Neden böyle deniyor ya?? Aldık işte kullanıyoruz memnunuz??? Tamam sen vermezsin OK < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence iphone için verilen para boş...
-
-
yani ios a alıştıysan bir zorunluluk oluyor mecburen veriyorsun ama aynı özelliklerdeki başka bir x marka telefon iphone nun yarı fiyatına alınabiliyor bu bir gerçek.
-
Paran varsa al, durumun yoksa hayatini basmaya gerek yok sirf iphone diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eko sistemleri çok iyi iphone, apple watch, air pods tam uyum ve neredeyse kusursuz çalışıyor,
-
Hocam milyon dolarlarımda olsa Iphone'a para vermem. Ipad alırım ama Iphone ve macbooka para vermem.
Android üzerinde olan özgürlük ve fonksiyonellik bana daha rahat geliyor.
Kullanmak isteyen kullanabilir. Buna bir şey diyemem öyle alışmıştır. Fakat çok para vermenin anlamı yok. Bugün Samsung ürünleri bozsa Apple gibi olsa, Apple'da Samsung gibi çok fazla fonksiyonellik eklese ben Iphone alırdım. Ancak SD kart yuvası olmayan bir telefona para vermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 22 Ocak 2025; 12:50:41 > -
iPhone için verilen para boş, evet. Fakat iOS verdiğiniz parayı hak ediyor.
Android'cilerin çoğu telefonu kamera megapixelinden, ekran yenileme hızından, pil kapasitesinden ibaret zannediyor, o yüzden "yarı paraya daha iyi telefon satıyor Xiaomi" diye dolanıyorlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zer0_0neHocam milyon dolarlarımda olsa Iphone'a para vermem. Ipad alırım ama Iphone ve macbooka para vermem.
Android üzerinde olan özgürlük ve fonksiyonellik bana daha rahat geliyor.
Kullanmak isteyen kullanabilir. Buna bir şey diyemem öyle alışmıştır. Fakat çok para vermenin anlamı yok. Bugün Samsung ürünleri bozsa Apple gibi olsa, Apple'da Samsung gibi çok fazla fonksiyonellik eklese ben Iphone alırdım. Ancak SD kart yuvası olmayan bir telefona para vermem.
EN çok xiaomi telefon ile macbooktan memnunum
Çünkü ikisinin de pili bitmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Snapdragonlu xiaomi pil performansı = 3x iphone = 2x Samsung
Hiç ilgimi çekmiyor pil ömrü.
Telefonu sabah evden çıkarken şarjdan alıyorum, akşam yatarken takıyorum. Taktığımda %3 kalmış, 30 kalmış, 60 kalmış hiç umrumda değil. Bir günü çıkarıyor, gerisiyle ilgilenmiyorum.
-
Ben 10 saat boyunca ekrana bakıyorum
Apple teknolojiyi geri götürdüğünde bile Apple kullanıcıları bunu övüyolar.
mesela, kameraya kablo bağlamak zorunda olmak eski teknolojidir. kart kayıt teknolojileri buyüzden varlar. Apple millete kazık atmak için telefonlardan kartları çıkardı, Android de bunu taklit etti, millet telefonda kartı unuttu. sonra da Apple baktı ki çok şikayet var, busefer de OTG üzerinden disk bağlayın da video kayıtlarınızı öyle yapın dedi. millet ayakta alkışladı "teknolojik yenilik" diye.
duy da inanma. kamera ile video kaydederken telefona kablo takacakmışım ve bu yenilikmiş. neden? Apple bey telefona kart taktırmayacak diye.
bide sonradan şu yalanı uydurdular: "kartların hızı düşük" tabi sanki kendi hayatında kart gördü de. ulan senin o hızı düşük dediğin kartların teknolojileri 2019'dan bu yana ne kadar katlanarak geliştirildi ama senin gibi Apple'cıların ne haberi olacak bundan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Apple şu an bir teknoloji satmıyor. Statü farkını pazarlıyor.
Dandik bir ekranı ve berbat bataryası var. Yıllar önce ABD ekonomisi bu kadar kötü değilken onarım yerine değişim yapıyorlardı artık onarım yapmaya yedek parça satmaya başladılar.
Apple şu an bentley, geçmişte blackberrynin yaptığını yapıyor.
İnsanlarda eziklenmemek için para ödüyor. Fan boylarda ben beyin görüyorum ama içi boş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
statü farkı da satmıyo da, alt grup için bi "takı" satıyo diyelim.
Statü farkını şundan dedim: Blackberry yıllar önce iş sektörü için telefon üretti mesajlaşma uygulamaları çıkardı ve adaptasyona ayak uyduramadı whatsappla beraber ekosistemleri kullanışsız hale gelince android sildi piyasadan onları.
Ceo isen blackberry vardır cebinde algısı vardı ceo olmasanda anan baban zengin imajı verdiriyordun.
Fakat dediğiniz doğru takı demek mantıklı.
Son çıkan iphone u peş para alabilirim ama batarya konusu beni düşündürüyo hep. Ben şarj aletiyle yaşamayı sevmiyorum. Şuanki telim 6000 mah pili olan android. Şarj aletinin yeri unutuyorum bazen..
2009 ve 2010'da Blackberry kullandım şirket gereği.
Evde hala duruyor blackberrylerimiz 3 tane var
2019'un sonunda Xiaomi Mi 9T aldım. 8-9 ay sonra 2020'nin ortasında kız kardeşime iPhone SE 2020 aldık (kendisi illa iphone diyo diye)
SE 2020'nin pili 1 senede öldü. kız kardeşim şarj cihazıyla geziyo.
Xiaomi Mi 9T'nin pili ilk aldığımda 1 buçuk günden aşağı gitmezdi. 2 sene sonra pili düştü yani 1 gün gitmeye başladı. ama sonrasında çok düşüş olmadı. şuanda Mi 9T hâlâ baya düzgün çalışıyor. pili ölmedi yani.
gerçekten helal olsun. kocaman ekran, kompakt kasa, büyük pil, harika telefon. ve 3000 liraya almıştım. kardeşimin SE 2020'de cücük kadar ekran var, 5500 TL'ye aldık onu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X