Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En fazla medeni birikime sahip milletlerden biri olarak kendi modern medeniyet ölçülerimizi ve etiğimizi oluşturamamamız ve henüz içinde bulunduğumuz asırda kadın satan, kafa kesen ve soykırım yapan avrupa milletinden yasa-kanun ihraç etmemiz ayrıca vahim bir konudur. Keşke geçmişte ki medeni birikimimizle yarı doğrudan demokrasi tabanlı modern bir medeniyet kurabilsek diyorum ama bu kadar kompleks ve kaotik bir noktaya geldikten sonra zor. Avrupa'nın çokta matah olmayan kanunlarını modernleşmek adına taşıyacağız gibi görünüyor. Poşetten konu nasıl buraya geldi diyeceksiniz ama her çarpıklık ve bozukluk aynı noktadan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 2 Ocak 2019; 12:51:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okuduğum en saçma fikir. Bilgisayar aldığında reklaminı yapıyorsun, telefon aldığında reklamını yapıyorsun poşet aldığında niye rahatsız oluyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Bunların çoğunda monarşi var. Bizede böyle bi yönetim lazım. Ülkenin bi sahibi olmalı ülke zarar görecekse oda zarar görecek kimse çalıp çırpamayacak. İsterse ülkeyi sözde seçimle gelmiş müdür yönetsin. Patron kulağını çekiyordur yanlış bişey yapıca.

Bizdekiler herzaman bu fırsat bidaha gelmez diyip ceplerini doldurma derdinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    Cok ayıp çok. Bu dediklerinizi gerçekten bir insana yakıştıramadım ben. Bu ülkede ve dünya da gücü yeten yetene anladık da. Bu kadarı da gerçekten insanlık dışı. Ben okurken utandim. Hiç ama hiç hos değil bu söyledikleriniz. Kasiyer in, manavin, posetcinin günahı ne. Tekrar ediyorum ben okurken UTANDİM.

Allah kimseye hiç bir insani hatta canlı yi siz ve sizin gibi düşünüp bu yorumu beğenen insanların eline düşürmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Bunların çoğunda monarşi var. Bizede böyle bi yönetim lazım. Ülkenin bi sahibi olmalı ülke zarar görecekse oda zarar görecek kimse çalıp çırpamayacak. İsterse ülkeyi sözde seçimle gelmiş müdür yönetsin. Patron kulağını çekiyordur yanlış bişey yapıca.

Bizdekiler herzaman bu fırsat bidaha gelmez diyip ceplerini doldurma derdinde...
    Türkiye'de demokrasinin en dandik biçimi olan Temsili Demokrasi bile uygulanmıyor. Ben halkım, göya kendi kendimiz yönetiyorum. Halk olarak benim istediğim kanun değil Avrupa Birliği'nin dayattığı kanun geçerli oluyor. Bu halk kendi doğasını nasıl koruyacağını bilmiyor mu? Poşetler ve diğer atıkların zararlarından doğayı koruyacak bir düzenleme biz yapamaz mıyız? elbette yapabiliriz.

Her fikrin bolca fanatik savunucusu ve ölümüne muhalifi var. Ben yine apolitik moda geçeyim bari stres yapıp sağlığımdan olmayayım.

• Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Sen pazara falan gitme kasiyer gibi aman efendim demezler döverler.

• Senin mantığınla olayı ele alacak olursak almış olduğun kıyafetlerinde üzerinde ki marka logo vs gibi şeyleri kapatıp giymek lazım o kadar para vericem lacoste birde üstüne reklamını mı yapacağım çok haklısın hemen bantla kapatmaya başlayalım tüm logoları :)
  • ø kullanıcısına yanıt
    Avrupa birliğinin dayattığı hangi kanundan şikayetçisin? Maddesini yazar mısın net anlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatcakmak

Senin mantığınla olayı ele alacak olursak almış olduğun kıyafetlerinde üzerinde ki marka logo vs gibi şeyleri kapatıp giymek lazım o kadar para vericem lacoste birde üstüne reklamını mı yapacağım çok haklısın hemen bantla kapatmaya başlayalım tüm logoları :)

Bir çok marka da amblem küçük olur. Market poşetlerinde kocaman firma amblemleri var.
    Ayrıca şunu anlatıyorum.
    Bu amblemler yapılırken doğal boya kullanılmadığına göre amaçta doğayı korumak olduğuna göre.
    Reklamsız poşet diyorum bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuttuğunuz dal, Türkiye koşullarında kırık. Talebiniz ''depozitolu poşetler'' olmalı. 25 kuruşa alıp, 25 kuruşa iade edilebilecek. Toptancıdan poşet alıp, tanesini 25 kuruşa satmanın önüne de çeşitli önlemlerle geçilebilir.

Onun dışında aldığınız herşeyde üreticinin reklamı mevcut. Örneğin araba aldınız, üzerinde marka amblemi var. Gofret aldınız, amblemi var...
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Ben ötv den çok dertliyim, ÖTV de uyum sürecinde Ecevit hükümetinin son golü olarak kaldı.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Avrupa birliğine girip avrupa ile sınırsız gümrüksüz ticaret yapma hayaliyle yanıp tutuşuyor bizimkiler. Ülkede bukadar kaçak göçmen varken bize hayatta kapılarını açmaz AB. Boş bi ümit belki ama hiç yoktan hibe filan veriyorlar Ne koparsak kardır
  • Ben arkadaşa katılıyorum. Eğer bu poşetler paralı ise marka olmasın üzerinde. Eğer reklam yaptıracaklarsa poşet parasını firma ödesin
    Ayrıca bu işin çözümü paralı poşet satmak değil
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Medeniyetin öncüsü bir millet iken Avrupa'dan kanun ithal edecek kadar medeniyetsiz kalmamızdan şikayetçiyim.

• O zaman levis yazmayan t-shirt, nike yazmayan ayakkabi giy. Marka kendi sattigi urune brandin* koyacak tabiki. Zaten o markayi begenmiosan o markadan alisveris yapmaman gerekir.

• O zaman levis yazmayan t-shirt, nike yazmayan ayakkabi giy. Marka kendi sattigi urune brandin* koyacak tabiki. Zaten o markayi begenmiosan o markadan alisveris yapmaman gerekir.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    sana katılmıyorum, zaten üstünde hayvan gb logolar olan ürünleri pek tercih etmem, ayrıca ben nike dan ayakkabı aldığım zaman nike ı beğendiğim için ordan alışveriş yapıyorum ve rahatsız etmeyici derecede logosu olabilir, tasarımla iç içe.Ki zaten ben o markayı sevdiğim, kaliteli bulduğum için giyiyorum bunu adabı ile yaparsa sorun yok. ama ben ülker çikolatayı seviyorum, eti yi sevmiyorum fakat neden şok poşeti ile eve götürüyorum
  • Başlık çok haklı bencede 👍

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.