Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mogolo

ben poşette para vermem kasiyere ver diyorum veriyor vermezse zorla alıyorum kimse bana poşette para verdiremez
    Yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Poşet paralı ya şimdi.
    a101 poşedi ile BİM de alışveriş yapın.Bim poşedi cebinizde ŞOk'a gidin.
    Carrefour poşedi ile Migrostan alışveriş yapın.Migros poşedi ile Özdilek'e gidin.
    Süper olacak.
    Ee nolacak öyle yapsan?

Ne kadar küçük şeylere çalışıyor beyniniz. Yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Ben bizim insanımızı anlamadım gitti.Dogalgaza zam gelir ses yok,elektriğe gelir ses yok,motorlu taşıtlar vergisine zam gelir ses yok,akaryakıta gelir ses yok.Poset paralı oldu diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.Poşete gelene kadar neler oluyor neler
    Cehaletten başka bir şey değil. Hergün tepki gösterilecek onlarca şey oluyor kimsenin umrunda değil. Her şeyden dünya yüküyle vergi alınıyor kimse ses çıkarmaz.
    Poşet 25 kuruş olunca günlerdir kafa s..yorlar.

Reklam yapmak istemiyormuş. Sen kimsin de senin kullandığın poşet reklam olsun çomar herif.

Çok meraklıysan git internetten reklamsız poşet al onu kullan. ne çok konuştular be
  • Parası verilip alınan;
    Telefon
    Araba
    Beyaz Eşya
    Bilgisayar
    Ayakkabı
    Kıyafet

Ve daha 100'lerce ürünün üzerinde markanın logosu ile reklam yaparken sıkıntı yokta. Market poşetine para verince mi sıkıntı oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bu durumu pek sevmedim. Ayrıca kanunda en az 25 kuruş ibaresimj varmışm? Şok poşet yerine çanta vari birşey satıyor 1.5tl Defacto aynı poşete 59 kuruş istiyor. Şimdi bana doğadan bahsedebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibokubat kullanıcısına yanıt
    Poşeti çöpe atıyoruz bilginiz vardır umarım. Diğer bahsettiğiniz şeyler hem kullanılıyor hemde markası olmasa bile kendini belli ediyor. Benim aracımda ford amblemi yerine başka birşey var fakat 100 metreden Ford olduğu belli?

• Bu poşet sistemi için maksimum 1 sene veriyorum. Bu sistem bu ülkede işlemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

böyle yazan yer isterse bedava ürün dağıtsın asla girmem
    gerçi genelde marketlerde alışveriş arabası oluyor ,hepsini arabaya koyup dışarıda kendi poşetime koyarım
    bizde çözüm çok :)
  • A101'e BİM poşeti ile,
    BİM'e A101 poşeti ile,

MİGROS'a A101, BİM, ŞOK farketmez hangisi varsa onunla girdim BAYRAK GİBİ SALLAYA SALLAYA gezdim hiçbirşey almadan çıktım,

MİGROS'cular biraz bozuldu ama yapacak birşey yok

• Mayhoş kullanıcısına yanıt
    peki kasiyerde gıcıklık olsun diye bozsa üstelık tüm madeniparalrı vermeye kalksa ozamanda o bozuk madenı paraları taşımak için ayrı bir poşet gerekecek
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Fox TV İsmail Küçükkaya dün sabah dediklerinin aynılarını söyledi. Yoksa o sen misin

• Nike Adidas alıp üzerinde bedava reklam yapıyorsun?

İstediğin mağazadan istediğin poşeti alıp farklı mağazalara girebilirsin, reklamsız poşetlerde torbalarda satılıyor alabilirsin

• Ulan memlekette o kadar mesele oldu son yıllarda, kimse bu kadar kafaya takmadı. Ne poşetmiş arkadaş, inşallah komple yasaklanır ülkeye poşet girişi ve ülkede üretimi.
    Sadece o şubede çalışan o personelleri gıcık edersin firmanın ruhu duymaz çileden de çıkmaz milleti boşa delirtip işten kaçırırsin bence

• poşet paralarının çevre bakanlığına gittiği söyleniyor.ayrıca bu iş bu ülkede pek tutmaz,ancak migros ikea dekatlon ve benzer bir sürü markalar bunu yapar bugün kasap ve fırından alışveriş yaptım beyaz renk poşetlere koyup verdiler aldıklarımı poşet ücretini sordum kasap "aman abi bunların aklı yok buna gelene kadar suriyelileri sınır dışı etsinler ben bedava verecem poşetleri" dedi.
    Rezil herif

• quote:

Orijinalden alıntı: ibokubat

Parası verilip alınan;
    Telefon
    Araba
    Beyaz Eşya
    Bilgisayar
    Ayakkabı
    Kıyafet

Ve daha 100'lerce ürünün üzerinde markanın logosu ile reklam yaparken sıkıntı yokta. Market poşetine para verince mi sıkıntı oluyor?

Defacto poşetten para almaması gerekiyor giyim firmaları için geçerli değil diye biliyorum o tam fırsarçılık olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.