Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poşet paralı ya şimdi.
    a101 poşedi ile BİM de alışveriş yapın.Bim poşedi cebinizde ŞOk'a gidin.
    Carrefour poşedi ile Migrostan alışveriş yapın.Migros poşedi ile Özdilek'e gidin.
    Süper olacak.
  • Ne yakıt zammı,ne elektrik zammı,ne doğalgaz nede diğer zamlar.

hiçbiri cam filmi ve poşet kadar konuşulmadı.

garip bi millet olduk çıktık.
  • Giydiğiniz kıyafetten elinizdeki telefona, bindiğiniz arabadan içtiğiniz sigaraya kadar para verdiğiniz her şeyin üstünde marka var gelip bunu dert ediyorsunuz ya ne diyeyim size. İstemiyorsanız almazsınız olur biter, zorla mı satıyorlar? Markasız istiyorsanız başka yerlerden alıp kullanabilirsiniz buna da engel yok. Milyon şeye zam yaptılar şu poşet kadar şikayet edilmedi. Vallaha çok ilginçsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRYGZ

susun artık cahiller, biraz geleceği düşünün
    https://youtu.be/cv0WpSrvycQ

ingiltereden çöp alanların yandaşı mı diyor bunu.

• Ben bizim insanımızı anlamadım gitti.Dogalgaza zam gelir ses yok,elektriğe gelir ses yok,motorlu taşıtlar vergisine zam gelir ses yok,akaryakıta gelir ses yok.Poset paralı oldu diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.Poşete gelene kadar neler oluyor neler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    Ordaki personel mi cikardi kanunu, havan kime. Git bu artisligi kanun cikaranlara yap yiyorsa. Bakalim macan yiyomu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben poşette para vermem kasiyere ver diyorum veriyor vermezse zorla alıyorum kimse bana poşette para verdiremez

• Arabalarada minimum 100bin tl veriliyor ama üzerinde marka var. 10 bin tlye dayanan telefonlarda da marka var. Çok saçma bir sitem olmuş. En azindan bir poşet ücretsiz olmaliydi

• Bu olay beni çok memnun etti ama dediniz çok MANTIKLI

, ayrıca parayla aldığımız poşeti seçmek istiyoruz. seçenekler artırılmalı mesela file, karton vs

• Bir ara %100 doğada çözünen poşetler vardı, ne oldu onlar? Devlet onları kullandırmaya teşvik etseydi avm’lere ne şiş yanardı ne de kebap..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ne güzel söylemişsin ağzına sağlık. Amma kastılar üç günden beri. Görende marka yüzü sanacak kastıranları.

• Üzerinde kocaman karflerle NİKE vs yazan ortalama bir tişörte bi tomar para verince dünyanın en mutlu insanı olan bünyelerin 25kr luk poşetin üzerinde yazan yazıya takılmaları.

Aliexpress te 5tl ye çok güzel, katlanınca küçük kılıfına sığabilen yırtılmaz poşetler var. Alın markasız markasız gezin.

Küçük beyinler küçük şeyleri dert ediyor. Birsürü küçük beyin olunca da çok ses çıkıyor böyle. Derdimiz sadece poşet mi, sadece cam filmi mi?

• Çevre kirliliği olmasın diye poşet paralı olsun ama ormanları yakalım güzel kafa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aqenor -- 3 Ocak 2019; 19:29:19 >
  • quote:

Bizim insanımız neden parasını harcarken karşısındaki insanın patronu gibi davranmayı bukadar çok seviyor anlamış değilim

Gorgusuzluk, cahillik ve kotu niyetten dolayi..
  • Belirtmeden geçemeyeceğim. 25 kuruş için asgari ücretli çalışan kasiyerlere (ki yakinen biliyorum bin bir stres altında çalışıyorlar) tatava yapıp cemkiren herkesin ALLAH BELASINI VERSİN. ÖNCE İNSAN OLUN İNSAN!

• forum donanımda poşete gelen zammı 3-5 kişi beğenmemiş olabilir.

seçimlerde malum partinin oyları yine yüksek çıkacaktır.

o yüzden konu açmaya değmez paralı poşet :)
  • Marketten gofret alınca da bunun üstünde reklam var diyormusunuz?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 3 Ocak 2019; 22:48:34 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.