Aldatan Asla özür dilemeyen Üstüne numarasını değiştiren İnstagram ve Twitter açan Aşağılık eski sevgilimden nasıl intikam alabilirim allah aşkına bir şey söyleyin sinirden uyku girmiyor gözüme Kaldıramıyorum bu durumu ya kendimi öldüreceğim ya daha kötü şeyler olacak UMRUNDA OLMADIGIM BİRİNDEN NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3FE789EC4 -- 30 Temmuz 2020; 10:7:32 > |
Beni aldatan karaktersizden nasıl intikam alabilirim
-
-
İntikam almak istediğine göre ilerde de kaybeden olacaksın. Ne zaman intikam almamak için uğraşmazsan o zaman ermiş olacaksın.
- Galip Derviş 31.bölüm
-
-
Ama ben bana yaptıklarını kaldıramıyorum bunları hiç haketmedim
-
Kardeş şaka bi yana salla geç yapacak bir şey yok ileriye bak
-
Affetmek en büyük intikamdır. Ona ne kadar değersiz olduğunu gösterirsin böylece. -
Telefon numarasına bana ver , neden hoşlanır ilgi alanı neler hakkımda bilmem gereken her şeyi her tüyoyu bana anlat. Sonra benim bulgur kazanı gibi kafamı komado ejderi boynumu tipsiz halimi görünce neye uğradığını şaşırır. Bunu lisedeyken çok yapardık biri senden hoşlanıyor söylemiyor arka bahçede seninle konuşmakmistiyor denilen özellikle seçilen meraklı saf kız arka bahçeye arkadaşları tarafından getirlirdi
Oyunun parçası olarak pişkin pişkin gülerken beni gördüğünde Bir ağlardı bir ağladırdı , okulda bir hafta boyunca bu olayı konuşur gülerdik laa , çok kızın canını bu şekilde yaktım eli eline değmedi ama çok yandılar.
Cinsellikten erkeklerden soğuttum yaşları geçti evde kaldılar. Hey gidi günler hey ozamanlar üzerine ergenlikte eklenince daha da tipsizdim. -
Bence boşver -
Telefon numarasını değiştirmemiş olsaydı yemin ederim ki verirdim
-
Biliyorum ama affedebilecek kadar erdemli değilim
-
Psikolojik tedavi al -
Alıcam param yok lanet olsun 1 TL m bile yok telefon numaramı değiştireceğim değiştiremiyorum hiçbir şey yapamıyorum parasızlığa da lanet olsun
-
yaş kaç
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3FE789EC4Telefon numarasını değiştirmemiş olsaydı yemin ederim ki verirdim
Face instagram filan var mı_?
-
Yaş 17-18? -
İntikam alma onun gözünde daha çok ezik gözükeceksin. Sadece bekle emin ol sana yine yazıcak bu sefer ona istediğini yazarsın. Ama emin ol intikam yoktur kendini kandirirsin -
24
-
24
-
Haberim vardı de kıza başından beri biliyodum bilerek bişi söylemedim bakalım napıcaksın diye. Keyfine bak de çık işin içinden umursamadığını görmek onu daha çok çıldırtır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İntikam almak istediğine göre ilerde de kaybeden olacaksın. Ne zaman intikam almamak için uğraşmazsan o zaman ermiş olacaksın. - Galip Derviş 31.bölüm |
Telefon numarasına bana ver , neden hoşlanır ilgi alanı neler hakkımda bilmem gereken her şeyi her tüyoyu bana anlat. Sonra benim bulgur kazanı gibi kafamı komado ejderi boynumu tipsiz halimi görünce neye uğradığını şaşırır. Bunu lisedeyken çok yapardık biri senden hoşlanıyor söylemiyor arka bahçede seninle konuşmakmistiyor denilen özellikle seçilen meraklı saf kız arka bahçeye arkadaşları tarafından getirlirdi
Oyunun parçası olarak pişkin pişkin gülerken beni gördüğünde Bir ağlardı bir ağladırdı , okulda bir hafta boyunca bu olayı konuşur gülerdik laa , çok kızın canını bu şekilde yaktım eli eline değmedi ama çok yandılar. Cinsellikten erkeklerden soğuttum yaşları geçti evde kaldılar. Hey gidi günler hey ozamanlar üzerine ergenlikte eklenince daha da tipsizdim. |
Benzer içerikler
- nasıl bayılır
- en iyi lens solüsyonu
- shaggy neden öldü
- göz rengi nasıl açılır
- arı ısırır mı
- vtouch nedir
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- walmart dolandırıcılığı
- elon musk roket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X