Şimdi Ara

POŞET 30 KURUŞ OLDU... HEM POŞETE PARA VERECEĞİM HEM DE FİRMALARIN REKLAMINI YAPACAĞIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
3
Favori
30.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyanın en saçma tepkisi, kasiyer asgari ücretle çalışan bir insan. garibani ülkede kimse umursamiyor, gariban bile garibani umursamiyor artık. tepki göstermek istiyorsan tbmm önünde kendini yakabilirsin böylesi senin için daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖLCÜ OLUN EVDE POŞET VARDI BİR SRÜ BULDUM YEDEKTE...ŞİMDİ ÖLÜCÜLÜK SIRASI BENDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhoş

Bu mesaj silindi.
    Yaptığın terbiyesizlikten başka bişi değil

Bizim insanımız neden parasını harcarken karşısındaki insanın patronu gibi davranmayı bukadar çok seviyor anlamış değilim.

Sonuçta bu o marketin kararı değil kanun kararı ile yaptığı birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bez olarak uretilse sonucta parasiyla. Mumkunse ustunde marka logo filan da olmasin. Paramizla reklam mi yapilacak ? Bence tuketiciyle alay etmenin sistematik bir yolu olmus! Rezalet!
  • Apple poşetler 5 liraya satılsın.
    Alıp elit elit takılsınlar.
  • Ne alaka ya. Para verdiğiniz başka hiçbir şeyde reklam yok mu sanki?
    Sinemadan tut, bilgisayarlardaki koca ışıklı Apple logosuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Tepkiyi kasiyere göstermek acizliğin ve aşağılık kompleksinin etkisi. Halk, işçi, emekçi deyip ilk fırsatta önce emekçiyi ezen bir topluluk var içimizde, bu inkar edilemez. Allah işte bu yüzden file kanat vermemiş, evin çatısına konup başımıza çökmesin diye, bu topluluğa iyi ki büyük fırsatlar vermiyor. Arada elekten geçip bu fırsatı yakalayanlar da, emekçinin başına patron olarak geçip hakkını vermeyerek ezenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Ne alaka ya. Para verdiğiniz başka hiçbir şeyde reklam yok mu sanki?
    Sinemadan tut, bilgisayarlardaki koca ışıklı Apple logosuna.

Apple logosu olsun diye bilerek isteyerek alan insanlar var.
    Sen market reklamı olan poşete niye para veresin.
    Ayrıca gene söylüyorum poşet üzerine atılan o dandik boyalar çevreye zarar vermiyor mu sence.
    Amaç çevreyi korumaksa boyaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fokfe

Önce sinemadaki reklamları halletsinler. Filmi illegal yollardan izlesem daha az reklam görürüm.
    torrent en temizi.trafik park mısır görgüsüz insanlar reklam hiçbiri yok.biraz anlamak gerekir iyisi kötüsü yok kaynaklısı yok altyazısı ama yasal olanını istesen de yapamıyorsun her çıkan blurayı alacam nerede?kaç para bir film?saçma sapan işler yapıp kendileri para kaybediyor.
  • amma abarttınız be. kimse sana zorla reklamlı poşet satmıyor
  • Hırsızlığı burda övmekte garip. Filmi kirala izle reklam sıfır oluyor torentte yine reklam var. İçine ne virüsü attıklarını da bilmiyorsun adam babasının hayrına mi filmi alıp yüklüyor. Bir ürün bedavaysa orda ürün sizsinizdir

Bu arada

Film fiyatlarına örnek olsun diye bir kaç tane film fiyatı yazıyorum filmler bu kadar ucuzken yine de hakka girmeniz milletin emeğini çalmaniz garip

Deadpool 2 4.99

MI:FALLOUT 3. 99

Interstaller 4.99

Thr Martian 3.99

Avangers 5.99

Harry potter 7 4.99

The amazong spider-man 2 2.99

Organize isler 2.99

Incir reçeli 2 2.99

Cmylmz soru cevap 2.99

Recep ivedik 2.99

Bir sürü film var Türk filmleri de dahil 3-4 lira için hırsızlık yapmak insana garip geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda kamuoyu oluşturmalıyız. Bunlar bu kanunu yanlış anlamışlar, bu kanun poşetten para kazandırmayı değil doğanın maruz kaldığı atık yükünü azaltmak için AB Uyum Yasaları kapsamında uygulamaya konulmuştur.

Bunlar poşetten para kazanmak olarak anlamışlar. %100 geri dönüştürülebilir ve boyasız poşet, taşıma filesi yada bez torba satmaları gerekiyor.
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    kardeş sizin köyde öyle diye her yer aynı değil film falan kiralanmıyor burada.vergi mi veriyorsun veriyor onun yasal olduğunu nereden çıkardın blurayler kiralanabilir diye bişi mi var ülkede?play'den falan diyorsan her film oluyor mu bir ben 2k monitörde izliyorum iki ne yapayım çamur gibi filmleri 4k indiriyorum ben.

virüs falan da yemiyoruz bu mereti ben emule'den geçip öğrendim ilklerden senin yaşın tutmaz.yine herkesi kendin gibi sanıyorsun katılmıyorum de geç iş öğretmeye çalışma 597 mesaj 2015 üyesi kaç yaşındasın kim bilir nerenin alan kodusun derler anladı?
  • Sizin orada google yasaklı mi nasıl film kiralanmiyor

Hırsızlık yapıp birde burda savunuyor

İnsanda biraz şeref haysiyet onur olur hırsızlık yapıp bir de burda savunmak nasıl bir zihnin ürünüdür

Yaşım 6 olsa ne olacak en azından hırsız değilim

• Adam haklı markasız olsun poşetler. Markete giderken evdeki eski poşetlerden alıp gidiyorum artık nereye ne denk gelirse. Bim den a101-şok poşetiyle çıkıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Hırsızlığı burda övmekte garip. Filmi kirala izle reklam sıfır oluyor torentte yine reklam var. İçine ne virüsü attıklarını da bilmiyorsun adam babasının hayrına mi filmi alıp yüklüyor. Bir ürün bedavaysa orda ürün sizsinizdir

Bu arada

Film fiyatlarına örnek olsun diye bir kaç tane film fiyatı yazıyorum filmler bu kadar ucuzken yine de hakka girmeniz milletin emeğini çalmaniz garip

Deadpool 2 4.99

MI:FALLOUT 3. 99

Interstaller 4.99

Thr Martian 3.99

Avangers 5.99

Harry potter 7 4.99

The amazong spider-man 2 2.99

Organize isler 2.99

Incir reçeli 2 2.99

Cmylmz soru cevap 2.99

Recep ivedik 2.99

Bir sürü film var Türk filmleri de dahil 3-4 lira için hırsızlık yapmak insana garip geliyor
    hocam gişeye yeni giren filmler en hızlı hangi platformda yayınlanıyor ? bilginiz var mı ? mesela dün dıgıturk te infinity war yayınlandı . playstore a bildiğim kadarıyla geç geliyor filmler ve hepsi gelmiyor. appstore da falan da gelyor ama ona da apple cihaz lazım diye biliyorum (apple tv, ipad, iphone vs.) . bunlar dışında bildiğiniz online kiralama platformu var mı gişe filmlerini hızlı yayınlayan

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Telif hakları filan bizim ülkeye uzak. Bu şirketler isteseler hepsini engellerler İnternetin fişi onlarda nasıl olsa. Onlar göz yumuyorlar bu sisteme. Bu yolla kendi istediklerini empoze ediyorlar bize. Kebap-lahmacun-ayran yerken pizza-hamburger kola içen bi topluma dönüştük

İlerde belki asgari ücret onlarınki kadar olursa insanlar sahte windows-film kullanacağıma orjinal windows-film kullanırım der.

Filmlerin zaten sinema çekimi güzel olmuyor. Ya sinemeda seyrediyoruz yada dvd si düşsün diye bekliyoruz Gişe hasılatından vuruyorlar parayı. DVD filan ek gelir oluyor onlara.

Hak mak geçiyorsada cehennemde 3-5 saatde onlar için yanarız artık

• Bir bilgim yok maalesef

• ø kullanıcısına yanıt
    Bakalım bu avrupa birliği sevdası başımıza daha neler açacak ÖTV de AB uyum yasalarından gelme.

Dediklerin zaten satılıyor. Çoğu poşet 2 senede doğada yok olur filan diyor ama yinede işe yarayacak hiç yoktan kullanım azalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.