Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedi, markaların kocaman logosu basılı kıyafetlere, ayakkabılara para bayılıp reklamını yapan akıllılar. Kafalar pırıl pırıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Dolce&Gabbana giyeçeğim hemde reklamını yapaçağım oldu mu bu şimdi?

Hem ferrari süreçeğim, Audi, Bmv, Corvet süreçeğim hem reklamını yapacağım oldu mu bu şimdi...

Ne kadar saçma sapan şeyler için konu açıyorsunız ya probagandanısı başka yerde acın yaw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 2 Ocak 2019; 18:9:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samura ii

sana katılmıyorum, zaten üstünde hayvan gb logolar olan ürünleri pek tercih etmem, ayrıca ben nike dan ayakkabı aldığım zaman nike ı beğendiğim için ordan alışveriş yapıyorum ve rahatsız etmeyici derecede logosu olabilir, tasarımla iç içe.Ki zaten ben o markayı sevdiğim, kaliteli bulduğum için giyiyorum bunu adabı ile yaparsa sorun yok. ama ben ülker çikolatayı seviyorum, eti yi sevmiyorum fakat neden şok poşeti ile eve götürüyorum
    Nike ayakkabiyida boyner bosetiyle goturuyorsunuz.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    nike'dan daha ucuzuna veriyorsa boyner poşeti ile götürürüm. Ayrıca ayakkabı yılda bi, 2 yılda bi alınan bişi. Ben markete her iş çıkışı uğruyorum, 2 sokak civarımda 4 tane market var. Günlük ihtiyacımızı görüyoruz. Bu getirilen sorunun çözümü değil, ayrıca ithal kanunlarla bu iş hiç olmaz.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Valla alakası yok. Avrupa ile vergi mevzuatımız aynı değil ki. Mevzuat dayatması keşke olsa Avrupa’nın

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    ÖTV yi bi araştır kim neden çıkartmış.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Tam olarak yazın hangi maddeden şikayetçisiniz. Sonuçta aklın yolu bir.

İlk olmadığın sürece zaten az çok benzerini oluşturuyorsun veya kopyalıyorsun demektir

Örnek

Köle alıp satmak TC sınırları içinde yasaktır

Bunun eski bir İngilizce metni illa vardır. Onlar bizden önce yasakladı.

Seni öncü olmamak rahatsız ediyorsa hangi konularda artık öncü olabiliriz? Seçme veseçilme hakkında örneğin ilk olmasa bile ilklerden olduk fakat doğal olarak onun da örnekse Almanca metni vardı benzeri.

Romantik hayallerinizi yazın elbette fakat biraz ayakları yere basan net örnekler, maddeler de yazın.

• Açıkçası bu fikir çevremde ki herkesin aklına geldi.Madem para veriyorum neden senin reklamını yapayım? değil mi?

Poşet kullanımını azaltmak için böyle bir uygulamaya gidilmesi belki bir açıdan mantıklı görünüyor olabilir fakat maksat doğanın plastikten temizlenmesi ise devlet bir kanun çıkartsın poşet getirene 25 kuruş versin.Yani her poşet getirene devlet poşet başı 25 kuruş verse inanın sokaklar bal dök yala olur
  • Her lafınız kapak, her söylediğiniz doğru, her düşünceniz duyarlılık, her zaman siz haklısınız...

Forum zaten ateist, komünist ne kadar abidik gubidik adam varsa onla doldu. Yaş ortalaması alsan 20yi bulmuyor ama hepsi siyaset uzmanı. Her konuda ahkam kesiyorlar muhalefetin ne kadar işe yaramaz olduğu hakkında tek fikir yok ama nedense.

Bütün konular körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş. Doğru veya yanlış önemli değil sadece amaç muhalefet. Savunmalar aynı, bahaneler aynı.

Eskiden hergün her konuda seviyeli tartışmalar olurdu. Şimdi girdiğim 5 konunun 4 ünde ya dine sovuyorsunuz, ya milletin yaşantısına. En komigide burada kininizi kusunca "vatandaşlık görevimi yaptım" diyerek mutlu oluyorsunuz.

Devam edin...

• Poşet plastik diye para isterler ama gidip ingiltereden çöp plastik ithal ederler, ayrıştırma tesisi kuralım diyen yok. Nede olsa vatandaşın cebinde para hazır.
  • Reklam pahallı bir şey arkadaşlar bunu da unutmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu dusunebiliyorsaniz gercekten dunyanin en dertsiz insanlari olmalisiniz.

Siz ustunuzde markasi yazan tshirt, gomlek, ayakkabi giymiyor musunuz? Devletin zorunlu kildigi bir sey icin gidip marketcilere kizamazsiniz. devlet bu isten marketlerden daha fazla kazaniyor. Bu kadar umrunuzdaysa kendi isminizi bastirin onla gidin markete.

Yemin ediyorum biriniz gelin bizim markete kasayi kapatip sizi kapi disari etmezsem ne olayim. Hizmet hizmet diye kendinize hizmetci ariyorsunuz.

Kadinin biri geliyo siz niye alkol satiyorsunuz satmayin, bir daha gelmem diyor. TEKİRDAG’da. Bundan bir gidim farkiniz yok ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem alışveriş yaptığımız mağaza kendi reklamını bize ücretli satıyor, ben de farklı mağaza poşeti ile giderim, oh mis.
  • Bugün eczaneye gittim onlarda küçücük poşete 25 kuruş kesmişler.

• Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Çileden çıkacak olan market sahibi ya da ortağı değil orada üç kuruşa sabahtan akşama kadar çalışan gariban kasiyer olur .. bu yapılan şeye farklı bir şekilde karşı çıkıp kenetlenmek gerekir orada ki kasiyerin suçu yok dolayısıyla bu pek mantıklı değil . Denemeyin de lütfen yazık olur bunu yaptığımız için hiç bir market sahibi etkilenmez.

• Her poşet için size 25 kuruş verecek olsalar, balya balya alır yerim doğayı derdiniz muhtemelen.

Görüldüğü üzere insanların derdi cüzdanları, doğayı takan yok. Şehirler arası yollara çıkın bi', çöp görmeye utanıyor insan o dağ yollarında.
  • Bence Türkiye deki sıkıntı market poşetlerinin çöp poşeti olarak kullanılması.
    O yüzden doğada fazlasıyla market poşeti var.
    Eee şimdi çöpleri neyle atacağız para verip çöp poşeti alacağız bu sefer doğada bol bol çöp poşeti göreceğiz.
    İnsanımızın görgüsü gelişmedikçe doğaya faydası olmaz market poşetinin parayla satılması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.