Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yıldır ilk defa güzel bir şey yapmış olabilirler o yüzden destekliyorum ( ha birde kapalı alanda sigara yasağı vardı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 2 Ocak 2019; 23:3:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    Ulan 25 kuruşluk poşet için ne hallere düşecek adammışsın utanır insan söylemeye şunu orda ki elenanı delirtsen uygulama kaldırılacak mı sanıyorsun? Konu ile mesajın bi alakası olmadığı gibi 3 kuruş için debelenecek birisi olacağını da göstermişsin valla helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya devleti borc batagina soktunuz.burdada algi operasyonu yapip bunu iyi bi icraatmis gibi millete anlatiyosunuz.ortalama bi bim markette aylik 8000 ile 10000 arasi poset tuketiliyor.her posetten devlet 15krs kazaniyor.ayda 1 magazadan 1200tl kazanacak.10bin magazasi olan bi firma devlede ayda 1.2milyon tl odeyecek.sikiysa desenize poseti 25krs satariz ama getirincede 25krs geri veririz diye.bunu niye diyemiyosunuz .madem cevreyi onemsiyosunuz alin size geri donusum.madem cevreyi onemsiyorsunuz bu market posetlerininde mermer tozuyla katki yapildigini ve petrol turevi posetlere gore yuzde 100 cozunur ozellikli oldugunu bilmeniz gerekir.belliki akp li is adamlarindan bazilari plastik sanayide el atti ve onlara ek gelir lazim.

• Bmw yada mercedes kullanırken yaptığın reklamdan rahatsız olmazsın ama. Hemde bir servet ödeyerek

• Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Orda çalışanların suçu ne ? sen eşyaları orda bırakınca o garibanlar yine yerlerine koyuyor gidip gariban çalışanlara afra tafra yapana kadar devlet sorumlularına afra tafra yap ama yemez değil mi ?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Umarım ölürsün

• Bugün geç saatlerde bir kişiye rast geldik. Adam gimsa çalışanıymış. Millet poşetler paralı olunca gimsanın tekerlekli alışveriş sepetlerini alıp alıp evlerine götürmüş, apartmanının önüne atıvermiş. Adamlar gece gece arabaları toplamaya çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 3 Ocak 2019; 2:52:19 >
  • O zaman satın aldığımız hiç bir şeyde reklam kabul etme yiyosa ? Örneğin Nike ayakkabı ve ya t shirt aldın. Orda da desene bunun parasını ben ödedim reklam istemem diye. İyi valla ben Sek yoğurt aldım benim oldu üstünde Sek yazmasın. Kafa pırıl pırılmış.

• konu sahibi arkadaş tamamen haklı
    bazılarının verdiği örnek çok saçma ,misal bir firmanın ürününü aldığımızda onun adının yazdığı yerler oluyor ama zaten onu almışız ve bu durumda niye istemeyiz diyelim ?

bu konuda ise hem poşeti parayla satıyor ve üstüne birde reklamını yaptırıyor
    misal iphone sattığı telefonu koyacağınız poşete para istese ve o poşetin üstünde firmanın reklamı olsa tepki göstermez misiniz ?

üstelik dediğim gibi elma ile armut hesabı yapmanın alemi yok
    birisi satılan ürün ve üzerinde firma amblemi olması çok normal ,diğeri ise içinde çok farklı firmalara ait ürünler olduğu halde ,kendi firmasının reklamının olduğu poşet

zaten verdikleri poşetler incecik ve o parayı asla hak etmiyor ,hiç değilse daha kaliteli poşetleri o fiyata satmaları gerekiyor
    çoğu kez ürünü koyarken dahi patlıyor bunların poşetleri (zar gibi poşetler)

ayrıca niye küçücük poşet veriyorlar ,versinler büyük poşeti içine çok ürün konulabilsin ,böylece doğayı daha iyi korumuş oluruz (maksat poşet sayısını azaltmak ise)

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Ya devleti borc batagina soktunuz.burdada algi operasyonu yapip bunu iyi bi icraatmis gibi millete anlatiyosunuz.ortalama bi bim markette aylik 8000 ile 10000 arasi poset tuketiliyor.her posetten devlet 15krs kazaniyor.ayda 1 magazadan 1200tl kazanacak.10bin magazasi olan bi firma devlede ayda 1.2milyon tl odeyecek.sikiysa desenize poseti 25krs satariz ama getirincede 25krs geri veririz diye.bunu niye diyemiyosunuz .madem cevreyi onemsiyosunuz alin size geri donusum.madem cevreyi onemsiyorsunuz bu market posetlerininde mermer tozuyla katki yapildigini ve petrol turevi posetlere gore yuzde 100 cozunur ozellikli oldugunu bilmeniz gerekir.belliki akp li is adamlarindan bazilari plastik sanayide el atti ve onlara ek gelir lazim.
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 12:24:58 >
  • Mantikli bir konu ancak poset parali olmasi guzel uygulama ama gercekten cevreyi dusunuyorsalar. Yere cop atmayi, fabrikalarin kirli atiklarini, denizleri kirletenlere caydirici ceza vermeliler boylece dertlerinin gercekten cevre oldugunu anlar vatandas. Onun disinda tesvikler verilmeli pet siseler toplanmali ve bunu insanlara tesvik edicek sekilde yapmali daha cevreci gozukcek sekilde bu olmali.

• Bazı küçük esnaflar bunu uygulamıyor şu an.

• o marketlerin poşetleri üzerinde reklama ihtiyacı var mı?
    Her gün tvde dönen bir sürü reklamı var zaten.
    Hahahaha kafaya bak ban

• Poşetten mağaza kazanmıyor arkadaşlar, poşetin birim maliyeti 7 kuruş, mağazanın aldığı pay 10 kuruş, diğer 15 kuruşun tümü, olduğu gibi hazineye gidiyor ve yöneticilere 2019 model Mercedes, Audi olarak harcanıyor.

Ayrıca, mağaza 7 kuruşa aldığı poşetten 10 kuruşu kasasına koyunca da 3 kuruş net kar etmiyor, bu poşet meselesinin mağazaya getirdiği ek muhasebe ve personel gideri var, tüm bunlardan sonra kar kalırsa, ondan da gelir vergisi ödüyor. Muhtemeldir ki mağazalar bu poşet işinden 7 kuruştan daha fazla zarar ediyor.

O nedenle, bu işi esas yapan ve paraya konan Hazineden sorumlu bakan Damat Berat Paşa yerine, asgari ücretle çalışan ve iş çıkışı 1,5 liraya aldığı ekmek ve poşetiyle belediye otobüsüne binen kasiyere çemkirmek, biraz ahlaksızca ve ödlekçe.
  • Çok beğeni almışsın ama haksızsın. Ben şu an X, Y, Z büyük şirketlerinin genel müdürlüğüne tek başına gideyim beni polis zoruyla döverek uzaklaştırırlar. Bu işler tabandan başlar.

Sen kasiyere söyleyeceksin o da üstüne iletecek. Üstü ilgilenmiyor mu? Kasiyer işten çıkacak.
    Kasiyer gelecek, kasiyer gidecek, kasiyer gelecek kasiyer gidecek.
    Üstler diyecek ki daha da üstüne adam yok.
    Onlar da diyecek ki hissedarlara operasyonlar yürümüyor.
    Hissedarlardan sonrasını da siz tahmin edersiniz artık.

Kasiyere git işkence et demiyorum, o da emir kulu sonucta ama şirkette ben gidip derdimi 2 TL'lik ülker çikolatalara mı anlatayım? Kasiyerden bir üst kimi görüyorsunuz markette? Kimse yok diye hakkımızı aramayalım mı?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Fena geçirmiştir kasiyer sana sen gittikten sonra. 25 kuruş nedir ki ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    3 kuruşa çalışan kasiyere türlü eziyet ederek yasanın geri alınacağını zanneden beyin fukarası.
  • Poşetler üzerinde siyasi liderlerin fotoğrafları ve parti amblemleri olmalı.

Seçimler yakında, herkes safını belli etsin , el mi yaman bey mi yaman , ak koyun kara koyun belli olsun , amiiiin !
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.