

Pisleşmeyin. Az kültürlü insanlar gibi hareket etmeye çalışın bari

• Önce sinemadaki reklamları halletsinler. Filmi illegal yollardan izlesem daha az reklam görürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    gariban kasiyerin suçu ne ? market zincirinin sahibi o mu ? poşet parası onun mu cebine giriyor ? orada çileden çıkacak tek kişi 3 kuruş maaş ile ev geçindirmeye çalışan kasiyer ve inanın bu asıl patronun hiç umrunda değil. çok yanlış bir düşünce sizin ki. illa tepki gösterecekseniz hükümete ve koca koca şirketlere gösterin tepkiyi. hıncınızı gariban kasiyerden almayın , bizim ülkede kimin kime gücü yeterse onu ezmeye çalışıyor hemen. size özel demiyorum bunu genel olarak söylüyorum
  • susun artık cahiller, biraz geleceği düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 2 Ocak 2019; 1:7:31 >

• Fatura fazla geldi diye müşteri hizmetlerine sövenler aynı kitle. Kitlesel hareket edecekseniz farklı şekillerde edin kasada ürün bırakmak, adamları çıldırtmaya çalışmak niye?

Benzer sektörde sayısız arkadaşım var, 1 tane tanıdığınız varsa şu hareketler yapılmaz zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.