Ev Sahibi Evden Çıkmamı İstiyor, Yardımcı Olur musunuz ?
Merhaba,
Şimdi ben kiraya Eylül 2020'de çıktım. İlk sene zammı ile ilgili ev sahibi bana ulaşmadı ve talepte bulunmadı ama ben o yılki resmi oran neyse o oranda zam yapıp 2.sene oturmaya devam ettim. Bu süreçte ev sahibine ulaşmakta hep zorluk çektim, arama ve sms ile çoğu zaman ulaşamadım yani. Şimdi Eylül ayı yaklaşınca ev sahibi yerine bilmediğim bir numaradan, ev sahibinin kardeşi olduğunu söyleyen bir kadınla muhatap oluyorum son günlerde. Evi kendisinin aldığını yeni sahibinin kendisi olduğunu söylüyor.
Kadın ilk aradığında tehditvari söylemlerde bulunup evi boşaltın vs. gibi taleplerde bulundu. Ben de süreci biraz araştırdım ama çelişkili bilgiler dışında net bir şekilde öğrenemedim. Bu senaryoda normalde devletin son belirlediği %25 olan kira artış oranı bana göre de hakkaniyetli olmadığı için ben %100 bir artış teklif etsem de karşı tarafın aç gözlülüğüne tanıklık ettiğimle kaldım. Karşı tarafın yalanları ve tehditkar bir şekilde benimle olan konuşmaları karşısında şok oldum resmen.
Bu güne kadar bana ihtar vs. ulaşmadı. Evden çıkma gibi bir durumum da şuan ki şartlarda maalesef çok zor. Ben de karşı tarafın bu tutumuna karşı gözümü kararttım açıkçası. Ne yapabilirim, ne edebilirim. Hukuki olarak beni aydınlatabilecek, bana yol gösterebilecek olan var mı ?
Konuyu genelleyip ev sahiplerine bir şey demiyorum, zira gerçekten her iki taraf içinde zor bir süreç. Ben empati yapabiliyorum ama karşı tarafta empati yapabilmeli. Ben kiracı olarak hiçbir şekilde hata yapmadım bugüne kadar, evini korudum kendi çabamla güzelleştirdim eksiklerini gidermeye çalıştım hep sonucunda maruz kaldığım bu tutum beni üzdü insanlık olarak.
Vitamin D ve B12 Değerlerini Yükseltmek
Merhaba, sonuçlarım ve tavsiye edilen tedavi aşağıdaki gibi, buna istinaden benim bu değerlerimi 1-1.5 ay içinde minimum şeklinde belirttiğim değerlere yükseltmem gerekiyor. Kullanımı konusunda eczane yazmamış ama reçete detayına baktığımda iğneyi haftada 1 hapı haftada 2 şeklinde gördüm.
İlk sorum bu ilaçlar bahsettiğim değerlere iyileşmesini sağlar mı 1-1.5 ay içinde ?
Eğer sağlarsa nasıl kullanmamı önerirsiniz.
Sağlamaz derseniz tavsiye ve önerilerinizi okumak isterim. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
EN UYGUN VDSL FİYATI
Merhaba, bu ara bi zam furyası mevcut sanırım. Uzun yıllardır TurkNet müşterisi olan ben ve çevrem bir arayış içine girdik VDSL 35Mbps hız için en uygun fiyat / firma tavsiyesi verebilecek var mı ?
7000-9000 TL arası AMD Sistem Tavsiyesi
|
Metin OKTAY'a dair. [dikkat ağlatır]
Twitter'da Eski Tasarıma Dönme [Resimli Anlatım]
Netflix Türkiye | Bitrate ve Kalite Sorunu
|
Yeni Askerlik Sistemi [Ana Konu]
|
Samsung LC24F396 VA vs Acer SA240Ybid IPS
|
Algida'nın Türkiye'de farklı ürünler sunması
|
İlgi Alanları: Bilgisayar ve Teknoloji
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 882
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 37.770 (Bu ay: 606)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 654 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol